כלי נגינה נגינה בקורג PA700 באולם של 40 איש

• הוסף לסימניות
אני אמור לנגן באירוע שבע ברכות באולם שיכול להכיל 40 איש ואין לי הגברה או רמקולים, האם קורג PA700 יש לו מספיק ווליום לכזה אולם ללא הגברה ?

• הוסף לסימניות
לענ"ד ומניסיון אישי, הסאונד של הקורג מכוון בעיקר לאוזני המנגן ופחות לכיוון הקהל
מומלץ לקחת הגברה של 12 אינצ', אם הסאונד לא קריטי תוכל להשיג בגמ"ח הגברה תמורת פיקדון או 50 ש"ח

• הוסף לסימניות
מומלץ לקחת הגברה של 12 אינצ', אם הסאונד לא קריטי תוכל להשיג בגמ"ח הגברה תמורת פיקדון או 50 ש"ח
כלומר הם לא ישמעו ? גם אם זה יהיה בווליום גבוה ?

• הוסף לסימניות

לא מכיר אישית את הכלי הזה,
אבל מהכרות של כלים דומים כנראה שזה לא יספיק.
אני לא מתווכח איתכם, רק שואל
הרבה פעמים עוברים ברחוב ושומעים מישהו מנגן מאיזה בית, איך שומעים אותו למטה ? הוא חיבר הגברה ?
בדרך כלל זה מישהו שמנגן לעצמו, לא בתור אירוע.
בחנוכה מישהו בבניין ממול בקומה ראשונה ניגן באורגן ושמעתי עד הבית שלי ממול בקומה שניה
לכן חשבתי שבבית סגור וקטן ישמעו רק מהאורגן

• הוסף לסימניות
גם ל10 אנשים שמדברים / שרים זה לא מספיק
דווקא בזה אני לא מסכים
יש לו לאורגן הזה ווליום גבוה ובשביל 10 אנשים זה חזק. מנסיון
פעם חבר שלי ניגן על פסנתר ! באורגן הזה בווליום הכי גבוה בחדר קטן אמנם אבל היה שם איזה 20 איש ושמעו אותו
וודאי אם אני מפעיל מקצב וצלילים אחרים כמו סקסופון או בראסים שהוא יהיה יותר חזק
אני שאלתי על 40 שזה שטח יותר גדול מחדר

• הוסף לסימניות
לא מספיק , חד משמעי...
אא''כ כולם בדממה...
בהצלחה

• הוסף לסימניות
40 איש ששרים זה רעש עצום,
יכול להיות שאת עצמך איכשהו תשמע,
אבל חייב הגברה בשביל שהם ישמעו אותך.

• הוסף לסימניות
אני אמור לנגן באירוע שבע ברכות באולם שיכול להכיל 40 איש ואין לי הגברה או רמקולים, האם קורג PA700 יש לו מספיק ווליום לכזה אולם ללא הגברה ?
אין מצב !
חייב הגברה מינימלית...
אם אתה צריך - דבר איתי.

• הוסף לסימניות
40 איש ששרים זה רעש עצום,
יכול להיות שאת עצמך איכשהו תשמע,
אבל חייב הגברה בשביל שהם ישמעו אותך.
א. זה לא 40 כי חצי נשים (בכל אופן, ציבור חרדי... ;) )
וגם בגברים, לא כולם שרים, יש איזה 7 8 -10 ששרים בו זמנית

• הוסף לסימניות
אין מצב !
חייב הגברה מינימלית...
אם אתה צריך - דבר איתי.
תודה, אבל זה לא רלוונטי
אנחנו בטח לא מאותה העיר
אפילו שאני לא רוצה להשקיע בהשכרת הגברה
כולה שבע ברכות של ידידים - לא משהו מושקע שהזמינו אותי בכסף

• הוסף לסימניות
וניגנת איתו באירועים קטנים ? תמיד עם הגברה ?
לא יודע, כשאני מנגן בבית לעצמי הוא נשמע ממש חזק, אני מכוון את הווליום לאמצע, לא הכי גבוה !
ובסלון שנכנסים בו 40 איש ? כן יספיק ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה