- הוסף לסימניות
תודה רבה על רצון, אבל אני לא מירושלים. רחוק יותרטוב. אני מירושלים. הייתי שמח לעזור.
תודה רבה על רצון, אבל אני לא מירושלים. רחוק יותרטוב. אני מירושלים. הייתי שמח לעזור.
עזוב אותך, אל תקשיב לאף אחד.אבל עדיין לא הבנתי מה הבעיה רק באורגן
אתה כותב את זה כי זה באמת או כי אני נודניק ?עזוב אותך, אל תקשיב לאף אחד.
תנסה פעם אחת ובפעם הבאה לא תצטרך לשאול שוב ושוב
כדי שבפעם הבאה שמישהו ישאל תוכל להסביר לו למה זה לא אפשרי.אתה כותב את זה כי זה באמת או כי אני נודניק ?![]()
הבנתיכדי שבפעם הבאה שמישהו ישאל תוכל להסביר לו למה זה לא אפשרי.
רק מהאורגן ?לי יש PA1000 וניגנתי השבוע בסלון קצת גדול עם כ 20 איש
ושמעו את השירה יותר בקול מהנגינה עצמה (שמעו בעיקר אקורדים)
וזה טוב אולי לקומזיץ אבל לא לאירוע
מקווה שעזרתי
לא התייחסו כאן לגודל האולם
בכל אופן אני סבור שאין כזה דבר לנגן עם ציבור בלי הגברה
כולם התייחסו למה שכתבתי כאןלא התייחסו כאן לגודל האולם
באולם שיכול להכיל 40 איש
לאן תחבר את ההוא עם השלושה פינים?@רעיון טוב אם אני משיג כזה כבל
צפה בקובץ המצורף 2142958
אפשר גם להשתמש בו ? או שצריך חיבור כמו החיבור השחור שציינת שצריך להיכנס לAUX ?
לבוקסה מאחורה ! כמו שמחברים מיקרופוןלאן תחבר את ההוא עם השלושה פינים?
לסיכום אני רוצה לדעת באופן ברוראם כבר אז תחפש כבל כזה
צפה בקובץ המצורף 2141135
כדי שלפחות הרמקולים של האורגן ישמשו לך כמוניטור ולא תצטרך לנחש באיזה קליד ללחוץ
שלח לי הודעה פרטית ואעזור לך ככל יכולתילסיכום אני רוצה לדעת באופן ברור
אם יש לי בוקסה אחת, אני צריך שני כבלים כאלו לאורגן או שמספיק כבל PL דו צדדי (כלומר חיבור גדול כזה לאורגן ביציאות שסימנת וצד שני אותו הגודל) ליציאת AUX ברמקול ?
אפילו אם היית לא באולם אלא בבית, ולא היו שם 40 איש אלא רק 5 אנשים והם מדברים ביניהם בקול או גרוע מכך - שרים, ואפילו אתה בעצמך לא תשמע את האורגן. בדוק ומנוסה מספיק פעמים.אני אמור לנגן באירוע שבע ברכות באולם שיכול להכיל 40 איש ואין לי הגברה או רמקולים, האם קורג PA700 יש לו מספיק ווליום לכזה אולם ללא הגברה ?
מה ?? איך זה יכול להיות ?אפילו אם היית לא באולם אלא בבית, ולא היו שם 40 איש אלא רק 5 אנשים והם מדברים ביניהם בקול או גרוע מכך - שרים, ואפילו אתה בעצמך לא תשמע את האורגן. בדוק ומנוסה מספיק פעמים.
הגזמת ! למה אחת לא מספיק ?בפעם אחרונה שזה היה: עניתי בסבלנות לכל אחד מהמשפחה, שכקלידן מנוסה 22 שנה, אפילו אם הייתי עושה אירוע בחדר בגודל של אמבטיה, אעדיף להביא שתי בוקסות. לא אחת!! (אחת זה צרחות לצד אחד או שלא שומעים בצד השני, כל רגע תגביה תנמיך תגביה תנמיך)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: ilan p ו-בעיקר להודות2 //