קורונה נגיף הקורונה המשתולל - 1

מצב
הנושא נעול.
זה לא מידע, כי אין הנחיות כאלה. אבל כלה שמתחתנת מחר [!] הודיעה על כך למוזמנות.

אבל איך אני בתור מוזמנת אמורה לדעת אם הגיעו 99 לפניי או שאני האורחת ה-101 ?!

לגבי בתי ספר - הבנתי שאצל ילדים זה פחות מסוכן, אז הגיוני שבנתיים יחריגו בתי ספר.
השאלה מה קורה אם ילד נדבק ואפילו לא יודע מזה, אבל מדביק הלאה..

וילדים בקבוצת סיכון? ישארו בבית?
מי ישמור עליהם?
ממש מפחיד.

זה לכאורה עוזר רק לפרות וירקות מוצקים ובלי חורים. לגבי מה שכתבתי על אפשרות של הקפאה כבר כתבו כאן שזה לא הורג נגיפים
איזה פרות וירקות יש עם חורים?
פרות וירקות ככלל אין שום בעיה לשטוף במים וסבון,
וירקות עליים אפשר להשרות במים וסבון כפי שעושים כשרוצים לנקות מתולעים.

אבל איך אני בתור מוזמנת אמורה לדעת אם הגיעו 99 לפניי או שאני האורחת ה-101 ?!
לכאורה
אם זה ההנחיות
אם לא קיבלת טלפון שאת בין ה 100 מוזמנים
ואת לא אחות/ דודה של הכלה/ חברה קרובה
את לא מוזמנת

לגבי בתי ספר - הבנתי שאצל ילדים זה פחות מסוכן, אז הגיוני שבנתיים יחריגו בתי ספר.
השאלה מה קורה אם ילד נדבק ואפילו לא יודע מזה, אבל מדביק הלאה..

אם ילד נדבק הוא מדביק את המורה לא? ביה"ס גם ככה יושבת אם אחד מצוות ההוראה יחלה.

אם ילד נדבק הוא מדביק את המורה לא? ביה"ס גם ככה יושבת אם אחד מצוות ההוראה יחלה.
ואם עובד נדבק, הוא לא ידביק את כל הצוות כולל הבוס
כמו בכל מקום
בשביל זה יש בידוד למי שנחשף לחולה
או בידוד ליומיים למי שיש חום ושיעול
כך
שלכאורה אם לא נחשף לחולה, לא אמור להדבק

אחת הבעיות הגדולות בתקופות כאלו שישנם המנצלים את מצוקת המבודדים כמו למשל בנק לאומי שהודיע שיאפשר דחיית תשלום למשכנתא בשלשה חודשים למי שיבקש זאת בשל בידוד וכד' וזה הרי בלוף גדול שהרי כידוע במצב כזה הם לוקחים ריבית בלבד (בתאריך הרגיל או בתום הדחייה) וזה כלל לא משתלם בדרך כלל.
הם הודיעו שההקפאה של התשלומים תהיה ללא תשלום עמלה בגין הדחיה.
אני לא יודעת אם זה כולל ריבית בנתיים, מי שזה רלוונטי לו שיפנה לבנק ויברר.
רק כדאי לכתוב אחרי שמאמתים ולא לפני.

אגב, אציין לחיוב את רמי לוי שמכר בקבוקוני אלכו ג'ל במבצע ענק, במחיר של 8.9 ל100 מ''ל, ו29.9 ל500 מ''ל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה