- הוסף לסימניות
- #2,361
בתוקף?זה לא חום או שיעול, אלא חום ושיעול.
הבת שלי כרגע עם חום גבוה ושיעול. מה ההנחיות המדוייקות?
(כלומר, נשארת מחר בבית בכל מקרה, כי לא מרגישה טוב. השאלה היא מעבר כך).
בתוקף?זה לא חום או שיעול, אלא חום ושיעול.
מצבנו טוב,לדעתי המחתנים צריכים לחלק את החתונה לשני חלקים או אפילו שלושה,
ולכל אחד מהחלקים יזמינו קבוצת משתתפים אחרת.
נניח: חופה - דודים. ריקודים - חברים וחברות.
אלה שכן נמצאים בחתונה שישתדלו לשמח יותר.יש כ"כ הרבה חתונות עד פסח
מה יהי-ה?
כ"כ עצוב לי שתפגע שמחת חתן וכלה
יש הרבה חתונות, וכואב הלב עליהם.יש כ"כ הרבה חתונות עד פסח
מה יהי-ה?
כ"כ עצוב לי שתפגע שמחת חתן וכלה
איך??מספר החולים עודכן ל82
גם אני חשבתי כך עד שנזכרתיאולי באמת מחיצה הרמטית תהיה פתרון ל200 אנשים
רעיון!!!
תשלחו למי שמתחתנת השבוע והבא
תחשבו על משפחה חרדית ממוצעת רק האחינים והאחים מונים יותר מ100
מקודם כתבו 97 חולים, לא?מספר החולים עודכן ל82
משרד הבריאות אמר כל מי שיש לו חום חייב להשאר בביתבתוקף?
הבת שלי כרגע עם חום גבוה ושיעול. מה ההנחיות המדוייקות?
(כלומר, נשארת מחר בבית בכל מקרה, כי לא מרגישה טוב. השאלה היא מעבר כך).
מצד שני אלה מחו"ל ובעלי הסיכון הגבוה ישתתפו מרחוק דרך שידור וידאוגם אני חשבתי כך עד שנזכרתי
בבתי מרקחת של מאוחדת זה הרבה יותר זול לחברי מאוחדת עדיףהם הודיעו שההקפאה של התשלומים תהיה ללא תשלום עמלה בגין הדחיה.
אני לא יודעת אם זה כולל ריבית בנתיים, מי שזה רלוונטי לו שיפנה לבנק ויברר.
רק כדאי לכתוב אחרי שמאמתים ולא לפני.
אגב, אציין לחיוב את רמי לוי שמכר בקבוקוני אלכו ג'ל במבצע ענק, במחיר של 8.9 ל100 מ''ל, ו29.9 ל500 מ''ל.
זה מה ששמעתי ברדיו, "כל מי שסובל מחום גבוה מעל 38, וכן תסמיני שיעול, יכנס לבידוד עד יומיים לאחר חלוף התסמינים"מאיפה המידע?
שיעול לבד לא מצריך בידוד?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים