- הוסף לסימניות
- #2,221
אמיתי??"בבתי כנסיות שאני מתפלל אין מגבות כבר שבוע ימים, כל אחד מביא מגבת מהבית"
להערת ראש הממשלה שאפשר מגבות מנייר, הגיב ליצמן, שבמקום שהוא מתפלל אי אפשר לספק נייר לכולם.
.
אמיתי??"בבתי כנסיות שאני מתפלל אין מגבות כבר שבוע ימים, כל אחד מביא מגבת מהבית"
להערת ראש הממשלה שאפשר מגבות מנייר, הגיב ליצמן, שבמקום שהוא מתפלל אי אפשר לספק נייר לכולם.
.
זה בסדר, הם בין כה מגיעים מהמקווה... אא"כ זה גם נכלל בהתקהלות של 100 איש...בבתי כנסיות שאני מתפלל אין מגבות כבר שבוע ימים, כל אחד מביא מגבת מהבית
כן.אמיתי??
את זה לא ידעתי!!!!לא נכון ולא נכון
אם ילדים לא נדבקים אז הם ממשיכים לשמש כנשאים
ושום דבר שנעשה לא יעזור (חוץ מבידוד לכל החיים)
הגיע הזמן לקלוט שאין מה לעשות חוץ מלהתפלל
קודם כל מה לגבי הקשישים ושאר בעלי הסיכון עצמם. לבוא לבית הכנסת או להתפלל ביחידות ? להשתתף בשמחות ? בסעודה שלישית בבתי כנסת ? והאם באמת כבר כדאי לכל בעלי הסיכון לגזור על עצמם מעין בידוד מרצון עד יעבור זעם ?השר ליצמן בדבריו במסיבת העיתונאים המיוחדת [עם שטריימל לראשו]
לא לבקר קשישים מעבר לצורך שהם צריכים
למעט בביקורים בבתי חולים
בבתי כנסיות שאני מתפלל אין מגבות כבר שבוע ימים, כל אחד מביא מגבת מהבית
רבותי, זה רציני, וצריך לשמוע ולהקשיב, להפנים ולא להתחכם.
ממש לא!!אבל בהגיון אם רוצים למגר את הקורונה
צריך להשבית 14 יום את המדינה
וסיימנו עם זה!!!
אם כך צריך שלכל אחד יהיה תנור או מקרוגל כשר לפסח למען יוכל להכניס את המצות לכמה דקות כי אולי האורזים במאפייה היו נגועיםהקפאה לא הורגת נגיפים/ווירוסים.
עובדה שהמון אנשים מודבקים ממשיכים להסתובבכל מי שמגיע מחו''ל נכנס אוטומטית לבידוד, לא?
שמעתי על בית כנסת שרב בית הכנסת הודיע לא לנשק לא את המזוזה ולא ספרי תורהאמיתי??
הטמפרטורה הממוצעת במאפיות היא לא מעל 26 מעלות??אם כך צריך שלכל אחד יהיה תנור או מקרוגל כשר לפסח למען יוכל להכניס את המצות לכמה דקות כי אולי האורזים במאפייה היו נגועים
מה זאת אומרת?איך הנגיף יודע אם הוא בגוף חי או על משטח?
מדבריהם של ראש הממשלה ושר הבריאות ומנכ"ל משרד הבריאות, עלה בבירור שמבוגרים, ולא דווקא קשישים, שלא ייצאו מהבית לשום התקהלות. וזה קל וחומר מזה שלא יבואו לבקר אותם.קודם כל מה לגבי הקשישים ושאר בעלי הסיכון עצמם. לבוא לבית הכנסת או להתפלל ביחידות ? להשתתף בשמחות ? בסעודה שלישית בבתי כנסת ? והאם באמת כבר כדאי לכל בעלי הסיכון לגזור על עצמם מעין בידוד מרצון עד יעבור זעם ?
לשם קיום המנהג מספיק לנשק באוויר.עובדה שהמון אנשים מודבקים ממשיכים להסתובב
שמעתי על בית כנסת שרב בית הכנסת הודיע לא לנשק לא את המזוזה ולא ספרי תורה
אולי אפשר כבר להפסיק עם השיח הבלתי ענייני הזה.מה זאת אומרת?
לכל יצור בעולם יש מקומות שבהם הוא יכול לחיות/ למות
למשל בני אדם לא ישרדו בתוך אוקיינוס ודגים לא ישרדו מחוץ לאוקיינוס
לא יודע. צריך באמת שאנשי מקצוע יתנו הוראות לגבי זהירות מקורונה בכל מה שנוגע למאכלים.הטמפרטורה הממוצעת במאפיות היא לא מעל 26 מעלות??
מכלכליסטאמרו פה היום שיש 82 חולים
מאיפה המידע הזה?
כי בכל מקום אני רואה 77
אני לא יודע מה עם חתונות, ואין סיבה שהם יוחרגו.לגבי איסור התקהלויות של מעל מאה איש "למעט חריגים - כפי שיפרסמו בהמשך",
מישהו יודע לגבי חתונות?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים