- הוסף לסימניות
הילדים יודעים את זהנכון מאד
ואולי במקום לכתוב פה כל אחד במאה וריאציות שונות שהוא לא מסוגל להשאר עם הילדים בבית
תגידו את זה לילדים תסבירו להם שהם עול עבורכם.
לא יפה לדבר(לכתוב) עליהם מאחורי הגב...
נשאר רק לבכות..
הילדים יודעים את זהנכון מאד
ואולי במקום לכתוב פה כל אחד במאה וריאציות שונות שהוא לא מסוגל להשאר עם הילדים בבית
ממש לא מסכימה!
הוא פעל מצוין.
ואל תשכחו, הוא לא אליל, בסה"כ כלום לא בידיים שלו.
זה אולי קשה שיש לכם ילדים קטנים בבית בלי סידור,
אבל זה המצב.
ויש לו לדאוג לעוד הרבה דברים חוץ מהסידור של הילדים.
אז בינתיים הוא עצר הכל כדי לראות מה עושים.
(והמצב מצוין, תראו סרטונים מה יש באיטליה, סין.. אסור לאנשים לצאת, כולם שם בלחץ מטורף.
וזה בגלל שהם לא נהגו כמוהו בהתחלה.
אז כן, זה המצב, פשוט לקחת אחריות, אף אחד לא צריך לדאוג לנו.
המצב מגביל - אבל המציאות יותר.
(לא התכוונתי באופן אישי כמובן..)
א"א לדבר על משפט ספיציפי כשיש תמונה שלימה.פעל מצוין או לא - זה לא הדיון. לא מבינה בזה.
מי שיודע מה יקרה בהמשך זה רק הקב"ה. כרגע מצבינו זהה למצבם ההתחלתי - מי יודע לומר שהצעד באמת יעזור?? עוד לא נוסה..
דיברתי אך ורק על המשפט הספיציפי שהיה מנותק .
אפשר לומר - זו באמת בעיה למצוא מי שישמור על הילדים - אבל זו החלטה שנשקלה בכובד ראש.
מטופש ומנותק לומר - אין בעיה להסתדר - תסתדרו....
נכון מאד
א"א לדבר על משפט ספיציפי כשיש תמונה שלימה.
אבל לא חשוב, כל אחד יחשוב מה שהוא רוצה.
אני בכל אופן חושבת שצריך להסתדר.
ואין לי עניין להמשיך את הוויכוח. אז סיימתי.
אמרו שאולי...לא אמרו שהחופש הנוכחי יקוזז מהחופש הגדול?
אני רוצה לראות את ליצמן עושה את זה.ארי קלמן: תלמודי התורה ובתי הספר שימשיכו את שגרת הלימודים בניגוד להנחיות ראש הממשלה צפויים להתנגש באכיפה של משרד הבריאות ומשרד החינוך, שצפויים לשגר פקחים לבדוק האם המוסדות מקיימים את ההנחיות שהורו על השבתת הלימודים.
בטוח שזה כמו זמן מלחמה?בשל התפשטות הקורונה: רדיו ׳כאן מורשת׳ יפעיל במהלך השבת גל שקט, שייקטע רק לצורך מתן הנחיות בריאותיות קריטיות שלא סובלות דיחוי עד לצאת השבת. ניתן להפעיל את הגל ללא חשש הפרעה לאווירת השבת.
מתי חזר מניו יורק ומתי היה ביש חסד?בביתר יש אדם שחזר מניו יורק ולא נכנס לבידוד,
היה ביש חסד, במקווה של הלפרין ובסביבה
ואת באמת צודקת, אין לי סידורים מיוחדים, אני באמת מסודרת.מניחה שאת כנראה מאלו שמסודרים - ואין לך סיבה לחשוב שיש איזה בעיה להסתדר...
בן אדם חסר אחריות!!! וחסר משמעת!בביתר יש אדם שחזר מניו יורק ולא נכנס לבידוד,
היה ביש חסד, במקווה של הלפרין ובסביבה
אני לא מבין למה אנשים לא לוקחים אחריות על המצב ולהתקשר למשטרה לדווח על הבן אדם שחזר בניו יורקמתי חזר מניו יורק ומתי היה ביש חסד?
אני חושב שזאת תחושה מאוד קשה לדווח על מישהו כשאתה יודע שבעקבות כך יתכן ויכנס לכלאאני לא מבין למה אנשים לא לוקחים אחריות על המצב ולהתקשר למשטרה לדווח על הבן אדם שחזר בניו יורק
אף אחד לא יכנס לכלאאני חושב שזאת תחושה מאוד קשה לדווח על מישהו כשאתה יודע שבעקבות כך יתכן ויכנס לכלא
ואני חושבת שזאת תחושה עוד יותר קשה לא לדווח ולדעת שבעקבות כך יתכן והרבה אנשים יכנסו לסכנה!אני חושב שזאת תחושה מאוד קשה לדווח על מישהו כשאתה יודע שבעקבות כך יתכן ויכנס לכלא
שלא יכנסו לכלא? ברור שלא יכנסו מקסימום יתנו קנסותקודם כל חובה לדווח וזה אפילו מצווה.
שנית מאיפה המידע על מה שכתבת?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים