ואני אומרת זה ממש לא פייר!!!היו על זה המון אשכולות
ממה שזכור לי
המכשיר נחסם ללא תקנה...
מצחיק רצח......אם לא תעשה בזה שום חבילה, איך נראה לך שתהיה לך קליטה?
זה יכול לשמש כמראה לתפילין, כשזה מכובה.
אפשר גם לחתוך על זה עגבניות ושאר ירקות.
ואם אתה מאוד מקורי, ניתן גם להשתמש בזה כסרגל...
בואו לא נכנס לכל החוצפה של ההכשרים שממשיכים להשגיח עליך גם כשסימת את התקשורת איתם......ואני אומרת זה ממש לא פייר!!!
הרי שילמת על המכשיר כשרכשת
עכשיו זה נהפך לברזל
אתה קנית מכשיר שלהם תחת התנאים שלהם. אין לך אפי' סיבה חוקית להתעצבן עליהם.בואו לא נכנס לכל החוצפה של ההכשרים שממשיכים להשגיח עליך גם כשסימת את התקשורת איתם......
ואח"כ מה?! שתראה לכל החברים בשטיבל שיש לך מכשיר של הדרן כשבעצם הוא פתוח לגמרי? אני באמת מנסה להבין.ואח"כ...................
אגב - זה הנחיה מהרבנים, נראה לי מאוד הגיוני וד"ל...
לחילופין - אם מנקים את זה טוב, אז אפשר קצת לפני @שלחן עורך לשבור עם זה את המצה.אם לא תעשה בזה שום חבילה, איך נראה לך שתהיה לך קליטה?
זה יכול לשמש כמראה לתפילין, כשזה מכובה.
אפשר גם לחתוך על זה עגבניות ושאר ירקות.
ואם אתה מאוד מקורי, ניתן גם להשתמש בזה כסרגל...
כבר כתבו פה לעיל, למה חשבתם שניתן לרכוש מכשיר של הדרן ולהסיר ממנו את החסימה שלהם? בדיוק על זה אתם משלמים כסף! במקום לקנות אייפון באיזה דוכן בקניון בגרושים בחרתם לשלם כסף כדי שיהיה לכם טלפון עם חסימה וסינון של הדרן. אם ניתן יהיה להסיר את הסינון ולהישאר עם טלפון של הדרן כולל החותמת, מה עשינו?לכל מי שהצדיק את הדרן, ברכישה הם לא מודיעים שיש התחייבות והמכשיר יכול להפוך לברזל (אצלינו בכל אופן) בנוסף יש פרסומות שרק אחרי איומים הסכימו להסיר מהמכשיר.
לזה לא יקרה כשרות או שירות לדעתי זוהי שחיתות וחבל (מתאמצים לרכוש מכשיר עם הגנה במחירים גבוהים ובסוף נהנים מפרסומות ומאתרי תוכן שבקושי מסכימים אותם להוריד).
איך מסירים פרסומות?כבר כתבו פה לעיל, למה חשבתם שניתן לרכוש מכשיר של הדרן ולהסיר ממנו את החסימה שלהם? בדיוק על זה אתם משלמים כסף! במקום לקנות אייפון באיזה דוכן בקניון בגרושים בחרתם לשלם כסף כדי שיהיה לכם טלפון עם חסימה וסינון של הדרן. אם ניתן יהיה להסיר את הסינון ולהישאר עם טלפון של הדרן כולל החותמת, מה עשינו?
ולגבי הפרסומות, מוזר שלי אין פרסומות גם בלי איומים. פשוט פעלתי לפי ההנחיות שלהם בפעם הראשונה שהם צצו וחסל... לא שאני חושב שפרסומות זה דבר כל כך נורא שמצריכים איומים...
הבעיה היא שאפשר רק עם חבילות ל3 שנים, ותופס את מסגרת האשראי, ואם בטלפון ניידים החוק אוסר את ההתחייבות, אז כאן כנראה שזה לא תקף.כבר כתבו פה לעיל, למה חשבתם שניתן לרכוש מכשיר של הדרן ולהסיר ממנו את החסימה שלהם? בדיוק על זה אתם משלמים כסף! במקום לקנות אייפון באיזה דוכן בקניון בגרושים בחרתם לשלם כסף כדי שיהיה לכם טלפון עם חסימה וסינון של הדרן. אם ניתן יהיה להסיר את הסינון ולהישאר עם טלפון של הדרן כולל החותמת, מה עשינו?
ולגבי הפרסומות, מוזר שלי אין פרסומות גם בלי איומים. פשוט פעלתי לפי ההנחיות שלהם בפעם הראשונה שהם צצו וחסל... לא שאני חושב שפרסומות זה דבר כל כך נורא שמצריכים איומים...
אחרי 3 שנים לא תואם??? קרה לך?הבעיה היא שאפשר רק עם חבילות ל3 שנים, ותופס את מסגרת האשראי, ואם בטלפון ניידים החוק אוסר את ההתחייבות, אז כאן כנראה שזה לא תקף.
ובדרך כלל, גם המכשיר הישן כבר לא תואם וצריך לקנות חדש.
מיניין הממצא של הבקשה להסיר חסימה?כבר כתבו פה לעיל, למה חשבתם שניתן לרכוש מכשיר של הדרן ולהסיר ממנו את החסימה שלהם? בדיוק על זה אתם משלמים כסף! במקום לקנות אייפון באיזה דוכן בקניון בגרושים בחרתם לשלם כסף כדי שיהיה לכם טלפון עם חסימה וסינון של הדרן. אם ניתן יהיה להסיר את הסינון ולהישאר עם טלפון של הדרן כולל החותמת, מה עשינו?
כן, ויכול להיות שזה תלוי לפי המכשיראחרי 3 שנים לא תואם??? קרה לך?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //