דרוש מידע נגמר התמיסה של העדשות מה עושים במקום?

• הוסף לסימניות
אני חייבת לדעת מה לעשות עם העדשות איך אפשר לשמור אותן עד לבוקר?

• הוסף לסימניות
ברעיון אפשר במי מלח, אבל לא יודעת כמה מלח סטרילי
אם יש לך טיפות עיניים ליובש את יכולה להשרות את זה בזה,
ובכל מקרה, אני מציעה לך לא ללבוש אותם לפני שטיפה בתמיסה..

• הוסף לסימניות
שימי בינתיים בתמיסה שנשאר במחסנית מהיום(שהשתמשת בה כבר)ומחר - תקני תמיסה חדשה ותחליפי במחסנית.
זה עדיף מלשים בתוך מים , שזו הטעות הנפוצה ביותר

• הוסף לסימניות
אממ ניסיתי לשים במיים עם מלח אבל זה עושה לעדשה משהו מוזר
אז הוצאתי את זה וניקיתי ושמתי בקופסא של העדשות אבל יש לי שם ממש קצת תמיסה שזה נראה לי אפילו קצת מידי....

• הוסף לסימניות
אממ ניסיתי לשים במיים עם מלח אבל זה עושה לעדשה משהו מוזר
אז הוצאתי את זה וניקיתי ושמתי בקופסא של העדשות אבל יש לי שם ממש קצת תמיסה שזה נראה לי אפילו קצת מידי....
עד מחר בבוקר לא יקרה לזה כלום,
גם אם היא מתקשה קצת לא נורא, שימי עליה תמיסה חדשה ותחכי כמה דק' היא תחזור לעצמה.
במיוחד אם מדובר בחודשיות..

• הוסף לסימניות
מנסים להלוות ממישהו.
שכנה, אחות, בת דודה...
ואם כולם כבר ישנים, אז אפשר להשאיר את התמיסה מאתמול.
וכבר היו לי פעמים שאפילו נרדמתי עם זה בלילה וביום שאחר כך נזכרתי רק באמצע היום לרענן קצת את העין...
אני יודעת שזה גרוע. אבל זאת המציאות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה