עזרה נדהמתי | תושבי ירושלים, כמה אתם משלמים לקוב גז?

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
באיזו עיר מדובר? הבנתי שמחירים אלו רק בערים מסויימות
אני רואה שטעיתי בשם
אנחנו לקוחות של אמישראגז
ושמתי לב שבדיוק 4 ימים לפני ההעברה הם החליפו שעוני גז.
אולי לכן העדיפו להוריד לנו.
מדובר בירושלים
והחודש ב"ה במקום 1300 לחודשיים שילמנו בערך 790

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איך הדרך להוריד אותם בלי להחתים את כולם?
אני בעבר הלא רחוק לקחתי הצעת מחיר מחברה מתחרה ואתה הלכתי אל הסניף שלהם בלי חתימות ובלי כלום ואמרתי להם שאני אדאג שכל הבנין יעבור לחברה הזו את הם לא נותנים לי את אותו מחיר ואמרו לי שיבדקו ובאותו יום!!! חזרו אלי ואמרו שיורדים לאותו מחיר ומאז זה נשאר אותו דבר ולא מעלים את המחיר על אף שלני שהורדנו את המחיר כל כמה חודשים המחיר היה עולה בכמה עשרות אגורות.

• הוסף לסימניות
כשעברנו דירה רצינו לעשות גז פרטי אך החברה לא הסכימה בשום אופן, צעקו (שלא לומר צרחו..) ואיימו בתביעה וכד'.. בתענה שהם התקינו את השעונים ואת כל התשתית של הגז בבנין (מה שממש לא היה נכון...)
כמובן שלא היה לה על מה לתבוע אותנו ואחרי שהם הבינו שבדקנו את העניין ואנחנו רציניים, ירדו מהעניין...

אז ברור שחברות הגז עושות עלינו קופה.. רק צריך לזהות ולהתנתק כשצריך..

• הוסף לסימניות
הקפצה לצורך בירור - אשמח לדעת כמה גז בממוצע אתם צורכים בחודשיים?
מחפשת מידע על מי שמחמם ביונקרס = גז, כמה הצריכה שלכם בחודשיים של חורף?
הצריכה אצלי בחודשיים האחרונים (ינואר ופברואר) קפצה פי 4.5 מהצריכה בחודשים נובמבר ודצמבר. אז נכון שחיממתי יותר, אבל כזה פער??
ואני מחממת ביונקרס רק בצהריים, בלילה אנחנו עם מזגנים בחדרים.
ועוד שאלה - אם חלק מהרדיאטורים לא פועלים כי הברז שבור - זה אומר שצריכת הגז יורדת?

• הוסף לסימניות
הקפצה.
אשמח לתשובות

• הוסף לסימניות
אנחנו בסופר גז, משלמים כ20 שקלים עבור קוב
ביקשתי הצעת מחיר מחברה מתחרה (ישראגז) הם גובים פחות מחצי! ודמי המנוי החודשיים 10 שקלים!
כלומר, כל חודש אני תורמת לסופרגז חצי מחשבונית הגז שלי.
בדקתי ומצאתי שכבר לא צריך לעבור בין הדיירים להחתים, מספיק להחליט על זה בישיבת דיירים
בקיצור, חבל על הכסף.

אם אני מבינה נכון - אז אתם משלמים 10 ש"ח עבור קוב אחד של גז??
לי יש בלון של 48 ק"ג, והבנתי שהוא מכיל 20.4 קוב גז. זה אמור לעלות לי כ-204 ש"ח.
אני משלמת על בלון אחד 440 ש"ח!!
זה הגיוני? או שאני טועה היכן שהוא בחשבון?
אמנם אני לא משלמת תשלום חודשי, אבל אני מחליפה כל חודשיים, כך שזה עוד 10-20 ש"ח, זה לא ממש משנה את התמונה.

• הוסף לסימניות
הגיוני מאוד.

אנחנו משלמים עבור בלון גז של 12 ק"ג בערך 140.

• הוסף לסימניות
יש לי ים של מידע בנושא. זה מעניין מאוד.

• הוסף לסימניות
הגיוני מאוד.

אנחנו משלמים עבור בלון גז של 12 ק"ג בערך 140.

אכן ביחס לבלון קטן שהוא רבע מגדול - הגיוני מאד.
השאלה שלי ביחס למה שמשלמים פר-קוב!

יש לי ים של מידע בנושא. זה מעניין מאוד.

נשמח שתחלוק אותו עמנו, לטובת הכלל.

• הוסף לסימניות
לפי מה שכתוב פה
http://www.gas02.co.il/?page=article&article_id=191
אז התעריף שחברות הגז משלמות זה 9-10 שקל לקילו.

איך הגעת לחשבון??
הם משלמות כ- 4 ש"ח לקילו.
ציטוט:
"מיכל גבוה 48 ק"ג שמכיל 4 מכלים מהדגם הקטן יהיה שווה אם כן 50x4, כלומר 200 ש"ח".

דהיינו 200 ש"ח לחלק ל -48 = 4.16 ש"ח לקילו!

אגב -
נשמח אם מישהו מבני ברק יחלוק עמנו באיזה חברה הוא נמצא, וכמה הוא משלם על קוב גז?

• הוסף לסימניות
מנסיון:
בערים בהם יש צריכה גבוהה כגון ירושלים וביתר הרי המחירים הרבה יותר זולים מערים בהם הצריכה נמוכה כבני ברק וצפת.
עיר שיש בה הרבה חברות גז הרי יותר קל לסחוט מחיר זול ולהגיע גם ל 7 ש"ח למ"ק!!! כגון בירושלים אצל ישראגז-אופק.
ככל שהשכנים וקבוצות בניינים יתאגדו יותר לעבור לחברה זולה הרי שיש יותר כח להוריד מחירים.
ערים ישנות שאין בהם יונקרס וכד' הרי זה לא כל כך מושך את החברות...
אני הצלחתי בביתר להוריד את סופרגז ל 9 ש"ח למ"ק - תקדים שלא הי'ה כמוהו בביתר והוא קיים רק משנה שעברה ומי שנמצא אצלם מוזמן להתקשר ולומר להם שיש הצעה של 9 ש"ח מישראגז ואתם מבקשים לקבל אותו מחיר או שאתם עוברים - הם יתנו לכם את המחיר הזה...
אל תשכחו שדמי מונה חודשיים לא יעלו על 10 ש"ח!!!! ושזה יהיה קבוע ולא רק לשנה...

מקווה שהחכמתם ולו במקצת...

• הוסף לסימניות
אני בסופרגז וכתוב לי מחיר למ"ק כולל מע"מ 13.62. תשלום קבוע 20 ש"ח. אני מפספס משהו?

• הוסף לסימניות
כעת ביררתי ואצלנו באמישרגז התשלום הוא 21 ש"ח לקוב + תשלום [חד-] חודשי של 18 ש"ח.

מישהו בב"ב מקבל מהם או מאיזו חברה אחרת פחות??

• הוסף לסימניות
כעת ביררתי ואצלנו באמישרגז התשלום הוא 21 ש"ח לקוב + תשלום [חד-] חודשי של 18 ש"ח.

מישהו בב"ב מקבל מהם או מאיזו חברה אחרת פחות??
יכול להגיע ל 16 ש"ח למ"ק. ו10 לקבוע.
תלוי אם זה בלון-מיכל או צובר ראשי או מרכזיית מיכלים.

• הוסף לסימניות
לכולם...
יש באתר של משרד האנרגיה מדד של גובה התשלום לפי ערים וחברות וסוגי צריכה.
שווה בדיקה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה