צחוקית פרגית
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
מישהו יודע איך הדרך להוריד אותם בלי להחתים את כולם?
אני רואה שטעיתי בשםבאיזו עיר מדובר? הבנתי שמחירים אלו רק בערים מסויימות
אני בעבר הלא רחוק לקחתי הצעת מחיר מחברה מתחרה ואתה הלכתי אל הסניף שלהם בלי חתימות ובלי כלום ואמרתי להם שאני אדאג שכל הבנין יעבור לחברה הזו את הם לא נותנים לי את אותו מחיר ואמרו לי שיבדקו ובאותו יום!!! חזרו אלי ואמרו שיורדים לאותו מחיר ומאז זה נשאר אותו דבר ולא מעלים את המחיר על אף שלני שהורדנו את המחיר כל כמה חודשים המחיר היה עולה בכמה עשרות אגורות.מישהו יודע איך הדרך להוריד אותם בלי להחתים את כולם?
אנחנו בסופר גז, משלמים כ20 שקלים עבור קוב
ביקשתי הצעת מחיר מחברה מתחרה (ישראגז) הם גובים פחות מחצי! ודמי המנוי החודשיים 10 שקלים!
כלומר, כל חודש אני תורמת לסופרגז חצי מחשבונית הגז שלי.
בדקתי ומצאתי שכבר לא צריך לעבור בין הדיירים להחתים, מספיק להחליט על זה בישיבת דיירים
בקיצור, חבל על הכסף.
הגיוני מאוד.
אנחנו משלמים עבור בלון גז של 12 ק"ג בערך 140.
יש לי ים של מידע בנושא. זה מעניין מאוד.
לפי מה שכתוב פה
http://www.gas02.co.il/?page=article&article_id=191
אז התעריף שחברות הגז משלמות זה 9-10 שקל לקילו.
איזה עיר?אני בסופרגז וכתוב לי מחיר למ"ק כולל מע"מ 13.62. תשלום קבוע 20 ש"ח. אני מפספס משהו?
יכול להגיע ל 16 ש"ח למ"ק. ו10 לקבוע.כעת ביררתי ואצלנו באמישרגז התשלום הוא 21 ש"ח לקוב + תשלום [חד-] חודשי של 18 ש"ח.
מישהו בב"ב מקבל מהם או מאיזו חברה אחרת פחות??
מ. עיליתאיזה עיר?
יכול להגיע ל 16 ש"ח למ"ק. ו10 לקבוע.
תלוי אם זה בלון-מיכל או צובר ראשי או מרכזיית מיכלים.
לא ביררתי שם.מ. עילית
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים