- הוסף לסימניות
הייתי שמחה בפרוש שגם היא תדאג קצת לבן שלה....היא לא סומכת שתדאגי לו ?!?
אני הייתי נעלבת![]()
הייתי שמחה בפרוש שגם היא תדאג קצת לבן שלה....היא לא סומכת שתדאגי לו ?!?
אני הייתי נעלבת![]()
הייתי שמחה שתפנק בדברים שלא הייתי מפרגנת בקלות...הייתי שמחה בפרוש שגם היא תדאג קצת לבן שלה....
איך אומרים---הייתי שמחה שתפנק בדברים שלא הייתי מפרגנת בקלות...
חמותי למשל מימנה לו את שיעורי הנהיגה
אפילו טלית חדשה זה יפה כי לא תמיד חושבים לקנות אבל לקנות לו גרביים וכו' לדעתי זה קצת בתוך הקישקע...![]()
אז אחרי השבע ברכות מכבסים ומגהצים- ואפשר להשתמש שובאני לא יודעת מה המושגים, אבל 8 חולצות בקושי מספיקות לשבע ברכות...
אני דאגתי לבן שלי כשנכנס ליש"ג.הייתי שמחה בפרוש שגם היא תדאג קצת לבן שלה....
הלבוש בת"ת עולה יחסית זול אבל לבחור ישיבה 70 ש"ח חולצה + גרבים + מוצרים נוספים שהתבלו במיוחד שזו תקופת גדילה והם צריכים הרבה לחדש, אם את לא מעונינת שיצא לעבוד בניקיון חדרי מדרגות באזור- כנראה שלא יהיה לו את התקציב הדרוש.אני דאגתי לבן שלי כשנכנס ליש"ג.
אח"כ הוא דאג לעצמו מצויין.
בשביל מה יש ת"ת בישיבה?
אז שלא תתחבר לגרבים שלו,תחשבו על הצד של הכלה,
לא תמיד היא אוהבת כל מה שקנו,
ולהיתקע עם זה אח"כ 5 שנים כי כואב הלב,
זה קצת חבל...
אל תדאגי. הוא לא שטף חדרי מדרגות.הלבוש בת"ת עולה יחסית זול אבל לבחור ישיבה 70 ש"ח חולצה + גרבים + מוצרים נוספים שהתבלו במיוחד שזו תקופת גדילה והם צריכים הרבה לחדש, אם את לא מעונינת שיצא לעבוד בניקיון חדרי מדרגות באזור- כנראה שלא יהיה לו את התקציב הדרוש.
גם לו מגיע קניות מדי פעם לא רק לאשה מגיע לצאת לקניות ולחזור עמוסת שקיות לה ולילדים ולבעל?? לא כי יש לו מלפני החתונה
תחשבו על כך
היא לא סומכת שתדאגי לו ?!?
אני הייתי נעלבת![]()
הייתי שמחה בפרוש שגם היא תדאג קצת לבן שלה....
וכאילו שלפגישות הילדים הלכו בפיג'מה....אני בהלם מהכמויות.!!!!!!!
12 מינימום?? ולפחות 18-25??? - זה הון!!!, מה קורה פה? למה זה מתבקש מהורה שטובע בים של חובות?
נראה לי שפשוט מרימים את הרף של כל מה שאפשר, ואח"כ יש כאלו שמרגישות "דפוקות" כי לא קיבלו כמו שזוגות אחרים מקבלים....
חייבים לזכור שאף אחד לא חייב לנו כלום!!! בטח לא ההורים שנתנו לנו כל החיים כל מה שיכלו!!!
וצריך להגיד תודה על מה שמקבלים!!!! בלי השוואות ובלי מקובלויות. שכל אחד יתן לילד שלו כפי יכולתו, לא כפי יכולת השכן ...
כתבה נכון, @sara ka בעיקר בענין החולצות
כדאי להתחשב בדעה של הכלה
חמותי התקשרה לבדוק אילו חולצות אני מעדיפה לבעלי, ממש נהנתי.
ואל תקנו מידי הרבה, במיוחד לא לנשים
הדומאות משתנות ואפילו צבעי הגרביים... שלא לדבר על המידות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים