דרוש מידע נדוניה

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
הייתי שמחה בפרוש שגם היא תדאג קצת לבן שלה....
הייתי שמחה שתפנק בדברים שלא הייתי מפרגנת בקלות...
חמותי למשל מימנה לו את שיעורי הנהיגה
אפילו טלית חדשה זה יפה כי לא תמיד חושבים לקנות אבל לקנות לו גרביים וכו' לדעתי זה קצת בתוך הקישקע...;)

• הוסף לסימניות
הייתי שמחה שתפנק בדברים שלא הייתי מפרגנת בקלות...
חמותי למשל מימנה לו את שיעורי הנהיגה
אפילו טלית חדשה זה יפה כי לא תמיד חושבים לקנות אבל לקנות לו גרביים וכו' לדעתי זה קצת בתוך הקישקע...;)
איך אומרים---
לא משנה הסדר....
העיקר שתתן ולא משנה מה....

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת מה המושגים, אבל 8 חולצות בקושי מספיקות לשבע ברכות...

• הוסף לסימניות
מסכימה שכיף מאוד לקבל המון כך שלא צריך להיות לחוצים עם כביסה. גם אני קבלתי המון והייתי בהלם ושאלתי למה כל כך הרבה אבל אי אפשר לדרוש מכל אחד לתת ככה. לא לכולם יש תקציב לזה. הכל עניין של סדר עדיפויות.

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת מה המושגים, אבל 8 חולצות בקושי מספיקות לשבע ברכות...
אז אחרי השבע ברכות מכבסים ומגהצים- ואפשר להשתמש שוב :)
עד למתי היא אמורה לדאוג לו? או יותר נכון לכלכל אותו?
חולצות איכותיות מחזיקות מעמד כחדשות כשנתיים- (לא מתכוונת על בלאי מיוחד- דיו שנשפך או חולצה שנקרעה) ואז- שייחדש בכיף שלו- כל חג קונים אחד חדש או חתונה של אח / אחות
והמלאי גדל ותופח, ומידי פעם צריך לעשות "ישן מפני חדש תוציאו"

• הוסף לסימניות
אני דאגתי לבן שלי כשנכנס ליש"ג.
אח"כ הוא דאג לעצמו מצויין.
בשביל מה יש ת"ת בישיבה?
הלבוש בת"ת עולה יחסית זול אבל לבחור ישיבה 70 ש"ח חולצה + גרבים + מוצרים נוספים שהתבלו במיוחד שזו תקופת גדילה והם צריכים הרבה לחדש, אם את לא מעונינת שיצא לעבוד בניקיון חדרי מדרגות באזור- כנראה שלא יהיה לו את התקציב הדרוש.

• הוסף לסימניות
תחשבו על הצד של הכלה,
לא תמיד היא אוהבת כל מה שקנו,
ולהיתקע עם זה אח"כ 5 שנים כי כואב הלב,
זה קצת חבל...
אז שלא תתחבר לגרבים שלו,
או לחולצה הלבנה, או לגופיות? נו באמת....

• הוסף לסימניות
הלבוש בת"ת עולה יחסית זול אבל לבחור ישיבה 70 ש"ח חולצה + גרבים + מוצרים נוספים שהתבלו במיוחד שזו תקופת גדילה והם צריכים הרבה לחדש, אם את לא מעונינת שיצא לעבוד בניקיון חדרי מדרגות באזור- כנראה שלא יהיה לו את התקציב הדרוש.
אל תדאגי. הוא לא שטף חדרי מדרגות.
אבא שלו דאג לתקציב, והוא דאג לעצמו.
וכן, הוא קיבל גם תקציב לקניות לחתונה (אפילו שהוא הפסיק לגדול...)

פשוט נזכרתי באשכול "היום זו בושה להיות אמא מסורה", והפיוזים קפצו לי....

• הוסף לסימניות
גם לו מגיע קניות מדי פעם לא רק לאשה מגיע לצאת לקניות ולחזור עמוסת שקיות לה ולילדים ולבעל?? לא כי יש לו מלפני החתונה
תחשבו על כך

רוב הגברים שאני מכירה, יעדיפו עשרת מונים את החסכון הכספי על פני "חוויית הקניה".

• הוסף לסימניות
היא לא סומכת שתדאגי לו ?!?
אני הייתי נעלבת:(

הכל עניין של פרשנות.
היא סומכת, למה לא?
היא רוצה להעניק להם, וזו הצורה שהיא מעניקה.
חברה, קצת רכות. קצת עין טובה.
שוויגריות הן גם בני אדם. אם מסתכלים טוב מצליחים לראות ...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הייתי שמחה בפרוש שגם היא תדאג קצת לבן שלה....

יכול להיות שהיא גם היתה שמחה עם כל מיני דברים שהיית עושה אחרת...
למה זה טוב הציפיות האלה?
כל אחד עושה מה שנראה לו טוב ונכון, לפי האפשרויות שלו.
היא בטח אוהבת אתכם, גם אם לא נותנת מה שנראה לכם שעליה לתת.
כנ''ל (הודעה קודמת):
חברה, קצת רכות. קצת עין טובה.
שוויגריות הן גם בני אדם. אם מסתכלים טוב מצליחים לראות...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
כתבה נכון, @sara ka בעיקר בענין החולצות
כדאי להתחשב בדעה של הכלה
חמותי התקשרה לבדוק אילו חולצות אני מעדיפה לבעלי, ממש נהנתי.

ואל תקנו מידי הרבה, במיוחד לא לנשים
הדומאות משתנות ואפילו צבעי הגרביים... שלא לדבר על המידות

• הוסף לסימניות
אני בהלם מהכמויות.!!!!!!!
12 מינימום?? ולפחות 18-25??? - זה הון!!!, מה קורה פה? למה זה מתבקש מהורה שטובע בים של חובות?

נראה לי שפשוט מרימים את הרף של כל מה שאפשר, ואח"כ יש כאלו שמרגישות "דפוקות" כי לא קיבלו כמו שזוגות אחרים מקבלים....

חייבים לזכור שאף אחד לא חייב לנו כלום!!! בטח לא ההורים שנתנו לנו כל החיים כל מה שיכלו!!!
וצריך להגיד תודה על מה שמקבלים!!!! בלי השוואות ובלי מקובלויות. שכל אחד יתן לילד שלו כפי יכולתו, לא כפי יכולת השכן ...

• הוסף לסימניות
אני בהלם מהכמויות.!!!!!!!
12 מינימום?? ולפחות 18-25??? - זה הון!!!, מה קורה פה? למה זה מתבקש מהורה שטובע בים של חובות?

נראה לי שפשוט מרימים את הרף של כל מה שאפשר, ואח"כ יש כאלו שמרגישות "דפוקות" כי לא קיבלו כמו שזוגות אחרים מקבלים....

חייבים לזכור שאף אחד לא חייב לנו כלום!!! בטח לא ההורים שנתנו לנו כל החיים כל מה שיכלו!!!
וצריך להגיד תודה על מה שמקבלים!!!! בלי השוואות ובלי מקובלויות. שכל אחד יתן לילד שלו כפי יכולתו, לא כפי יכולת השכן ...
וכאילו שלפגישות הילדים הלכו בפיג'מה....
באמת, לבחור או בחורה בשידוכים בד"כ יש די הרבה בגדים עוד לפני החתונה.
מה הלחץ לקנות כמויות?
החנויות נסגרות אחרי החתונה?
אין מכונת כביסה ביחידה?
אי אפשר בתשעת הימים ללבוש חולצה ישנה?

• הוסף לסימניות
יש איזה מקובלות, לא יודעת אם בכל החוגים, שעם החתונה, כל הבגדים צריכים להיות חדשים.
קונים כמה שקונים, כל משפחה לפי החלטתה. לוקחים בחשבון שבע ברכות, חגים וחול המועד. ואם יכולים להרשות לעצמם, שיהיה לכל זה ברווח.
משאירים אצל ההורים את הבגדים הישנים, שחלקם יכולים להיות די חדשים ובמצב טוב.
לאט לאט, אחרי ההתחדשות והחידוש וכו', עובר עוד חודש ועוד חודש, אפילו שנה שנתיים, ולאט לאט, כשחסר, נלקחים הבגדים 'הישנים' הטובים וזוכים להמשך שימוש.
וכן, הרבה בחורים משמינים קצת אחרי החתונה. ולפעמים הכלה אוהבת סוג חולצות שונה.
ברוח טובה אפשר להידבר. ויש אפשרות לקנות פחות - אבל מספיק, ולומר לזוג שבתקופה הראשונה מה שיצטרך להוסיף ולהשלים בלבוש - יממנו לו.

חשוב לדעת, שלא לכולם יש את אותן אפשרויות. ולא לכולם את אותן מקובלויות.
והציפיות שלנו - לפעמים הורסות לנו את החיים.
וקבלת המציאות כפי שהיא - לפעמים בונה לנו את החיים.
(וואו, כמה קל לכתוב את זה, וכמה לא פשוט ליישם).

• הוסף לסימניות
כתבה נכון, @sara ka בעיקר בענין החולצות
כדאי להתחשב בדעה של הכלה
חמותי התקשרה לבדוק אילו חולצות אני מעדיפה לבעלי, ממש נהנתי.

ואל תקנו מידי הרבה, במיוחד לא לנשים
הדומאות משתנות ואפילו צבעי הגרביים... שלא לדבר על המידות

יפה מצד חמותך
אבל אם חמותי היתה מתקשרת לשאול כזה דבר לפני החתונה-לא היה לי שמץ מה לענות לה...כי מאין אני אמורה לדעת?
זה לא הבחור אמור להחליט?
אבל אני לא באתי מבית של בנים אז אולי זה גם פקטור, ובחורה שמגהצת לאחיה חולצות אולי יותר מבינה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....