חברות השכרה נהג חדש או נהג צעיר תיכנס לפה, מידע על השכרת רכבים!

• הוסף לסימניות
בבקשה דרוש פרטים והמלצות על חברות השכרה שמשכירים לנהג חדש אחרי חצי שנה רכבים, תודה רבה!!!! (באזור המרכז וירושלים)

• הוסף לסימניות
טו קאר משכיר מחצי שנה יש לו סניף נראה לי גם בירושלים וגם בק"ס
חושן קאר גם משכיר

• הוסף לסימניות
יש חברה שמשכירה לנהגים חדשים מתחת לחצי שנה?

• הוסף לסימניות
אל תסתבכו עם השכרה לא רשמית
פריסבי מחצי שנה רשיון וניתן לעשות ביטול מלא מלא
אני מכיר את הסניף בירושלים השירות מעולה

• הוסף לסימניות
אביב וחושן ידועים לשמצה.
ככל הידוע לי רנטה ושחר בסדר. אשמח אם למישהו יש מידע אחר (לא על שחר בערים אחרות),
מי זה נץ קאר?
אני דווקא נהניתי עם חושן, ושחר גבה ממני סכומים גבוהים - פעמיים.
(לדעתי בלי הצדקה)

• הוסף לסימניות
לא יצא לי להתנסות. ראיתי פרסום שלו לפני חודשיים, ובטלפון הוא אמר לי מחירים זולים יחסית.
טלפון 0534148902
רחוב פרל בני ברק
איזה מחירים לדוגמא?
הוא בוודאות לבן?
נותן גם לפחות מחצי שנה?
עוקץ על כל שריטה?

• הוסף לסימניות
אני דווקא נהניתי עם חושן, ושחר גבה ממני סכומים גבוהים - פעמיים.
(לדעתי בלי הצדקה)
חושן אני לא מכיר. אבל זכורים לי סיפורים מפרוג. יצא לך שהיה לו על מה לגבות ולא גבה? או שפשוט לא נתת לו הזדמנות?
לגבי שחר שמעתי המלצות מחברים - לדעתך הגבייה היתה ללא הצדקה או שהסכומים היו מופקעים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה