- הוסף לסימניות
בבקשה דרוש פרטים והמלצות על חברות השכרה שמשכירים לנהג חדש אחרי חצי שנה רכבים, תודה רבה!!!! (באזור המרכז וירושלים)
לא להתקרבחושן קאר גם משכיר
זה שחר ולא חושןלא להתקרב
ממה שהבנתי דופקים נהגים חדשים על כל שריטה
לא!!!!!! מדובר בחושןזה שחר ולא חושן
בבני ברק - רנטה, ואולי גם שחר.יש חברה שמשכירה לנהגים חדשים מתחת לחצי שנה?
מידיעה, רנטה שחר חושן. (וגם נץ קאר - חדשים)בבני ברק - רנטה, ואולי גם שחר.
אביב וחושן ידועים לשמצה.מידיעה, רנטה שחר חושן. (וגם נץ קאר - חדשים)
נראה לי גם אביב
אתה בטוח שזה בסדר להעלות ככה רשימה של השכרות, גם בשחור?יכול להיות שהיו שינויים בינתיים, תבדקו אבל ראשוני זה טוב מאוד!!!
לא יצא לי להתנסות. ראיתי פרסום שלו לפני חודשיים, ובטלפון הוא אמר לי מחירים זולים יחסית.אשמח מאד לפרטים על נץ קאר.
אני דווקא נהניתי עם חושן, ושחר גבה ממני סכומים גבוהים - פעמיים.אביב וחושן ידועים לשמצה.
ככל הידוע לי רנטה ושחר בסדר. אשמח אם למישהו יש מידע אחר (לא על שחר בערים אחרות),
מי זה נץ קאר?
איזה מחירים לדוגמא?לא יצא לי להתנסות. ראיתי פרסום שלו לפני חודשיים, ובטלפון הוא אמר לי מחירים זולים יחסית.
טלפון 0534148902
רחוב פרל בני ברק
חושן אני לא מכיר. אבל זכורים לי סיפורים מפרוג. יצא לך שהיה לו על מה לגבות ולא גבה? או שפשוט לא נתת לו הזדמנות?אני דווקא נהניתי עם חושן, ושחר גבה ממני סכומים גבוהים - פעמיים.
(לדעתי בלי הצדקה)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים