דרוש מידע נהנית מתפקוד התינוקיה בבית ההחלמה?

• הוסף לסימניות
חשוב לי מאוד לשמוע אני מתכננת ללכת בשבוע אחרי פורים
רק מי שהיתה בשנה האחרונה
היכן היית?
והאם נהנית מתפקוד התינוקיה? מהיחס לתינוק? מהזמינות לשאלות של האמא? וכל דבר בקשר לתינוקיה

שאר הפרטים לגבי בתי ההחלמה כבר פתחתי אשכול וקיבלתי מידע מצויין רק על התינוקיה לא כ"כ נתנו שם מידע
כאן אשמח לקבל מידע רק בקשר לתינוקיה
תודה רבה

• הוסף לסימניות
נהניתי מאוד מהדסה בייבי אבל לא מהתינוקיה (במיוחד אחרי הברית) היה איתי בחדר למעט פעמים שהייתי צריכה בייביסיטר

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הייתי בביכורים. ממש מעולה.

• הוסף לסימניות
אני מאוד נהניתי בדר"כ
המטפלות נעימות, מטפלות ביעילות
ובדר"כ ממש קשובות.

קחי בחשבון
מדובר בסוף בנשים
ותמיד יכולות להיות עיפות בלי תכנון, עם כאב ראש וכד'
מי מאיתנו תמיד בעבודה ב 100%...
ולא קורה לה אף פעם שהיא לא בפוקוס מלא...

כמעט לא קרה שלא הייתי מרוצה ממטפלת שם.
מדברת על טלז סטון

אוהבת יותר את התינוקיה בקומה 2 או 4, פחות המונית.
(הם שמים על כל 10 תינוקות פחות או יותר מטפלת- כך שבקומה 3 יש יותר מטפלות
ועדיין- כשיש יותר תינוקות, יש יותר בכיות אוטומטי)

• הוסף לסימניות
למה שיקראו לה?
שיטפלו בתינוק כמו שצריך,לא שיקראו לה ולא שיעשו משהו שהיא בקשה מפורשות לא, ושמגובה באזהרות של משרד הבריאות.
הכי מצחיק היה שבלוח מודעות בכניסה לתינוקיה יש שלט -שאסור להשכיב על הבטן...

• הוסף לסימניות
בפועל אם הן כל הזמן משגיחות
מה מפריע לך שמשכיבים על הבטן?

הבעיה היא בהשכבה על הבטן לא בהשגחה

• הוסף לסימניות
אותי שיגע האור החזק בתינוקייה בשלוש בלילה, אין מצב של לילה בכלל
אמאלה
הכי החריד אותי
שימו תאורה חלשה, נעימה..
ובכלל ליונקים לא הבנתי את הקטע לשים בתינוקיה
כשהם איתך בחדר בקלות את מאכילה ונרדמים והכל בשקט ורוגע ובחדר חשוך (וברור שהם רגועים יותר ליד אמא!) לא ככה כשהם בתינוקיה; טלפון מקפיץ, הילד מורץ מהר עד אלייך ואז לקום ולהחזיר כשאת גמורה מעייפות.. אז אם את בקטע להניק אז זה פשוט מיותר לשים בלילה..

• הוסף לסימניות
אפילו בתינוקייה בבית הרפואה. השכיבו את התינוק שלי על הבטן בהשגחה(הוא בכה מאוד ולא רצה לאכול למזלי כי הוא היה על הנקה- והלכתי לכמה דק להתקלח) אז זה היה הפתרון שלהם
אני הייתי בטלז סטון, אמרתי להם לא להשכיב על הבטן, שמו פתק על העריסה.
כשהגעתי הוא היה על הבטן...
חוץ מזה היה בסדר.

• הוסף לסימניות
למה שיקראו לה?
שיטפלו בתינוק כמו שצריך,לא שיקראו לה ולא שיעשו משהו שהיא בקשה מפורשות לא, ושמגובה באזהרות של משרד הבריאות.
טיפלו בתינוק כמו שצריך. הוא נרגע רק על הבטן. האפשרויות האחרות זה שישכב על הגב ויצרח, או שיקראו לאמא שתחזיק אותו .(בהנחה כמובן שהוא לא צריך טיטול או אוכל.)
משרד הבריאות לא אוסר להניח תינוק על הבטן כשנמצאים סביבו- טעות נפוצה של הרבה אימהות.

• הוסף לסימניות
בביכורים ממש נהנתי מהתינוקיה!

• הוסף לסימניות
הייתי בביכורים לפני חודשיים.
תינוקיה מדהימה.
כל מטפלת היתה כמו אמא, הן היו אכפתיות, ומסורות, כמעט לא נשמע בכי, באמת אלופות, נהניתי מאד!!!
הייתי למטה, אם זה משנה, אבל בפעמים קודמות הייתי למעלה וגם נהניתי מאד.
דווקא אצלן בלילה היה עמעום אורות, למרות שלדעתי זה יכול להרדים גם אותן.
לכן אפשר להבין כשיש אור מלא בלילה. תינוקות קטנים ישנים בכל מצב, גם בבי"ח לא מעמעמים אורות.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
נהנתי במיוחד מביכורים!!!

• הוסף לסימניות
הייתי בבכורים
שבוע שעבר ...

אין כמו התינוקיה שם !!

וזה אחרי שניסיתי את הדסה בייבי (אחיות רוסיות ללא טיפת חמלה על תינוקות!!)
וטלז סטון (המוני ביותר!)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה