דרוש מידע נהנית מתפקוד התינוקיה בבית ההחלמה?

• הוסף לסימניות
אני מאד נהנתי מאם וילד,
היו קשובות, לא קראו על כל שטות. אחרי ברית- טיפלו במסירות, היו בקשר עם המוהל

• הוסף לסימניות
מצטרפת להמלצות על התינוקיה בביכורים.
לא שוכחת את המטפלת המתוקה והחמה שהלבישה את הבן שלי לברית בהתרגשות אמיתית, ואחר כך ביקשה ממני ברכה כמעט בדמעות, כי כאמא ביום הברית יש לי כוח לברך.
המטפלות שם אחראיות ואימהיות ממש, הרגשתי רגועה לגמרי להפקיד את הבייבי בידיים שלהן.

• הוסף לסימניות
בבית חולים בהחלט יש מצב של לילה.
לא ראיתי מעולם (שע"צ) ואני כמעט לא ישנה כשאני בבי"ח, מבלה את מרבית הלילה בחדר הנקה שנמצא בתוך התינוקיה.
התינוקיה מוארת באור יקרות.

• הוסף לסימניות
הדסה בייבי אחיות רוסיות נחמדות ומנוסות
בשונה מתגובה אחת שהיתה פה- הן מלאות חמלה ואהבה לתינוקות לדעתי.
תינוקיה מאד רגועה ושקטה.
שרות להן ברוסית:) פעם אחות בבית חולים (רוסיה) אמרה לי שמהנסיון שלה רוסית זו השפה שהכי מרגיעה אותם :ROFLMAO:

• הוסף לסימניות
הדסה בייבי אחיות רוסיות נחמדות ומנוסות
בשונה מתגובה אחת שהיתה פה- הן מלאות חמלה ואהבה לתינוקות לדעתי.
תינוקיה מאד רגועה ושקטה.
שרות להן ברוסית:) פעם אחות בבית חולים (רוסיה) אמרה לי שמהנסיון שלה רוסית זו השפה שהכי מרגיעה אותם :ROFLMAO:
שכל אחת בעצמה תסתכל איך מטפלים בתינוק שלה שם ותראה אם זה מתאים לה 🙂

• הוסף לסימניות
מנסיון בהדסה בייב זוועה הגהו לשם לשבת בעלי היה איתי ואחרי שראיתי את הטיפול של התנוקיה בכיתי לבעלי שאולי זה פיקוח נפש וניסע הבייתה(שבת) לכן היה איתנו בחדר כל השבת ולא הרגשתי בית החלמה כי הלכנו בגלל הצרחות שלו שלא ישנו לילה אחד נורמלי
הייתי גם בטלזסטון והיה מבחינתי מושלם בתינוקיה

• הוסף לסימניות
ביכורים למטה היה משלם. (אם כי אני נגועה:D)
גם למעלה, מטפלות אחת אחת

• הוסף לסימניות
אם וילד לפני 4 חודשים,
פעם התינוקיה היתה זוועה
היום התינוקיה ממש בסדר מאוד משתדלים
אני תמיד מרחמת על התינוק שאחרי שהוא מתרגל לאמא בבית הוא צריך לחזור לחדר המואר והצורח הזה,
אבל סך הכל התינוקיה באם וילד היום נחמדה.

• הוסף לסימניות
מנסיון בהדסה בייב זוועה הגהו לשם לשבת בעלי היה איתי ואחרי שראיתי את הטיפול של התנוקיה בכיתי לבעלי שאולי זה פיקוח נפש וניסע הבייתה(שבת) לכן היה איתנו בחדר כל השבת ולא הרגשתי בית החלמה כי הלכנו בגלל הצרחות שלו שלא ישנו לילה אחד נורמלי
הייתי גם בטלזסטון והיה מבחינתי מושלם בתינוקיה
באמת מנסה להבין
(לא הייתי אף פעם בבית החלמה)
אם הוא בוכה אצלכם את מעדיפה שיבכה לבד בתינוקיה? מה להם יש קסם שם לא בוכים?
כל התינוקות שלי בכו בלילה בשבועות הראשונים מבחינתי זה חלק מהעסקת חבילה...
מבינה שאפשר לתת להם להשגיח כשישן עד שמתעורר או כשהולכים להתקלח ולאכול אבל לילה שלם? איך זה עובד?

• הוסף לסימניות
באמת מנסה להבין
מבינה שאפשר לתת להם להשגיח כשישן עד שמתעורר או כשהולכים להתקלח ולאכול אבל לילה שלם? איך זה עובד?
משאירים בקבוק.
אצלי התינוקת לא היתה הרבה בתינוקיה, כי כשהיא צריכה לאכול היא הרי אצלי ואז נרדמת השארתי אותה, היא יושנת, למה להחזיר?
רק כשרציתי לישון ולהשאיר בקבוק, או ללכת לאכול, לקחתי אותה לתינוקיה

• הוסף לסימניות
אני בטלז סטון נהנתי מאד,
אהבתי שהם ממש התייחסו לתינוקות, דיברו איתם וכו'

• הוסף לסימניות
באמת מנסה להבין
עובדה שבטלז סטון הם הצליחו להרגיע אותו עם עיטוף כמו בבית החולים ושמו על הבטן וכו' בקיצור עם קצת רצון היו יכולות להרגיע לכן הלכנו כדי לצבור קצת נסיון איך מתמודדים עם בכיות וכן גם קצת לישון....

• הוסף לסימניות
באם וילד התינוקיה בלילה די חשוכה

• הוסף לסימניות
טלזסטון
נהנתי מאוד, הקשבה מלאה למה שאמרתי, הגעתי אחרי ברית וטיפלו בעדינות,
ראו יום אח"כ משהו שלא מצא חן- קראו למוהל שאמר שהכל בסדר
המטפלת ראתה שמתחיל להיות לו אדום בטיפול אז שמה לו משחה
הכל ברוגע אפילו שהבאתי אותו כולו מלוכלך מטיפול ופלט הכל, אמרו לא נורא מאמי, ככה זה תינוק גדול בלי עין הרע,
ממש נהניתי
חוץ ממטפלת אחת שהייתה עצבנית קצת

• הוסף לסימניות
טיפלו בתינוק כמו שצריך. הוא נרגע רק על הבטן. האפשרויות האחרות זה שישכב על הגב ויצרח, או שיקראו לאמא שתחזיק אותו .(בהנחה כמובן שהוא לא צריך טיטול או אוכל.)
משרד הבריאות לא אוסר להניח תינוק על הבטן כשנמצאים סביבו- טעות נפוצה של הרבה אימהות.
שיתנו לאמא להחליט אם היא מעדיפה שישכיבו אותו על הבטן בהשגחה או שיקראו לה.
גם אם בתינוקיה יש השגחה צמודה, אחר כך בבית אי אפשר להשגיח כל הזמן כשהתינוק ישן.
ואת ההרגל להירדם רק על הבטן קשה מאד לשרשר.
אז יש סיכוי לא מבוטל שהאמא תעדיף לנוח קצת פחות עכשיו, מאשר לא להצליח להרדים את התינוק בהמשך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה