- הוסף לסימניות
מזל טוב...הייתי בבכורים
שבוע שעבר ...
אין כמו התינוקיה שם !!
וזה אחרי שניסיתי את הדסה בייבי (אחיות רוסיות ללא טיפת חמלה על תינוקות!!)
וטלז סטון (המוני ביותר!)
מזל טוב...הייתי בבכורים
שבוע שעבר ...
אין כמו התינוקיה שם !!
וזה אחרי שניסיתי את הדסה בייבי (אחיות רוסיות ללא טיפת חמלה על תינוקות!!)
וטלז סטון (המוני ביותר!)
בבית חולים בהחלט יש מצב של לילה.לכן אפשר להבין כשיש אור מלא בלילה. תינוקות קטנים ישנים בכל מצב, גם בבי"ח לא מעמעמים אורות.
לא ראיתי מעולם (שע"צ) ואני כמעט לא ישנה כשאני בבי"ח, מבלה את מרבית הלילה בחדר הנקה שנמצא בתוך התינוקיה.בבית חולים בהחלט יש מצב של לילה.
שכל אחת בעצמה תסתכל איך מטפלים בתינוק שלה שם ותראה אם זה מתאים לההדסה בייבי אחיות רוסיות נחמדות ומנוסות
בשונה מתגובה אחת שהיתה פה- הן מלאות חמלה ואהבה לתינוקות לדעתי.
תינוקיה מאד רגועה ושקטה.
שרות להן ברוסיתפעם אחות בבית חולים (רוסיה) אמרה לי שמהנסיון שלה רוסית זו השפה שהכי מרגיעה אותם
![]()
באמת מנסה להביןמנסיון בהדסה בייב זוועה הגהו לשם לשבת בעלי היה איתי ואחרי שראיתי את הטיפול של התנוקיה בכיתי לבעלי שאולי זה פיקוח נפש וניסע הבייתה(שבת) לכן היה איתנו בחדר כל השבת ולא הרגשתי בית החלמה כי הלכנו בגלל הצרחות שלו שלא ישנו לילה אחד נורמלי
הייתי גם בטלזסטון והיה מבחינתי מושלם בתינוקיה
משאירים בקבוק.באמת מנסה להבין
(לא הייתי אף פעם בבית החלמה)
אם הוא בוכה אצלכם את מעדיפה שיבכה לבד בתינוקיה? מה להם יש קסם שם לא בוכים?
כל התינוקות שלי בכו בלילה בשבועות הראשונים מבחינתי זה חלק מהעסקת חבילה...
מבינה שאפשר לתת להם להשגיח כשישן עד שמתעורר או כשהולכים להתקלח ולאכול אבל לילה שלם? איך זה עובד?
אני משאירה איתי בלילה.אני תמיד מרחמת על התינוק שאחרי שהוא מתרגל לאמא בבית הוא צריך לחזור לחדר המואר והצורח הזה,
עובדה שבטלז סטון הם הצליחו להרגיע אותו עם עיטוף כמו בבית החולים ושמו על הבטן וכו' בקיצור עם קצת רצון היו יכולות להרגיע לכן הלכנו כדי לצבור קצת נסיון איך מתמודדים עם בכיות וכן גם קצת לישון....באמת מנסה להבין
(לא הייתי אף פעם בבית החלמה)
אם הוא בוכה אצלכם את מעדיפה שיבכה לבד בתינוקיה? מה להם יש קסם שם לא בוכים?
כל התינוקות שלי בכו בלילה בשבועות הראשונים מבחינתי זה חלק מהעסקת חבילה...
מבינה שאפשר לתת להם להשגיח כשישן עד שמתעורר או כשהולכים להתקלח ולאכול אבל לילה שלם? איך זה עובד?
שיתנו לאמא להחליט אם היא מעדיפה שישכיבו אותו על הבטן בהשגחה או שיקראו לה.טיפלו בתינוק כמו שצריך. הוא נרגע רק על הבטן. האפשרויות האחרות זה שישכב על הגב ויצרח, או שיקראו לאמא שתחזיק אותו .(בהנחה כמובן שהוא לא צריך טיטול או אוכל.)
משרד הבריאות לא אוסר להניח תינוק על הבטן כשנמצאים סביבו- טעות נפוצה של הרבה אימהות.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים