רק מתחת לגיל 12 מקבלים תו ירוק על סמך נוגדניםאם יש לי נוגדנים, זה אומר שיש לי תו ירוק? (עשיתי 2 חיסונים באזור פסח)
בעקרון מחלימים (על סמך סרולוגי) אמורים לקבל רק חיסון אחדאם יש לי נוגדנים, זה אומר שיש לי תו ירוק? (עשיתי 2 חיסונים באזור פסח)
במשפחה שלי יש תו ירוק למבוגרים על סמך סרולוגי.רק מתחת לגיל 12 מקבלים תו ירוק על סמך נוגדנים
תו ירוק החדש או הישן? (הם ניסו להוציא בשבועיים האחרונים?)במשפחה שלי יש תו ירוק למבוגרים על סמך סרולוגי.
אם יש לי נוגדנים, זה אומר שיש לי תו ירוק? (עשיתי 2 חיסונים באזור פסח)
התו הירוק הישן. בלי חיסון.תו ירוק החדש או הישן? (הם ניסו להוציא בשבועיים האחרונים?)
וסרולוגי עם חיסון או בלי?
התו הירוק הזה כיום לא שוה כלום, למרות שכתוב עליו עד סוף דצמבר.התו הירוק הישן. בלי חיסון.
נתנו להם תו ירוק, נדמה לי עד סוף דצמבר, למרות שעברו את הבדיקה הסרולוגית, נדמה לי, מפסח.
הם קיבלו חידוש לתו הירוק, וכן, הוא תקף, הם השתמשו בו.התו הירוק הזה כיום לא שוה כלום, למרות שכתוב עליו עד סוף דצמבר.
מומחץ להתעדכן בתקנות החדשות למניעת עגמת נפש.
דבר ראשון יש אי אילו מקרים יחידים כאלה כנראה בגלל טעות ברישום שנרשמו כמחלימים ולא כסרולוגים.הם קיבלו חידוש לתו הירוק, וכן, הוא תקף, הם השתמשו בו.
התו הירוק הישן שך עד דצמבר לא קביל.התו הירוק הישן. בלי חיסון.
נתנו להם תו ירוק, נדמה לי עד סוף דצמבר, למרות שעברו את הבדיקה הסרולוגית, נדמה לי, מפסח.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים