מידע שימושי נוגדנים ותו ירוק

• פותח הנושא zis
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אם יש לי נוגדנים, זה אומר שיש לי תו ירוק? (עשיתי 2 חיסונים באזור פסח)

• הוסף לסימניות
בעקרון מחלימים (על סמך סרולוגי) אמורים לקבל רק חיסון אחד
וזאת אם הבדיקה הסרולוגית נעשתה טרם החיסון
בדיקה סרולוגית אחרי החיסון- לא רלוונטית כי הנוגדנים הם מהחיסון.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

אם הסרולוגי נעשה לאחר החיסונים

לא משנה כמה זמן עבר, ולא משנה כמות הנוגדנים.

זה לא תקף לתו הירוק החדש

• הוסף לסימניות
תו ירוק החדש או הישן? (הם ניסו להוציא בשבועיים האחרונים?)
וסרולוגי עם חיסון או בלי?
התו הירוק הישן. בלי חיסון.
נתנו להם תו ירוק, נדמה לי עד סוף דצמבר, למרות שעברו את הבדיקה הסרולוגית, נדמה לי, מפסח.

• הוסף לסימניות
נתנו להם תו ירוק, נדמה לי עד סוף דצמבר, למרות שעברו את הבדיקה הסרולוגית, נדמה לי, מפסח.
התו הירוק הזה כיום לא שוה כלום, למרות שכתוב עליו עד סוף דצמבר.
מומחץ להתעדכן בתקנות החדשות למניעת עגמת נפש.

• הוסף לסימניות
הם קיבלו חידוש לתו הירוק, וכן, הוא תקף, הם השתמשו בו.
דבר ראשון יש אי אילו מקרים יחידים כאלה כנראה בגלל טעות ברישום שנרשמו כמחלימים ולא כסרולוגים.
אבל קודם כל תוודאו שאתם מאלה, כי מאוד יתכן שהתו הירוק שלהם עבר בגלל שהאריכו בשבועיים את התוקף של התו הירוק הישן (וסופית פג תוקף רק לפני יומים)
האם התו הירוק שלהם נראה כך?

1634677527894.png

• הוסף לסימניות
התו הירוק הישן שך עד דצמבר לא קביל.
כשמגיעים למקום שצריך תו ירוק הוא לא עובר.
הייתי השבוע באיקאה. נכנסתי למסעדת לשתות משהו. היה עלי תו ירוק ישן, עד 12/21. לא קיבלו אותו. פשוט לא נסרק. הייתי צריכה להוריד חדש. ויכולתי לעשות את זה רק כי היה איתי מישהו עם אלפון עם אפליקציה שאפשר דרכה להוריד תו ירוק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה