לימוד נהיגה נוהגת? אשמח לעזרתך

• הוסף לסימניות
כי ב"ה טסט אחד אחרי האשכול כבר עברתי.....
אני בדיוק לפני טסט ראשון עוד השבוע, אני מבין שכדאי לי לפתוח אשכול על טסטים כבר עכשיו כדי לעבור בפעם הקרובה והראשונה...;)

• הוסף לסימניות
אני בדיוק לפני טסט ראשון עוד השבוע, אני מבין שכדאי לי לפתוח אשכול על טסטים כבר עכשיו כדי לעבור בפעם הקרובה והראשונה...;)
הצעה לטסט לא להחליף מילה עם הטסטר, רק שלום בהתחלה וזהו,
בטסט השני הטסטרית לא גמרה לדבר, ולא היתי מרוכזת ועשתה ברקס, ולחצה על הברקס בלבד, אז גם הרכב נכבה.....
אז הכשילה על ברקס ועל שהרכב נכבה.....

• הוסף לסימניות
אוף אבל אני מרגישה מתוסכלת,
כי זו מורה שכוווווולם המליצו לי עליה,
ואני ממש לא מבינה למה!
רק מעירה , ומתלוננת שאני לא יודעת לנהוג, כאילו לא באתי אליה במיוחד בשביל זה - שתלמד אותי, אם הייתי יודעת לנהוג לא הייתי באה אליה,
ואני יודעת שיש לי את זה ואני טובה,
כי לדוגמא שעשיתי קארטינג בצרפת במסלולך ארוך במהירוצת של 100 קמ"ש הייתי בין הטובים,
רק תחת הצל שלה אני מרגישה לחוצה, דרוכה, לא מצליחה לתפקד
לעבור גם אם היא נקראת מהפותחות ?
גם אני למדתי אצל מורה מצוין ולא נהגתי טוב, ורק אחרי שעברתי למורה אחרת היא שמה לב למה הבעיה...
אני פשוט הסתכלתי מטר קדימה ולא רחוק כמו שצריך , ובצורה כזאת אין סיכוי לנהוג יציב, הפניות לא מדויקות ושום דבר לא קורה בצורה חלקה...תנסי לבדוק את הענין הזה לפני שאת עוברת מורה

• הוסף לסימניות
אני פשוט בהלם
באיזה עוד מקום בעולם אנשים מעיזים להתנהג בתת תקשורת ולקבל על זה כסף שמן?
אם היית פותחת דיון דומה על מורה שמדברת ככה לילד שלך, הצרחות פה היו עולות עד לשמים
אז מה אם את כבר לא בת 10? למה מגיע לך לשמוע מילים מחלישות?

• הוסף לסימניות
התחלתי עכשיו ללמוד נהיגה,
עשיתי 7 שיעורים, וכל הזמן המורה דואגת לומר לי שאני ממש גרועה
כאילו עכשיו שיעור ראשון, ושהיא לא יודעת אם אני מתאימה לנהוג וכו' וכו'
האם זה נורמלי? שאחרי שבע שיעורים עוד אין לי שליטה ברכב?
אני ממש נואשת
בלתק
תחליפי מורה.
לא חייבים להמשיך עם אותה מורה זו לא חתונה קתולית

• הוסף לסימניות
אני כותבת שוב כי לדעתי כל התגובות של 'תחליפי מורה דחוף' וכד' זה ממש ממש לא בכל מחיר,
מישהי שעכשיו התחילה ללמוד, עדיין לא יודעת תמיד לזהות מיד,
לדעתי כדאי עוד כמה שיעורים כדי לדעת אולי יש יתרונות למה כן להמשיך.

לדוג' אצלי - למרות שהמורה צעקה וכו' וכו' פירוט בהודעות קודמות, הרגשתי שבלימוד עצמו היא מאד ממוקדת, ולכן פשוט ראיתי בה יצור אומלל ומצווח שאמור להיות הגשר שלי לרשיון, (ואני ממש לא טיפוס אדיש או שם פס)

באופן אישי זה היה לי עדיף על פני מורה סבלנית, חייכנית ונינוחה, שגם גוררת את הלימוד בהתאם והכל בפנאן...
נקודה למחשבה.

הנושא הזה ממש בנפשי כי בעלי החליף כמה מורים וסחב המון זמן ועד היום נזכר בלימוד בטעם מר... ואני זוכרת כחוויה כי פשוט החלטתי לקחת את זה ככה, עם הכנה וידיעה מראש.

• הוסף לסימניות
אבל למה זה הולך ביחד? מורה נהיגה + אנטיפת?
זו כזו עבודה קשה?

• הוסף לסימניות
תלמדי כלל חשוב: מורות נהיגה הן דפוקות וזה לא יעזור כלום כמה שימליצו עליהן , הן לא דומות למורים.
בכל מקרה תזכרי שמורי הנהיגה באופן כללי זה עם של נהגי מוניות- לא מתורבתים, מתעצבנים מהר ולא יודעים לעודד כלל.
עוד נקודה תחשבי שהיא המורה ואמורה כביכול להיות מעליך אבל באמת היא רואה שאת מתכנתת/בעלת השכלה והיא לא.... אז בזה היא מרגישה קצת מעליך תחשבי על מורה בכיתה שיודעת שהתלמידים יותר מוצלחים ממנה... אז תני לה קצת....
תכלס באמת בעיה עם המורות אבל בזמנו כשעשיתי רישיון ותו"כ למידה רציתי לעבור למורה- גבר הסבירו לי שזה ממש בעיה...
למעשה המורה שלי ממש לא האמינה בי ועשיתי 70 שיעורים ואז הודעתי שלא מעניין אותי ושאני רוצה שתגיש אותי לטסט והיא אמרה לי שלא כדאי לי אבל, אני התעקשתי והיא היגישה אותי ועברתי בסט הראשון!!!!
אז אל תלחצי ממנה

• הוסף לסימניות
יש צד שני:
לפעמים מגיעים תלמידים עם עודף בטחון עצמי (כי הם עשו פעם קרטינג למשל ולא דרסו אף אחד)
הדרך היחידה להכניס להם לראש שכביש זה לא משחק מכוניות , זה להעיר להם שהם לא נוהגים טוב
כך הם יתרגלו לנהוג מתוך חשש - שזו כידוע נהיגה הכי בטיחותית שיש
ולא מתוך הרגשה שאם יש כביש - אז צריך ללחוץ על הגז/חשמל

וחוץ מזה, אולי באמת הנהיגה של התלמידה היא סופר גרועה
והמורה היא אמיתית לגמרי :rolleyes::cry:

מי שלא מסכים איתי שילחץ תודה

• הוסף לסימניות
1. ברור שלהחליף.
גם מישהי מעולה אבל לא תקשורתית ומעודדת לא שווה את המקצועיות כביכול.
אי אפשר להתקדם באווירה שלא מעודדת הצלחה.

2. יש לך משקפיים? צילינדר?
יש לי חברה שלמדה אצל מורה עד שיעור עשירי והיא אמרה לה כל הזמן שהיא לא מתקדמת, ולא מחזיקה אפילו הגה נכון...
עברה למורה אחרת שלימדה אותה שמי שיש לו צילינדר מסתכל באופן אחר.
עשתה מינימום שיעורים ועברה בטסט שני

בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
אני עכשיו לפני טסט, ולמדתי אצל המורה הכי מומלצת (בפרוג!..) ובתחילה היא גם כן כל הזמן העירה לי, הייתי אבודה.
ואז שמתי לב ל-2 דברים: א. שכשהיא מדברת בטלפון אני נוהגת טוב (כי אין לה זמן להעיר עם הרבה מלל), ב. ואני מגיבה טוב לדברים מיידים (חסר לי תכנון).
אז למדתי א. כשהיא מעירה לקחת את ההערות קונקרטית. קרי: העירה עם מבט מיואש ונשיפה קולנית- לשאול אותה בבטחון: אז איך בדיוק הייתי צריכה לעשות? תראי לי איך זה שוב, אני עכשיו אנסה לעשות את זה בעצמי בסדר?
כלומר הובלתי את השיעור. שאלתי מה למדנו עד כה, ומה אנחנו מנסות לעשות השיעור הזה, נסיתי לחבר לעצמי את הדברים. ב. נסיתי לעשות שעורי בית בבית לגבי התכנון, ממש להגיד לעצמי מה עכשיו לעשות וכו'. יש אתר שנקרא סימוטסט (שהמורה המליצה לי עליו)
אחרי כמה שיעורים היא אמרה לי שממש התקדמתי, ופלטה שהיא באמת היתה מתוסכלת ממני כי לא הבינה מה לא הבנתי והשיעורים עוברים ואני לא מתקדמת.
אגב, זה ממש לא נכון שכולם מושכים את השיעורים, למורות טובות מאוד אכפת שיעברו, כשהיא המתינה לתשובות מטסטים ראיתי אותה מחכה לתשובות כאילו היא זאת שעברה את הטסט, וכשהיא קיבלה תשובות היא זרחה ממש..

• הוסף לסימניות
אני עכשיו לפני טסט, ולמדתי אצל המורה הכי מומלצת (בפרוג!..) ובתחילה היא גם כן כל הזמן העירה לי, הייתי אבודה.
ואז שמתי לב ל-2 דברים: א. שכשהיא מדברת בטלפון אני נוהגת טוב (כי אין לה זמן להעיר עם הרבה מלל), ב. ואני מגיבה טוב לדברים מיידים (חסר לי תכנון).
אז למדתי א. כשהיא מעירה לקחת את ההערות קונקרטית. קרי: העירה עם מבט מיואש ונשיפה קולנית- לשאול אותה בבטחון: אז איך בדיוק הייתי צריכה לעשות? תראי לי איך זה שוב, אני עכשיו אנסה לעשות את זה בעצמי בסדר?
כלומר הובלתי את השיעור. שאלתי מה למדנו עד כה, ומה אנחנו מנסות לעשות השיעור הזה, נסיתי לחבר לעצמי את הדברים. ב. נסיתי לעשות שעורי בית בבית לגבי התכנון, ממש להגיד לעצמי מה עכשיו לעשות וכו'. יש אתר שנקרא סימוטסט (שהמורה המליצה לי עליו)
אחרי כמה שיעורים היא אמרה לי שממש התקדמתי, ופלטה שהיא באמת היתה מתוסכלת ממני כי לא הבינה מה לא הבנתי והשיעורים עוברים ואני לא מתקדמת.
אגב, זה ממש לא נכון שכולם מושכים את השיעורים, למורות טובות מאוד אכפת שיעברו, כשהיא המתינה לתשובות מטסטים ראיתי אותה מחכה לתשובות כאילו היא זאת שעברה את הטסט, וכשהיא קיבלה תשובות היא זרחה ממש..
יש מצב שאנחנו אצל אותה מורה...
וכמה שיעורים עשית בסוףף?
יכולה לרשום לי למייל ms3252930 שטרודל גימיל.. מי המורה?
תודההה

• הוסף לסימניות
אסור להתיחס למורים שמעירים בלי סוף כשלמדתי נהיגה בכל פעם שהמורה העיר לי ולקחתי ללב הנהיגה איכשהוא השתבשה אבל בדרך כלל אלה שמעירים הם הכי ממוקדים ולוקחים כל טעות של התלמיד אישית בסופו של דבר כשהתחלתי להתיחס אליו רק בצורה טכנית השתפרתי ועברתי טסט ראשון אחרי 20 שיעורים לא תמיד כדאי לעזוב מה שכן בשיעור 7 הייתי עדיין נורא גרוע זה נורמלי ולגיטימי מאוד בהצלחה בהמשך

• הוסף לסימניות
סתם מעניין
במה שונה ההסתכלות של אנשים עם צילינדר?
מבחינת נהיגה כמובן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה