- הוסף לסימניות
אני בדיוק לפני טסט ראשון עוד השבוע, אני מבין שכדאי לי לפתוח אשכול על טסטים כבר עכשיו כדי לעבור בפעם הקרובה והראשונה...כי ב"ה טסט אחד אחרי האשכול כבר עברתי.....
אני בדיוק לפני טסט ראשון עוד השבוע, אני מבין שכדאי לי לפתוח אשכול על טסטים כבר עכשיו כדי לעבור בפעם הקרובה והראשונה...כי ב"ה טסט אחד אחרי האשכול כבר עברתי.....
אין דבר העומד בפני הרצון...זה כבר נדוש (כמעט על כל הודעה שלי מישהו מזכיר את זה)
הצעה לטסט לא להחליף מילה עם הטסטר, רק שלום בהתחלה וזהו,אני בדיוק לפני טסט ראשון עוד השבוע, אני מבין שכדאי לי לפתוח אשכול על טסטים כבר עכשיו כדי לעבור בפעם הקרובה והראשונה...![]()
גם אני למדתי אצל מורה מצוין ולא נהגתי טוב, ורק אחרי שעברתי למורה אחרת היא שמה לב למה הבעיה...אוף אבל אני מרגישה מתוסכלת,
כי זו מורה שכוווווולם המליצו לי עליה,
ואני ממש לא מבינה למה!
רק מעירה , ומתלוננת שאני לא יודעת לנהוג, כאילו לא באתי אליה במיוחד בשביל זה - שתלמד אותי, אם הייתי יודעת לנהוג לא הייתי באה אליה,
ואני יודעת שיש לי את זה ואני טובה,
כי לדוגמא שעשיתי קארטינג בצרפת במסלולך ארוך במהירוצת של 100 קמ"ש הייתי בין הטובים,
רק תחת הצל שלה אני מרגישה לחוצה, דרוכה, לא מצליחה לתפקד
לעבור גם אם היא נקראת מהפותחות ?
לא תמיד זה תלוי בך,לא להחליף מילה עם הטסטר,
בלתקהתחלתי עכשיו ללמוד נהיגה,
עשיתי 7 שיעורים, וכל הזמן המורה דואגת לומר לי שאני ממש גרועה
כאילו עכשיו שיעור ראשון, ושהיא לא יודעת אם אני מתאימה לנהוג וכו' וכו'
האם זה נורמלי? שאחרי שבע שיעורים עוד אין לי שליטה ברכב?
אני ממש נואשת
בדיוק... זה מה שניסיתי לרמוז...אני בדיוק לפני טסט ראשון עוד השבוע, אני מבין שכדאי לי לפתוח אשכול על טסטים כבר עכשיו כדי לעבור בפעם הקרובה והראשונה...![]()
יש מצב שאנחנו אצל אותה מורה...אני עכשיו לפני טסט, ולמדתי אצל המורה הכי מומלצת (בפרוג!..) ובתחילה היא גם כן כל הזמן העירה לי, הייתי אבודה.
ואז שמתי לב ל-2 דברים: א. שכשהיא מדברת בטלפון אני נוהגת טוב (כי אין לה זמן להעיר עם הרבה מלל), ב. ואני מגיבה טוב לדברים מיידים (חסר לי תכנון).
אז למדתי א. כשהיא מעירה לקחת את ההערות קונקרטית. קרי: העירה עם מבט מיואש ונשיפה קולנית- לשאול אותה בבטחון: אז איך בדיוק הייתי צריכה לעשות? תראי לי איך זה שוב, אני עכשיו אנסה לעשות את זה בעצמי בסדר?
כלומר הובלתי את השיעור. שאלתי מה למדנו עד כה, ומה אנחנו מנסות לעשות השיעור הזה, נסיתי לחבר לעצמי את הדברים. ב. נסיתי לעשות שעורי בית בבית לגבי התכנון, ממש להגיד לעצמי מה עכשיו לעשות וכו'. יש אתר שנקרא סימוטסט (שהמורה המליצה לי עליו)
אחרי כמה שיעורים היא אמרה לי שממש התקדמתי, ופלטה שהיא באמת היתה מתוסכלת ממני כי לא הבינה מה לא הבנתי והשיעורים עוברים ואני לא מתקדמת.
אגב, זה ממש לא נכון שכולם מושכים את השיעורים, למורות טובות מאוד אכפת שיעברו, כשהיא המתינה לתשובות מטסטים ראיתי אותה מחכה לתשובות כאילו היא זאת שעברה את הטסט, וכשהיא קיבלה תשובות היא זרחה ממש..
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים