אל בטוחה שהשמים שרופים לגמרי, אם הוא יודע לעבד, אולי יוכל "להכהות" (בורה בפוטושופ) את איזור השמים ויתקבלו פרטים, כי אני רואה מעט תכלת ועננים מאוד מאוד חיוור אבל קיים.... לדדעתי יש עם מה לעבוד...נכתב ע"י DDFF;421937:תמונה יפה באופן כללי, בהחלט נוף פסטורלי.
יש בעיה קטנה עם זוית הצילום כי ממש מומלץ לקרופ למטה ובכזה מקרה הזוית מאבדת מהיופי שלה.
לגבי הקונטרסטיות, זה אבוד כי השמים שרופים (Over exposure). להבא, או HDR, או צלמו בRAW (שתי אופציות שלא קיימות בדרך כלל בקומפקטיות.)
השמים לא שרופים,נכתב ע"י ck770;422004:אל בטוחה שהשמים שרופים לגמרי, אם הוא יודע לעבד, אולי יוכל "להכהות" (בורה בפוטושופ) את איזור השמים ויתקבלו פרטים, כי אני רואה מעט תכלת ועננים מאוד מאוד חיוור אבל קיים.... לדדעתי יש עם מה לעבוד...
תמונה לפאזל...
(CK היתה נוסעת עם ההורים לחו"ל כשהיתה קטנה וכאלה פאזלים היתה מקבלת...)
נכתב ע"י DDFF;421937:תמונה יפה באופן כללי, בהחלט נוף פסטורלי.
יש בעיה קטנה עם זוית הצילום כי ממש מומלץ לקרופ למטה ובכזה מקרה הזוית מאבדת מהיופי שלה.
לגבי הקונטרסטיות, זה אבוד כי השמים שרופים (Over exposure). להבא, או HDR, או צלמו בRAW (שתי אופציות שלא קיימות בדרך כלל בקומפקטיות.)
פייייי.....נכתב ע"י אמיש;422680:דווקא במצלמות הקומפקטיות של קנון אפשר להריץ את CHDK שמשדרגת את המצלמה בכמה וכמה דברים, אחד מהם הוא צילום ב-RAW. בתור אחד שניסה זאת בעבר אני יכול להמליץ בחום.
פרטים נוספים אפשר למצוא כאן.
נכתב ע"י איציק'ל;422789:פייייי.....
אם זה עובד....
אתה גאון..
אבל אם הבנתי נכון,
זה עובד על מצלמת קנון a590
מה עם שאר המצלמות?
נכתב ע"י איציק'ל;422855:ראיתי והורדתי קושחה למצלמה,
הבעיות שלי הן:
1:
אני לא רואה את האופצייה הזו בתפריט של המצלמה.
2:
אין לי מושג אם בקושחה שהורדתי יש את האופציות האלו.
אני מבין שגם לך אין מושג.
לכן לא הלאה אותך.
בכל אופן תודה.
לא בטוחה שזה יכהה את כל התמונה, אין אפשרות לעבד רק חלק מהתמונה? ולסמן את אזור השמים, "לצבוע אותם" באותה פונקציה של הכהייה, או רוויה, או אנ'לוידעת איזה...?נכתב ע"י איציק'ל;422203:השמים לא שרופים,
אבל אם יכההו את התמונה אז החלק התחתון ייעלם.
חידת השמיכה הקצרה.
קוראים לזה: Photoshopנכתב ע"י ck770;422955:לא בטוחה שזה יכהה את כל התמונה, אין אפשרות לעבד רק חלק מהתמונה? ולסמן את אזור השמים, "לצבוע אותם" באותה פונקציה של הכהייה, או רוויה, או אנ'לוידעת איזה...?![]()
נכתב ע"י איציק'ל;422978:אוקיי,
הורדתי את התוכנה קארדטריקס,
במדריך הוא אומר לי שעלי ללחוץ על התמונה של הSD ע"מ לפרמט את הכרטיס,
אבל אני לא מוצא את האייקון,
בכלל נראה לי שהוא לא הוריד את התוכנה הנכונה,
יש מצב לקצת הסברים??
עריכה:
אוקיי,
הצלחתי למצוא את התוכנה ולפרמט את הכרטיס,
נותר לי רק לחפש את ה- Firmware של המצלמה שלי,
המדריך נותן קישור חיפוש לאתר באותיות קריליות,
איך אני מוצא את הגרסה של המצלמה שלי?
זה ממש יעזור לי אם תוכל למצוא לי את האופציה למצלמה שלי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים