זה בחירה שלך להגיע לעבוד שכולם חוגגיםאבל אני לא מבינה את ההגיון הכלכלי של המעסיק
הוא לא רוצה שהעובדים יהיו עם מוטיבציה?
כשאני צריכה להגיע לעבודה בזמן שהם חוגגים, המוטיבציה שלי יורדת לאפס
מה ההיגיון הכלכלי כאן?
למה? יש לי אופציה אחרת?זה בחירה שלך להגיע לעבוד שכולם חוגגים
גם על זה!יש מקומות שלכל החילונים עושים בר מפואר וטעים ולכל החרדיות מזמנים מקושי חמגשית מגולדיס
ממש ממש לא פיייר
וזה הפעם היחידה שיש לי ניסיון בלאכול בית יוסף/מחפוד
יכולה לשתף אותך שאני ברגע זה יושבת כאן במשרד עם עוד שלוש חברות ועובדתאני מבינה שאני היחידה במצב הזה.
חשבתי לקבל קצת הזדהות.
אז חשבתי.
תודה לכולם.
אז תצחקי, בכיף.כי זה שאלה הזויה
אם את לא שותה חלב רגיל
המעסיק חייב לתת לך שיבולת שועל ??
תודה על האישוראז תצחקי, בכיף.
צודקת.יכולה לשתף אותך שאני ברגע זה יושבת כאן במשרד עם עוד שלוש חברות ועובדת
בזמן שכל החברה בנופש...
אני חושבת שלא יסחת את השאלה שלך נכון,
שאלת אם זה חוקי, מה שציפית לקבל זה שיתרעמו אתך יחד אבל בעצם הסבירו לך שזה כן חוקי
והרחיבו עד כמה המעסיק לא מחויב לתת לך את זה.
וכן, זה מאוד מאוד מעצבן...
מסכימה איתך לגמרי
אצלנו החרדיות הלכו ליום גיבוש במלוןאני מבינה שאני היחידה במצב הזה.
חשבתי לקבל קצת הזדהות.
אז חשבתי.
תודה לכולם.
את בכלל לא בודדה במצבאני מבינה שאני היחידה במצב הזה.
פשוט משהו בך לא קורא את המפה נכוןגם על זה!
למה אין חוקים בנושא הזה?
הרי מדובר כאן על אי השתתפות ממניעים דתיים,
זה כמו להבדיל שלא יתחשבו ברגשות של ערבים
או משהו אחר, שיש עובדים ליקויי שמיעה ויעשו הרצאה ולא יהיה להם תרגום בשפת ידיים (לא זוכרת כרגע איך קוראים לזה )
בדיוקמניסיון הימים האלו הם ימים מאד רגועים ושקטים בעבודה, תזמינו לכן - העובדות החרדיות איז האוכל טוב, תרגישו גם קצת פינוק....
אולי ההגיון שלו עובד אחרת.אבל אני לא מבינה את ההגיון הכלכלי של המעסיק
הוא לא רוצה שהעובדים יהיו עם מוטיבציה?
כשאני צריכה להגיע לעבודה בזמן שהם חוגגים, המוטיבציה שלי יורדת לאפס
מה ההיגיון הכלכלי כאן?
לא. נתח קטן.לא חייבים.
אבל,
האם נתח העובדות החרדיות הוא יחסית גדול בהשוואה לשאר העובדים?
אם כן, ממש מוזר וחבל שלא באים לקראתכן. לעשות לכן יום גיבוש נפרד.
ומה כולן עושות?לא. נתח קטן.
עובדותומה כולן עושות?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים