- הוסף לסימניות
דווקא היו לי פה ושם, בלי להיות בהייטק (עמותות חרדיות).רק עכשיו נפל לי האסימון שזה אשכול להייטקיסטים.
אני בחיים לא קיבלתי ימי גיבוש מהעבודה (או סירבתי לקבל)![]()
דווקא היו לי פה ושם, בלי להיות בהייטק (עמותות חרדיות).רק עכשיו נפל לי האסימון שזה אשכול להייטקיסטים.
לא אמרתי לרגע שלא.כל זה, כי שווה לו להעסיק אותך . אותי. אותנו. בגלל התפוקה שהוא מקבל,
דוקא יש.דווקא היו לי פה ושם, בלי להיות בהייטק (עמותות חרדיות).
כי הרי המעסיק הוא מיליונר, טובע בים של כסףש'למה לא מביאים לעובדות החרדיות שבוע פלוס חופש לפני פסח
הכל מתחיל ונגמר במספר העובדות שדורשות נופש כזהאני ממש מבינה גם אצלנו יש פעם בשנה טיול לחול לכמה ימים לכל העובדים ואני לא מגיעה וזה ממש קשה ומבאס
המעסיק לא מבין כמה שאני מסבירה שזה לא מתאים כי כביכול הוא מגדיר את עצמו כ"דתי"
99.9% מהחרדיות שעובדות עם חילונים היו ככה,היינו רוצות לבוא, אבל זה נופש חילוני למהדרין. אז אנחנו לא יכולות!
למה שנעבוד כרגיל?
היכן ההגיון כאן?
איזה מוזר לי לקרוא את זה.רק עכשיו נפל לי האסימון שזה אשכול להייטקיסטים.
אם זה יעודד אותך:האם זה חוקי שחברה לא נותנת אלטרנטיבה לעובדות החרדיות בזמן נופש חברה, ומכריחה אותן לעבוד כרגיל?
הרי הן לא מגיעות בגלל הערכים שלהן, ולא כי לא רוצות לבוא.
אז איך זה יתכן שהן חייבות להגיע כרגיל לעבודה?
הייתי מצפה שיתנו אלטרנטיבה לעובדות החרדיות, ואם לא זה, אז לפחות יאפשרו להן להיות בחופש על חשבון החברה.
זה מקומם שהן צריכות להגיע לעבודה כרגיל
מישהו יודע מה החוק אומר בנושא?
נשמע מלחיץ....אם זה יעודד אותך:
כשהייתי צעירונת בת 20, במקום העבודה הראשון שלי, הייתה הוראה להגיע לאיזה יום כיף,
ברוכב התחכמות חייבו להחתים כרטיס ואז לצאת ליום כיף שהיה ממש קרוב למקום העבודה, וכן חזור בסוף להחתים כרטיס במשרד.
הודיעו מראש שאיש בל יעדר.
זה כלל אוכל רבנות למסורתיים, ואוכל טרף לשאר---
זה כלל הופעות ועוד דברים מזעזעים.
הייתי בטוחה שאני מתפטרת כי זה היה חובה!
ראש הצוות חילוני, אשכנזי, כופר, כל הסטיגמות, אמר לי "זה לא בשבילך, תסמכי עלי ואסדר את זה".
באנו ממש מוקדם, הוא אמר לי לעמוד קרוב אליו ויהי מה. הוא עבא ואמר שלום למשאבי אנוש, לבוסית שלו, לבוס של הבוסית, ולכל החשובים.
ואז אמר למאבטח שהוא חייב לעשן ושאני איתו.
יצאנו, חיכנו שהמאבטח יסתובב, ואז ברחנו למשרד, איחל לי עבודה נעימה וחזר לאירוע
תשמחי שמאשרים לך לא לבוא. זה פריוולגיה שלא הייתה פעם.
מלחיץ מאד...נשמע מלחיץ....
אני מסכים עם הרעיון, רק מבחינה טכנית לא נראה לי שהחישוב הוא החלק הבעייתי, יש לרב קו מעבד וזיכרון (די מוגבלים, אבל קיימים), הבעיה היא שהוא לא אמצעי תשלום, ובסמארטפונים אפשר להגדיר אמצעי תשלום.
אבל נשמע לי שזה רעיון שאפשר להציע לחברות האשראי - להגיע להסכם עם רב קו וכרטיס אשראי משולבים.
נכון זה גם הבעיה, ובאמת הכי מוצלח זה לעשות על האשראי, כמו שעושים ברחבי העולם.
איך אפשר לעשות על צ'יפ פשוט של רב קו גם חישוב של הכל וגם תשלום קרדיט (כלומר קדימה)?
אשמח לשמוע הסבר.
וגם אם אפשרי בצורה מסוימת - למה שהמדינה תפתח משהו הרבה יותר מורכב אם יש פתרון פשוט הרבה יותר?
גם בתנור בעיקרון אפשר לפתח פונקציה של גלי מיקרו -אבל מה הטעם מבחינתם?
סתם בדרך אגב, ברב קו יש את אותה טכנולוגיה ואבטחת מידע כמו שיש בכרטיס אשראי!בגלל ש- הפיתוח על אפליקציות הרבה יותר מהיר וזול ואפשרי.
לא סתם גם ברחבי העולם אלה השיטות המקובלות.
יש ענין של אימות וסקיוריטי ועוד מלא מלא. לא כ"כ פשוט ליישם.
חחח בואי לשאול את הר"צ שהייתה לי עד לא מזמן,העובדות המבודלות האלו הרבה יותר מסורות לעבודה
ולא יושבות חצי יום עם הטלפון ביד
ככה שהוא רק מרויח
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים