עזרה נופש תשע"ח

מצב
הנושא נעול.
דירת 3 חדרים בירושלים
איזור שמואל הנביא זוועהיל
כ15-20 דקות מהכותל
בניין חדש דירה חדשה יפה ומטופחת
לפרטים נוספים 0504127379
אפשרות לגנרטור בשבת

נערך לאחרונה ב:
חברה שלי מחפשת יחידת אירוח עם מינימום 30 מיטות באיזור אשדוד החרדית
לפרטים נוספים 0504127379

יש למישהו את המספר של מאגר דירות נופש?
לא לוח פון

ממש לא ממליץ על מוסדות ויזניץ אם הכוונה על הפנימיה של ישיבת ויזניץ', למי שרוצה הייגינה ונקיון כמו שצריך וכן צרכים בסיסיים כמו מתלים בחדר, שירותים וכיור בכל חדר ואני לא מדבר על דלת שכמעט לא ניתן לפותחה וגם יש לקחת בחשבון שמיטות פנימיה לא מתאימות לכל אחד

ממש לא ממליץ על מוסדות ויזניץ אם הכוונה על הפנימיה של ישיבת ויזניץ', למי שרוצה הייגינה ונקיון כמו שצריך וכן צרכים בסיסיים כמו מתלים בחדר, שירותים וכיור בכל חדר ואני לא מדבר על דלת שכמעט לא ניתן לפותחה וגם יש לקחת בחשבון שמיטות פנימיה לא מתאימות לכל אחד
טוב נו לא הייתי בפנים רק שההורים שלי גרים ממול....

פנוי לשבת הקרובה פר' מטות מסעי. נא לפנות רק בטלפון.
להשכרה דירה ברובע היהודי בירושלים
דירה מצויינת, קרוב לכותל, לחורבה, לחנויות,
נקייה, משופצת ושמורה + גג יפה וגדול.
4 חדרים סגורים - 10 מיטות+ (אפשרות להוספת מזרנים),סלון מרווח +מצעים ומגבות מטבח ,+מיניבר מים חמים וקרים עם אפשרות להשתמש בשבת, פינת קפה
ופלטה לשבת, (הדירה מתאימה גם לקבוצות) הבטיחו מקומכם.
לפרטים: 02-5863452 / 0504150924
תשאלו את מי שהיה ונהנה!

מפרסמת בשביל חברה-
דירה מאווררת ומשופצת בצפת, קרוב לעתיקה, 3 חדרים.
במחיר מעולה!
0548536576

להשכרה בחיפה לבין הזמנים:
שתי דירות באותו הבניין,
דירה א', קומת קרקע - 3 חדרים סגורים עם 10 מיטות + מיטת תינוק + חצר גדולה עם טרמפולינה וערסל, הדירה נקייה מטופחת וממוזגת כולה.
דירה ב', קומה ראשונה - 3 חדרים עם 6 מיטות +מיטת תינוק +עריסה,
נקייה מטופחת וממוזגת.
הדירות ממוקמות במקום מרכזי בשכונת הדר. קרוב לחנויות, לבתי כנסת ולתחבורה הציבורית.
אפשר לשכור את הדירות יחד, או בנפרד.
לפרטים ניתן לפנות באישי או בפלאפון: 0527685524
ישנה אפשרות לדירה שלישית באותו בניין,
דירה בת 2.5 חדרים מרווחת, 8 מיטות + עריסה, הדירה נקייה וממוזגת כולה.

טוב, אז אני הייתי שם.
זה מקום יפה ומתוחזק מאוד יש כיור בכל חדר והניקיון גם משהו, אולי לא כמו בבית אבל יחסית לחדרי אירוח אחרים הם לא טומנים ידם בצלחת.
מה שכן אין מתלים בחדר ואין שירותים בכל חדר
אבל לא בכל בית אירוח יש את זה.

טוב, אז אני הייתי שם.
זה מקום יפה ומתוחזק מאוד יש כיור בכל חדר והניקיון גם משהו, אולי לא כמו בבית אבל יחסית לחדרי אירוח אחרים הם לא טומנים ידם בצלחת.
טוב, או שאנחנו לא מדברים על אותו מקום או שאחד מאיתנו אינו דובר אמת או לחילופין שיש לו אלצייהמר ל"ע;), אני הייתי שם לפני כמה שבתתות בס"ה. ואתחיל לפרט: יפה? ממש לא מדויק אולי חצר הכניסה למקום(הצמחיה עם התאורה), ריצוף של בלטות מלפני מאתיים שנה בערך(לא לתפוס אותי על המילה), ארונות מחוץ לחדרים(יש איזשהו מבוא לפני כל שני חדרים)שעברו טיפול של הבחורים, בתוך החדרים אין שום ארון רק ארונית בת שני מגירות של הבחורים. מיטות ברזלים עם מזרונים בעובי כ- 7 ס"מ בערך, שמיכות צמר וכריות ממש לא במצב הגייני מי יודע מה וגם לא הכי נוחות. את המזגנים נראה שלא ניקו מאז שפתחו שם את הפנימיה, אין שום שירותים וכיור בכל חדר, יש שירותים מרכזי בשני צידי המסדרון הארוך, במבוא שיש לפני כל שני חדרים יש כיור עם ארון מתחתיו אבל הברז לא מוציא מים בחלק מהכיורים (לא עברתי על כל החדרים), אני רק ידגיש שהייתי בקומה אחת של הפנימיה וכמדומני שיש עוד קומה אבל אני מעריך שהמצב שם לא שונה בהרבה.
לסיום יש אנשים שיסתדרו עם זה מעולה ויהיה להם טוב שם אבל צריך להציג את הדברים כהוייתן ולא להסתיר.:rolleyes:

אפס, בדיוק לכן עולה שם כ"כ זול 50 שח למיטה!
אם היה שרותים בכל חדר המחיר היה קופץ
מי שמחפש שבת משפחתית אבל זולה כדי שכולם יוכלו להשתתף זה בסדר גמור ונסבל

אפס, בדיוק לכן עולה שם כ"כ זול 50 שח למיטה!
אם היה שרותים בכל חדר המחיר היה קופץ
מי שמחפש שבת משפחתית אבל זולה כדי שכולם יוכלו להשתתף זה בסדר גמור ונסבל
נו מי דיבר על המחיר? דיברתי על תנאי המקום, ונסבל? תלוי למי, רק אציין שיש קצת קושי בצניעות שם בעיקר לנשים כי אין היכן להתלבש וגם בלילה לצאת עם בגד לילה זה לא הכי הכי(כפי שציינתי שאין שירותים, וגם שכחתי לציין שאין מפתח בדלתות.....).

נערך לאחרונה ב:
או לחילופין שיש לו אלצייהמר ל"ע;),
יכול להיות
שמיכות צמר וכריות ממש לא במצב הגייני מי יודע מה וגם לא הכי נוחות.
תלוי למי
אני לדוגמה מאוד נהניתי מהמזרן ומהכרית
את המזגנים נראה שלא ניקו מאז שפתחו שם את הפנימיה,
לא נכון כבר הייתי שם כמה פעמים וכל כמה זמן מנקים!
אין שום שירותים וכיור בכל חדר,
שירותים לא אמרתי שיש אבל כיורים יש!
במבוא שיש לפני כל שני חדרים יש כיור עם ארון מתחתיו
אין ארון
אבל הברז לא מוציא מים בחלק מהכיורים
יכול להיות שזה קרה בדיוק כשהיית שם.
אני רק ידגיש שהייתי בקומה אחת של הפנימיה וכמדומני שיש עוד קומה אבל אני מעריך שהמצב שם לא שונה בהרבה.
ושם גם הייתי ואפרט
יש ארבע חדרים ובתוך כל חדר מבוא קטן עם ארונות מראה וכיור ואח"כ יש כניסה לעוד שני חדרים
בתוך החדר יש ארבע מיטות עם מזגנים די חדשים
הכריות והשמיכות - ג"כ יותר חדשים.

נו מי דיבר על המחיר? דיברתי על תנאי המקום, ונסבל? תלוי למי, רק אציין שיש קצת קושי בצניעות שם בעיקר לנשים כי אין היכן להתלבש וגם בלילה לצאת עם בגד לילה זה לא הכי הכי(כפי שציינתי שאין שירותים, וגם שכחתי לציין שאין מפתח בדלתות.....).
והבית מדרש עולה נראה לי 1000 אם אני לא תועה
שזה קצת יותר מהממוצע.

לא נכון כבר הייתי שם כמה פעמים וכל כמה זמן מנקים!
זה כמו שתאמר שכעת יום(אלא אם אתה כעת בארה"ב למשל), אין טעם לחזור על דברים שכתבתי רק אומר שלא זוכר שראיתי אי פעם כזה מזגן מטונף כמו זה שהיה לי בחדר בו התאכסנתי ובחדר אחר שנכנסתי היה ריח חזק של עובש מכיון המזגן, ולגבי כיור אין מצב שבדיוק שהייתי לפחות 3 כיורים לא עבדו באופן אקראי,

זה כמו שתאמר שכעת יום(אלא אם אתה כעת בארה"ב למשל), אין טעם לחזור על דברים שכתבתי רק אומר שלא זוכר שראיתי אי פעם כזה מזגן מטונף כמו זה שהיה לי בחדר בו התאכסנתי ובחדר אחר שנכנסתי היה ריח חזק של עובש מכיון המזגן, ולגבי כיור אין מצב שבדיוק שהייתי לפחות 3 כיורים לא עבדו באופן אקראי,
אני לא הולך להתווכח על מציאות
אני מבחינתי סיימתי כאן
אני גם לא רוצה לסטות מהנושא שלשמה נפתח פרסום הזה
אני לא רוצה שבסוף בגללינו ינעלו את הנושא הזה
כשם שאין פרצופיהם שווין :rolleyes:כך אין דעותיהם שווין"

אנחנו יכולים להתווכח עוד כמה ימים ולא לגמור עם זה
אני אומר שכן, נקודה
ואת אומרת שלא. נקודה
בסדר כולנו שמענו
ומעכשיו נשאר לכל אחד רק לבדוק את המציאות בשטח
לילה טוב!

פנטהוז נופש ענקית בטבריה!!!
דירת ענק המשקיפה על הכינרת והרי הצפון
סלון מעל 80 מ"ר!!!!!
מטבח חדש ומאובזר קומפלט (כולל מכונת קפה)
ריהוט חדש כולל ספות
4 חדרי שינה זוגיים (שני מיטות) מרווחים (אפשרות לעריסות)
מרפסת ענקית ומאווררת
כולל מצעים יוקרתיים ומגבות חדשות.
מחיר רגיל 3000 ש"ח ללילה
3 ימים ומעלה 2500 ללילה
שבוע ומעלה 2200 ללילה + שבת מתנה
לפרטים:
פלא' 0527647157 (בין 13:30 ל16:00 בצהריים או בלילה מ23:00 עד 00:30)
או במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
נא לא לכתוב באישי.
סופ"ש האחרון של בין הזמנים (רביעי חמישי שישי ושבת) רק ב4500 ש"ח הזריז נשכר
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

להשכרה בבין הזמנים בגבעת שאול
י"ז - כ"א אב (אפשרות להוסיף שבת של ט"ז אב) דירת 4 חדרים
משופצת חדשה ויפה
סלון גדול מטבח גדול
נוף פנורמי מדהים ומושלם
מרפסת גג עם נוף מדהים 40 מ"ר
מגלשה, ערסל, מנגל, שולחן וכסאות, בריכה...

2 מיטות חדר שינה
2 מיטות היי ריזר +מיטה נוספת חדר ילדים
אפשרות לעוד 2-3 מזרנים

3200 ש"ח ל- 4 לילות

050-4156719
6511446gmail.com
Untitled-82.jpg
Untitled-8.jpg
Untitled-5.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה