- הוסף לסימניות
...מיום רביעי אחרי ט' באב לשבועיים בערך
...מיום רביעי אחרי ט' באב לשבועיים בערך
אפשרות לגנרטור בשבתדירת 3 חדרים בירושלים
איזור שמואל הנביא זוועהיל
כ15-20 דקות מהכותל
בניין חדש דירה חדשה יפה ומטופחת
לפרטים נוספים 0504127379
מוסדות ויז'ניץ באזור ז'חברה שלי מחפשת יחידת אירוח עם מינימום 30 מיטות באיזור אשדוד החרדית
לפרטים נוספים 0504127379
טוב נו לא הייתי בפנים רק שההורים שלי גרים ממול....ממש לא ממליץ על מוסדות ויזניץ אם הכוונה על הפנימיה של ישיבת ויזניץ', למי שרוצה הייגינה ונקיון כמו שצריך וכן צרכים בסיסיים כמו מתלים בחדר, שירותים וכיור בכל חדר ואני לא מדבר על דלת שכמעט לא ניתן לפותחה וגם יש לקחת בחשבון שמיטות פנימיה לא מתאימות לכל אחד
להשכרה בחיפה לבין הזמנים:
שתי דירות באותו הבניין,
דירה א', קומת קרקע - 3 חדרים סגורים עם 10 מיטות + מיטת תינוק + חצר גדולה עם טרמפולינה וערסל, הדירה נקייה מטופחת וממוזגת כולה.
דירה ב', קומה ראשונה - 3 חדרים עם 6 מיטות +מיטת תינוק +עריסה,
נקייה מטופחת וממוזגת.
הדירות ממוקמות במקום מרכזי בשכונת הדר. קרוב לחנויות, לבתי כנסת ולתחבורה הציבורית.
אפשר לשכור את הדירות יחד, או בנפרד.
לפרטים ניתן לפנות באישי או בפלאפון: 0527685524
ישנה אפשרות לדירה שלישית באותו בניין,
דירה בת 2.5 חדרים מרווחת, 8 מיטות + עריסה, הדירה נקייה וממוזגת כולה.
טוב, אז אני הייתי שם.ממש לא ממליץ על מוסדות ויזניץ אם הכוונה על הפנימיה של ישיבת ויזניץ', למי שרוצה הייגינה ונקיון כמו שצריך וכן צרכים בסיסיים כמו מתלים בחדר, שירותים וכיור בכל חדר ואני לא מדבר על דלת שכמעט לא ניתן לפותחה וגם יש לקחת בחשבון שמיטות פנימיה לא מתאימות לכל אחד
טוב, או שאנחנו לא מדברים על אותו מקום או שאחד מאיתנו אינו דובר אמת או לחילופין שיש לו אלצייהמר ל"עטוב, אז אני הייתי שם.
זה מקום יפה ומתוחזק מאוד יש כיור בכל חדר והניקיון גם משהו, אולי לא כמו בבית אבל יחסית לחדרי אירוח אחרים הם לא טומנים ידם בצלחת.
נו מי דיבר על המחיר? דיברתי על תנאי המקום, ונסבל? תלוי למי, רק אציין שיש קצת קושי בצניעות שם בעיקר לנשים כי אין היכן להתלבש וגם בלילה לצאת עם בגד לילה זה לא הכי הכי(כפי שציינתי שאין שירותים, וגם שכחתי לציין שאין מפתח בדלתות.....).אפס, בדיוק לכן עולה שם כ"כ זול 50 שח למיטה!
אם היה שרותים בכל חדר המחיר היה קופץ
מי שמחפש שבת משפחתית אבל זולה כדי שכולם יוכלו להשתתף זה בסדר גמור ונסבל
יכול להיותאו לחילופין שיש לו אלצייהמר ל"ע,
תלוי למישמיכות צמר וכריות ממש לא במצב הגייני מי יודע מה וגם לא הכי נוחות.
לא נכון כבר הייתי שם כמה פעמים וכל כמה זמן מנקים!את המזגנים נראה שלא ניקו מאז שפתחו שם את הפנימיה,
שירותים לא אמרתי שיש אבל כיורים יש!אין שום שירותים וכיור בכל חדר,
אין ארוןבמבוא שיש לפני כל שני חדרים יש כיור עם ארון מתחתיו
יכול להיות שזה קרה בדיוק כשהיית שם.אבל הברז לא מוציא מים בחלק מהכיורים
ושם גם הייתי ואפרטאני רק ידגיש שהייתי בקומה אחת של הפנימיה וכמדומני שיש עוד קומה אבל אני מעריך שהמצב שם לא שונה בהרבה.
והבית מדרש עולה נראה לי 1000 אם אני לא תועהנו מי דיבר על המחיר? דיברתי על תנאי המקום, ונסבל? תלוי למי, רק אציין שיש קצת קושי בצניעות שם בעיקר לנשים כי אין היכן להתלבש וגם בלילה לצאת עם בגד לילה זה לא הכי הכי(כפי שציינתי שאין שירותים, וגם שכחתי לציין שאין מפתח בדלתות.....).
זה כמו שתאמר שכעת יום(אלא אם אתה כעת בארה"ב למשל), אין טעם לחזור על דברים שכתבתי רק אומר שלא זוכר שראיתי אי פעם כזה מזגן מטונף כמו זה שהיה לי בחדר בו התאכסנתי ובחדר אחר שנכנסתי היה ריח חזק של עובש מכיון המזגן, ולגבי כיור אין מצב שבדיוק שהייתי לפחות 3 כיורים לא עבדו באופן אקראי,לא נכון כבר הייתי שם כמה פעמים וכל כמה זמן מנקים!
אני לא הולך להתווכח על מציאותזה כמו שתאמר שכעת יום(אלא אם אתה כעת בארה"ב למשל), אין טעם לחזור על דברים שכתבתי רק אומר שלא זוכר שראיתי אי פעם כזה מזגן מטונף כמו זה שהיה לי בחדר בו התאכסנתי ובחדר אחר שנכנסתי היה ריח חזק של עובש מכיון המזגן, ולגבי כיור אין מצב שבדיוק שהייתי לפחות 3 כיורים לא עבדו באופן אקראי,
סופ"ש האחרון של בין הזמנים (רביעי חמישי שישי ושבת) רק ב4500 ש"ח הזריז נשכרפנטהוז נופש ענקית בטבריה!!!
דירת ענק המשקיפה על הכינרת והרי הצפון
סלון מעל 80 מ"ר!!!!!
מטבח חדש ומאובזר קומפלט (כולל מכונת קפה)
ריהוט חדש כולל ספות
4 חדרי שינה זוגיים (שני מיטות) מרווחים (אפשרות לעריסות)
מרפסת ענקית ומאווררת
כולל מצעים יוקרתיים ומגבות חדשות.
מחיר רגיל 3000 ש"ח ללילה
3 ימים ומעלה 2500 ללילה
שבוע ומעלה 2200 ללילה + שבת מתנה
לפרטים:
פלא' 0527647157 (בין 13:30 ל16:00 בצהריים או בלילה מ23:00 עד 00:30)
או במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
נא לא לכתוב באישי.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //