קורונה נותנים לילדים חופשי בטלפון?חברות הסלולר גובות 10 אגורוח לכל דקה!!!! הוראת משרד התקשורת בעניין חבילות הדקות לא מבוצעת למעט הטבה קטנה.זה כבר מזמן לא קרה לי וכעת קורה לי שובזה תמיד כך, בחוזה הם כותבים 120 דק', כך שתוכלו לתבוע אותם בבית משפט.
הסלולרי מתנתק? החרדים לא אשמים, בקרוב יוזלו גם הנייחיםלנייח עדיין לא יצאו הוראות.
תמיד אפשר לבקש הנחה, כדאי בכתב דרך פניות הציבור.
כמה יצא לדקת שיחה?לנו יצא חשבון של 1200 שקלים בהוט נייח, כי המספר של בית הספר והמספר של הרבנית הגויה נחשבים מחוץ לחבילה.
יש דרך להינצל מזה??
מה המייל של מבקר המדינה ?מנסיון אישי כל גבית תשלום שנראית צודקת או לא צודקת מבחינתכם לשלוח מכתב למבקר המדינה בצרוף עותק לחברה ותקבלו תשלום על כל שקל שניגבה ממכם בעורמה
חפשו בגוגל, יש גם טופס מקוון.מה המייל של מבקר המדינה ?
יש באתר הכנסת.מה המייל של ח''כ מקלב ?
מישהו יודע מה קורה לגבי חריגה בחברת ''בזק'' ?
לנייח עדיין לא יצאו הוראות.
תמיד אפשר לבקש הנחה, כדאי בכתב דרך פניות הציבור.
אין דבר כזה (בסלולר), יש חבילות גדולות מאד של 200GB ואולי יותר, אבל לא ללא הגבלה.למי שיש בעיות עם חריגות גלישה
ישנה אפשרות לעשות חבילה ללא הגבלה ואז נגמרות הבעיות.
סליחה שחרגתי מנושא האשכול, אבל---לנו יצא חשבון של 1200 שקלים בהוט נייח, כי המספר של בית הספר והמספר של הרבנית הגויה נחשבים מחוץ לחבילה.
יש דרך להינצל מזה??
אני כבר לא רואה את הפרסומות האלו מרוב שיש מהן הרבה...סיפור בהמשכים שמפורסם כאן בפרוג נונסטופ, של מוסדות קבר רחל
לפנות למשרד התקשורת.לי יצא חשבון של 350 שקל במקום 140 חריגה של דקות לנייחים בהוט נייח,
האם ההוראות שיצאו זה גם לחברות טלפון?
יש מה לפנות בנושא? למי?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו: