חשבתי על זה. הבעיה שיש עד לחלון 90 ס"מ, השאלה אם יש רעיון אחר.ממליצה להעביר את המקרר לפינת המטבח מול הכניסה (ראי בתמונה)
צפה בקובץ המצורף 795799
חשבתי אולי להזיז קצת את הכיורים, השאלה אם לא חבל לפספס את השטח הגדול לבשרי?אני לא מקצועית
אבל -
הפינה ליד המקרר, לא נוחה לתפעול / ניקיון
המרחק מהכיור לכיריים גדול מידי ולא כל כך נח
חשבתי על זה. הבעיה שיש עד לחלון 90 ס"מ, השאלה אם יש רעיון אחר.
והאם יש עוד משהו שכדאי לשנות?
אבל לא הבנתי איך אני פותחת את המקרר? ואיפה המזווה עם התנורים?
זה אמור להיות ארון מזווה שנפתח לצד של הפתח.
אני לא אדריכל, אני גם בתכנון של דירה ומטבח
חושב שהתכנית כמו שהיא ממש טובה
מקרר מייד בכניסה
בפינה יש מקום למיחם קומקום וכו
אח"כ מרחב עבודה יפה של 93 סמ חלבי
בעיני תכנית מוצלחת
התכנון מצוין, המשטחים גדולים ומסודרים והקיר הימני פתוח ולא מעמיס על המטבח.מחכה לקבל תגובות, הערות והארות.
אבל זה לא חוסם את המטבח שהקיר הקצר יהיה ככה עמוס?התכנון מצוין, המשטחים גדולים ומסודרים והקיר הימני פתוח ולא מעמיס על המטבח.
חוץ מהמקרר שלא יכול להיפתח כמו שצריך והוא גם מפריע לעובד בחלבי.
מה שצריך זה לוותר על המזווה בכניסה ולהעביר את תכולתו לארון עליון ולהצמיד את המקרר לכניסה.
כדאי לבחור במקרר בעל דלתות קצרות כדי שלא יחסום את המעבר.
בשם הסימטריות תנסו למרכז את הכיריים לחלון.
הגבוהים ממול הכניסה, הארונות עד לתקרה. זה מראה עמוס.אבל זה לא חוסם את המטבח שהקיר הקצר יהיה ככה עמוס?
אני יעלה פה עוד דוגמא של עוד מטבח ותגידו לי מה עדיף...
זה ממש עוזר לי...
רואים גם את כל התמונה וגם את שתי הצדדים בנפרד...
האם זה עדיף?
מצד שני הגבוהים ממש בסוף. אם מסתכלים זה בקושי תופס מקום מהאורך, אני טועה?הגבוהים ממול הכניסה, הארונות עד לתקרה. זה מראה עמוס.
וגם.. המטבח לא עובד נכון.
נראה מצוין.מצד שני הגבוהים ממש בסוף. אם מסתכלים זה בקושי תופס מקום מהאורך, אני טועה?
ואיך כזה דבר?
לא הבנתי...נראה מצוין.
רק הייתי מקטין את רוחב הארונות העליונים ומושך אותם עד לתקרה.
הרעיון טוב אבל היא צריכה שיפוריםמצד שני הגבוהים ממש בסוף. אם מסתכלים זה בקושי תופס מקום מהאורך, אני טועה?
ואיך כזה דבר?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים