נחש מי 4 - התמונות באוויר :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י album;1038782:
או שהמסך שלי לא מכויל או שאני לא יודעת מה... חלק גדול מהתמונות נראות נורא
אפילו נורא יותר מהתמונה המקורית ;):)
המסקנה שלי היא שיש תמונות שעדיף לא לערוך כלל.

• הוסף לסימניות
האמת התחלתי לערוך ויצא לי חמוד אבל לא היה לי כח לשלוח, מה שאני כן יכולה להגיד זה שלא שמו כאן לב לקטע ששתי אצבעות ביד ימין שלה ממש לבנות וכולם השאירו ככה.
זה דבר שממש שמים לב אפילו הילדים שלי שראו את זה ישר שאלו "מה קרה ליד שלה?.?"

בכל אופן יש כמה וכמה טובות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השקעה;1038804:
האמת התחלתי לערוך ויצא לי חמוד אבל לא היה לי כח לשלוח, מה שאני כן יכולה להגיד זה שלא שמו כאן לב לקטע ששתי אצבעות ביד ימין שלה ממש לבנות וכולם השאירו ככה.
זה דבר שממש שמים לב אפילו הילדים שלי שראו את זה ישר שאלו "מה קרה ליד שלה?.?"

בכל אופן יש כמה וכמה טובות

זה מהחול....
גם הרגליים שלה מלוכלכות. זה העיניין בצילום בחוף

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י album;1038808:
זה מהחול....
גם הרגליים שלה מלוכלכות. זה העיניין בצילום בחוף
אה טוב... הקטע שבאיכות הזו לא רואים שזה חול

• הוסף לסימניות
לא צלמת בכלל, אבל 27 (הודעה 28) לוקחת בגדול.

נכתב ע"י רבקה.;1038705:
רחלי, משוגעת, היית צריכה לשים את כל התמונות כתגובה להודעה הראשית. כמו שזה עכשיו הייתי צריכה ללחוץ איזה 5 פעמים על "יותר תגבות מתחת לעומק הנוכחי".

לא יותר קל לגלוש בתצוגה לינארית?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י *לאה;1038799:
אפילו נורא יותר מהתמונה המקורית ;):)
המסקנה שלי היא שיש תמונות שעדיף לא לערוך כלל.
וזו המסקנה שלך רק כי חלק מהעריכות גרועות? יש גם עריכות טובות פה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chani2006;1038845:
לא יותר קל לגלוש בתצוגה לינארית?
לפעמים אני חושבת שכן. אבל אני כ"כ רגילה לפורומים של תצוגת עץ, כי ככה רואים מי שירשר למי. (למרות שבפרוג יש מלא שגיאות בשרשור דווקא כי חלק גדול מהגולשים משתמשים בתצוגה ליניארית.

• הוסף לסימניות
אוייש,באתי להתחיל לצלצל בעצמי לאלה שאני אוהבת...ולא הבנתי למה אין לי פעמון.......

ולכל אלה שאומרים: יש תמונות שעדיף לא לערוך. או כזו תמונה ישר מוחקים -
אז כן,אתם צודקים -
זו לא תמונה שהייתי יושבת עליה סתם ככה כדי לנסות להוציא ממנה משהו.. (מירלה,נכון לא ראית אותה אף פעם? ;) )
אבל בשביל אתגר היא הייתה נחמדה לגמרי.
היא לא גרועה עד כדי שחור משחור.
ויש פה תוצאות ממש יפות שמוכיחות שעם עריכה נכונה אפשר להציל תמונות.... :)
אז זו לא התמונה המושלמת,והצבעים שלה גם לא תרמו הרבה לאווירה,אבל היא משמשת את המטרה,אז למי אכפת?...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה.;1038870:
וזו המסקנה שלך רק כי חלק מהעריכות גרועות? יש גם עריכות טובות פה...
לא רק, נכון שיש כמה עריכות טובות, אבל כמה שהן תהיינה טובות זה עדיין לא זה...
וזה לא יכול לבוא במקום צילום טוב עם עריכה קלה. אני מסכימה עם תמיר בנקודה הזו שלפעמים עדיף למחוק ישר מהמצלמה.
את האמת, השתתפתי באתגר בשביל הספורט אבל אני בכלל לא שלמה עם התוצאה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י *לאה;1038898:
לא רק, נכון שיש כמה עריכות טובות, אבל כמה שהן תהיינה טובות זה עדיין לא זה...
וזה לא יכול לבוא במקום צילום טוב עם עריכה קלה. אני מסכימה עם תמיר בנקודה הזו שלפעמים עדיף למחוק ישר מהמצלמה.
את האמת, השתתפתי באתגר בשביל הספורט אבל אני בכלל לא שלמה עם התוצאה.
טוב, בזה אני מסכימה איתך. גם אני בד"כ אעדיף למחוק במצלמה מה שיצא מעאפן, ומה שיוצא בינוני אני מסננת החוצה במחשב. (ככה שיש לי עותק למקרה חרום, אבל הוא לא מגיע ללקוח.)

אבל אני כן חושבת שיש פה כמה שיצאו יפה מספיק כדי להדפיס, ואפילו להדפיס בגדול. אני בעיקר חושבת שהמעולה באמת תהיה שילוב בין כמה עריכות פה.

• הוסף לסימניות
רחלי, תמונה 16 אינה בפרופיל sRGB ולכן הצבעים שלה נראים רע כשהיא מוקטנת לתצוגת הפורום. צריך להמיר אותה ל-sRGB ולהעלות מחדש. ואולי יש עוד תמונות כאלה, וזו הסיבה שחלק מהתמונות נראות בצבעים נוראיים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה.;1038908:
רחלי, תמונה 16 אינה בפרופיל sRGB ולכן הצבעים שלה נראים רע כשהיא מוקטנת לתצוגת הפורום. צריך להמיר אותה ל-sRGB ולהעלות מחדש. ואולי יש עוד תמונות כאלה, וזו הסיבה שחלק מהתמונות נראות בצבעים נוראיים?
היא כבר שנתה כמדומני

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ויזואלי;1038910:
היא כבר שנתה כמדומני
לא. תפתחי את התמונה בפוטושופ שלך ותסתכלי במקביל בפורום (אבל לא ע"י הגדלת התמונה, אלא כפי שהיא מוטמעת בשרשור) ותראי בעצמך שיש הבדל גדול בצבעים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה.;1038903:
טוב, בזה אני מסכימה איתך. גם אני בד"כ אעדיף למחוק במצלמה מה שיצא מעאפן, ומה שיוצא בינוני אני מסננת החוצה במחשב. (ככה שיש לי עותק למקרה חרום, אבל הוא לא מגיע ללקוח.)

אבל אני כן חושבת שיש פה כמה שיצאו יפה מספיק כדי להדפיס, ואפילו להדפיס בגדול. אני בעיקר חושבת שהמעולה באמת תהיה שילוב בין כמה עריכות פה.
לדעתי, היתרון העיקרי שהיה לאתגר הזה הוא להשתפשף יותר בעיצוב גרפי ופחות בצילום,
בזה הוא השיג את המטרה, להדפיס בגדול זה באמת כבר עניין של בחירה וטעם אישי...

• הוסף לסימניות
מצרפת עוד תמונה שמישהי שלחה לי בפרטי. מקווה שזה בסדר, רחלי. (מסתבר שהיא כבר הלכה לישון, לכן זה עובר דרכי.)

קבצים מצורפים

• אתגר 1 מוקטן.jpg
    KB 321.3 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה.;1038773:
ברור. אבל לאתגר הזה הרעיון היה לבחור תמונה שיש מה לשחק איתה, לא תמונה כמעט מושלמת.

אתה מדבר על ההילה סביב יד שמאל (ימין של המצלמה)? זו הילה שנמצאת בצילום המקורי (בגלל משחק האור בחול) והיא ממש הציקה לי, אבל זה לא אשמת העריכה.

זאת לא תמונה שיש מה לשחק איתה.... זה לא תאגיד אל"ה פה.

ההילות מופיעות בהמון מקומות וברוב התמונות

מה שהכי הפתיע אותי כאן
זה שאף אחת לא התייחסה בעיבוד
לתאורה שיש בתמונת המקור
לא לכיוון
לא לזווית
לא לעוצמה
ולא לגוון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;1038960:
זאת לא תמונה שיש מה לשחק איתה.... זה לא תאגיד אל"ה פה.

ההילות מופיעות בהמון מקומות וברוב התמונות

מה שהכי הפתיע אותי כאן
זה שאף אחת לא התייחסה בעיבוד
לתאורה שיש בתמונת המקור
לא לכיוון
לא לזווית
לא לעוצמה
ולא לגוון

אולי תעלה הצעת עריכה שלך עם התייחסות לנ"ל.

• הוסף לסימניות
אם חוזרים קצת לניחושים אז אני חושבת ששל רבקה 23. לא?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה