חברת HUAWEI חברה מעולה ואיכותית.איזה נטסטיק טוב ומהיר מומלץ?
וכן איזה חברה עם גלישה מהירה?
תודה לעונים
עם איזה סים? של מי?בון מצוין הוא טס!
אפשר קישור?רק HUAWEI מאלי אקספרס נמכר בארץ 350 באלי 140
אפשר קישור?
אפשר לבדוק במפת אנטנות? או שזה לא אומר כלום?תשאל את השכנים, א"א לדעת, תלוי ברחוב בניין דירה ואפי' חדר בדירה.
בקיצור... כדאי לכתוב את אזור המגורים והמקומיים ימליצו.וכן איזה חברה עם גלישה מהירה?
אנחנו רכשנו נטסטיק ב019 LTE 4G ובאמת הוא לא עובד (הם גם לא מוכנים להחזיר אותו וטוענים שהמחשב לא בסדרהיו כמה שאמרו לי שפלאפון עבד אצלם יותר טוב בבני ברק
באזורים של רחוב ירושלים/ פרל.
אבל הכי טוב לבדוק בסביבה הקרובה מה יותר טוב.
לגבי נטסטיקים טובים:
כדאי לקנות חברת ZTE או HUAWEI
לא כדאי לקנות את הסוגים הזולים שכתוב עליהם LTE 4G הם מאד חלשים קיצן קרוב מאד...עיקום הכי קטן של USB מפרק את המגעים והוא יוצא מכלל שימוש (יש לי ניסיון גדול איתם - כמעט כל שבוע אני מנחם בעלים של כזה אחד...).
גם בחברות הנ"ל ZTE או HUAWEI - יש לבחור דגם שהוא טוב בארץ - כמו כן יש לבחור תת דגם שהוא אוניברסלי לכל חברות הסלולר (פלאפון,פרטנר,סלקום) - ישנם הרבה דגמים וגם תת דגמים - כמו כן יש הרבה שהם לא מקוריים ומחודשים.
אני יתן דוגמא - ראיתי שיש דגם E5573-322 שיש ממנו של חברת HUAWEI ובאותו דגם (ואותו תת דגם) יש גם לא של חברת HUAWEI - וזה נראה ממש ממש אותו הדבר... (בקיצור זיוף מוצלח).
לגבי נטסטיק--הוא עושה את העבודה מצויין כבר שנתיים אצלי. אפילו בלי האנטנות.בקיצור... כדאי לכתוב את אזור המגורים והמקומיים ימליצו.
אני קניתי את זה
![]()
33.0US $ |מקורי סמארטפון Huawei E8372 150Mbps מודם 4G Wifi E8372h 320 4G LTE Wifi מודם תמיכה 10 משתמשי wifi, huawei E8372h 820|3G מודמים| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים