נטסטיק של נתיב. יש לו תקנה?

• הוסף לסימניות
יש לי נטסטיק שקניתי דרך נתיב. (של חברת סלקום).
התנתקתי מנתיב, השאלה, אם יש תקנה לנטסטיק הזה?
איזה דרכים יש להתחבר לאינטרנט דרכו?

אפשר גם באישי, תודה רבה.

• הוסף לסימניות
גם לי יש.
האינטרנט דרך נתיב (שמופעל באמצעות חברת נט-צח), יקר, יען משלמים על סינון כפול.
גם נתיב - על המחשב, וגם נט-צח - על השרת.
בנתיב אמרו לי שאפשר לקנות קו אצל סלקום, ויישאר סינון על המחשב בלבד, אך הנטסטיק יהיה פרוץ לחלוטין.
אם לא מנתקים קודם אצל נתיב, ופונים לסלקום מייד, זה נקרא סים פעיל ואין צורך לקנות סים חדש (העולה אצלם כ-90 ש"ח). המסלול הכי זול שקיים היום, כפי שידוע לי הוא אצל סלקום ב-49 ש"ח ל-5 GB, אז לפנות לנתיב לבקש לסיים את ההתקשרות של שירותי האינטרנט ולהישאר רק עם הסינון, ובמקום 90 ש"ח, זה יעלה 30 ש"ח לחודש בלבד.

• הוסף לסימניות
אז הוא יכול לעבוד רק עם סלקום?
אין כזה דבר לפרוץ אותו שיהיה פתוח לכל החברות?

• הוסף לסימניות
גם את זה שאלתי בזמנו, ואמרו לי שהוא חסום לשאר החברות.
בכל אופן, לפי הבירור שלי הם הזולים ביותר, (אם ידוע לך על זולים יותר - עדכן!).

(אגב, הנטסטיק שנתיב מוכרים הוא אינו חדש, אלא מחודש במחיר חדש - לשם ההכשר וההגינות...)

כנראה כמו פלאפונים, ישנם טכנאי פלאפונים המתמחים לפרוץ אותו לכל החברות, הם דורשים לשם כך כמה שקלים, או מעבר חברה דרכם.
אינני יודע מישהו ספציפי, אולי באיזור הדווידקה בירושלים.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מה הענין בנטסטיק הזה דוקא? נטסטיק בחו"ל עולה כמה עשרות שקלים כולל משלוח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה