דרוש מידע נטסטיק

• הוסף לסימניות
יש לי נטסטיק והוא לא בשימוש כרגע אני רוצה להשכיר אותו (אם הסים.)
מה המחיר? לפי מה לוקחים?
לפי יום? שבוע? חודש?
אשמח לקבל מידע
תוד רבה!

• הוסף לסימניות
תלוי איזה איכות הגלישה
בכל אופן אני השכרתי ב20 ש"ח ליום שזה נקרא זול
אני בררתי והיה אחד שהציע לי 70 ש"ח ליום

• הוסף לסימניות
ממליץ שלא להשכיר אותו, הבלאי גבוה, ומי יודע למה הוא ישמש...

• הוסף לסימניות
יש לי נטסטיק והוא לא בשימוש כרגע אני רוצה להשכיר אותו (אם הסים.)
מה המחיר? לפי מה לוקחים?
לפי יום? שבוע? חודש?
אשמח לקבל מידע
תוד רבה!
לא הכי כדאי - הבלאי גבוה - הייעוץ עולה על גדותיו...(בדרך כלל) - הפרנסה רחוקה...
אלא אם כן אתה מתכוון לשם גמ"ח זה משהו אחר...

• הוסף לסימניות
השכרת מודמים (השכרה נטסטיק נט - סטיק) במודיעין עילית בלבד.
או לחודש + מחוץ לעיר. ללא משלוחים.
יש לי גם ראוטרים סלולריים עוצמתיים יותר מאשר סטיקים למיניהם..
(לתכנית קליקרים הייתי מציע לקחת ראוטר סלולרי - למניעת פשלות...)
מי שמעוניין יצור קשר בפרטים למטה - בשמחה :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה