נכתב ע"י miri photog;n5008902:אני ממליצה מאוד!
כמובן שזה מגביל לפעמים כשלא הכול נפתח.
אבל אני חושבת שזה שווה.
ונטפרי פותחים ממש הרבה לעומת חסימות אחרות.
המלצה שלי- תעבדי עם מישהו שיש לו אינטרנט ושהוא יוריד לך דברים שאת צריכה אפילו בתשלום.
חוץ מהעניין של החסימה זה גם חוסך לך מלא זמן של שיטוטים גוזלי זמן..
הרבה הצלחה.
נכתב ע"י הארז;n5008924:כל פעם שאת צריכה לופ את מבקשת ממישהו שיוריד לך???????
קצת מורכב
נכתב ע"י mgv;n5009734:בינתיים ענו לי פה כאלה שהם מרוצים אבל עם גישה למחשב פתוח,
זה לא כל כך מתחשק לי, שונאת לבקש טובות.
נכתב ע"י לאה רז;n5009920:את לא צריכה לבקש טובות, את יכולה לעשות את זה בתשלום, שווה את הנקיות!!!
נטפרי זה סינון ברמה אחרת.....
גם אני בניתי לי מאגרים כך שבדברים הפשוטים אני משתמשת בהם.....
נכתב ע"י משיקו;n5010239:מישהו כתב לי:
זה תלוי באופן השימוש, אם הוא צריך אתר מסוים שחסום בנטפרי אז יהיה לו קשה, זה לא שחור לבן, זה תלוי בצרכים, אני חושב שאם צריך להיות בנתיב כדי לערוך וידאו צריך לחפש מקצוע אחר, ככה אני הייתי ממליץ...
אין כזה דבר כיום סינון אמיתי יחד עם מאגרי וידאו פתוחים, צריך להתפשר או על רמת הסינון או על נוחות השימוש
השימוש כיום בנטפרי לעורכי וידאו הוא אתגר לא פשוט שדורש הקרבה, אך מי שלא מתפשר על סינון אמיתי אין לו ברירה אחרת
נכתב ע"י בלון;n5010334:לא כ"כ הוגן לאמר שכל מי שלא חסום בנטפרי אין לו סינון אמיתי.
בפרט שבנושא הזה כל אחד מציית לרבותיו ולחסימה המקובלת בחוג שלו.
נכתב ע"י דוש;n5011318:גם אני כרגע בהתלבטות הזו
מצד אחד נוח לי בנתיב
שרק מה שביקשתי פתוח
רק 10 12 אתרים
כמו מייל ג'מבו דרייב וכדו'
אבל כל השאר השליטה אצלם ואני צריכה להתחנן על כל דבר נוסף
ובנט פרי הבנתי
שכל מה שהם בדקו הכל פתוח
ואני לא רוצה גישה לשום מקום חוץ ממה שחייבים
לא בנקים
לא קופות חולים
וכדו'
אמרו לי שאפשר שיהיה עם סיסמא.... אבל זה בידיים שלי... אני מוסיפה ומורידה
השאלה אם זה לא יגרום לי כל היום להוסיף עוד...
וגם עוד משהו
אני מעלה המון ומקבלת המון בדרייב
בלתי מציאותי שאקבל כל פעם רק בצורה שהם דורשים
ובלי זה לא אוכל לקבל את רוב החומר לעבודה
השאלה אם לגבי דרייב יש יוצאים מן הכלל??
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים