נכתב ע"י mgv;n5012115:יש איזה אתר שאפשר לראות ולהוריד סינגלים וקליפים חדשים של זמרים?
נכתב ע"י mgv;n5012684:שוב שואלת, חשוב לי.
נכתב ע"י Rotem100;n5012572:אני גם עורכת עם נטפרי.
אז ככה- באמת יש לי כבר מאגר גדול של וידאו בו אני משתמשת הרבה
ואני גם יותר מורידה טמפלטים ותמונות [כמו שכתבה כאן משהי]--רוב העבודות זה חומר מצולם של הלקוחות ואני מעצבת.
כשאני מחפשת דברים ביוטיוב או בוידאו הייב הם פותחים די מהר וזה תענוג!!
יש גם גוגל תמונות!
יש גם את האתר של DIGITAL JUICE שפתוח אצלהם ושם יש גם קליפים.
הענין של הדרייב--פשוט יש אתרים שמטמיעים וידאו בדרייב ואם הם יפתחו את זה לא יחסמו כל הסרטים באתרים האלו
אני התרגלתי לומר ללקוחות שאני מקבלת חומר רק בג'מבו מייל. מקסימום אם משהו העלה בדרייב--אז באמת קצת מעצבן אבל מבקשים מהלקוח שיגדיר לספציפי--ואז אפשר להוריד את זה. אגב--לשלוח כן אפשר בדרייב בצורה רגילה.
מה עוד? כמו שכתבו כאן -זה לעבוד בלי נקיפות מצפון הכל נקי וכיף בעיניים בכללי-הכל שם מעוצב אלוף!! וכל הודעה כיף לקרוא הרוב פתוח ונחסם בתוך האתר
כך שלא מרגישים מוגבלים כל הזמן, מה שנחסם--כנראה עדיף שלא נראה.
תודה.נכתב ע"י לאה רז;n5012832:כן,
יש אתר שנקרא וידאו טוב, הוא של נטפרי, ויש שם כל מיני קליפים הדרכות וכל מיני....
גם ביוטיוב יש דברים שפתוחים... (לפי בקשות אנשים)
נכתב ע"י צירי;n5012898:דווקא אני לא מסתדרת בלחפש בוידיאו הייב, שעות לוקח עד שנפתח, וגם אז א"א לראות תצוגה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים