נט נקי-פרטים והמלצות

• הוסף לסימניות
כן
55 סה"כ!

זה תלוי באיזה קבוצה אתה חבר.
אם לדוג' גרפיקה אז מה שפותחים לך, פותחים לכל החברים בקבוצה.
וכן, אתרי בנקים תרגומון ומה שנקי - נפתח!

האמת שלמי שיש שאלות ספציפיות יכול גם לשאול באישי ,
כי יש לי המון ניסיון עם המסלול הזה......

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגפן;1407721:
אתרי הגרפיקה אינם מסוננים כמעט.

אז במה הם יותר טובים מנתיב?
הבנתי שהטכניקה שלהם היא סינון תוך כדי פתיחת האתר בכל אתר שהוא, ואם זה לא מסתנן אז מה הועילו חכמים בתקנתם?
כלומר למה מדברים בחוץ שנט נקי עדיף מנתיב?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גפ"ן;1407723:
הבנתי שהטכניקה שלהם היא סינון תוך כדי פתיחת האתר בכל אתר שהוא, ואם זה לא מסתנן אז מה הועילו חכמים בתקנתם?
באתרים שהם לא בחבילה הם עושים סינון, כגון: בגוגל מפות לא מופיעות התמונות.

• הוסף לסימניות
רק 55??
כולל ספק, ותשתית??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגפן;1407682:
לי יש חבילת גרפיקה שכוללת עשרות אתרים פתוחים, וזה כמעט לא מסונן בפנים.
קשה מאד מאד להאמין שיפתחו כזה דבר, אבל תנסה.

יש לך מסלול גור?

• הוסף לסימניות
55 זה כולל ספק,
לא כולל תשתית!

• הוסף לסימניות
בנתיב לוקחים מסלול מורחב-13 אתרים לחודש ובהתחלה 30 ב42 ש"ח

• הוסף לסימניות
ובנתיב גם לא עונים שבוע בטלפונים...
כמו ששומעים פה כל יום...

התמיכה של רימון - נט נקי מעולה!!

• הוסף לסימניות
מרוב תגובות לוקות בחסר אני בודק כעת פעמיים אם אני אכן בנט נקי...

אז כך,
נט נקי מבוסס על סינון אתרוג. אולם עם הבדל גישה אחד, באתרוג פותחים את מה שמתאפשר ובנט נקי חוסמים הכל מלבד מה שאתה מבקש.
וכעת לסינון: האתרים מחולקים לשלוש קבוצות:
1 חבילות אתרים שמותאמים לצורך פרנסתך ופתוחים בהתחברות הראשונהולבקשתך,: כגון בנקים פונטים ג'מבו ויקיפדיה וכו'
2. אתרים שפתוחים באתרוג וכוללים תוכן מקצועי בלבד, נפתחים לבקשתך תוך כמה שעות.

3. אתרים שפתוחים באתרוג אך מכילים תוכן לא מקצועי, חדשותי או ויזואלי, אתרים אלו מצריכים קבלת אישור מרב הקהילה אליה אתה משתייך. אחרי שתקבל את האישור ייפתח האתר.

אתרים שלא כלולים באתרוג לא ייפתחו.

מה ההבדל בין נט נקי לנתיב?

ראשית, בשירות. נט נקי מופעלת ע"י רימון שהתמיכה הטכנית שלה פועלת 24 שעות ביממה לרימון יש יותר לקוחות וויותר אמצעי מענה.

שנית, נט נקי מחמיר יותר במסלול הקהילתי. מכיון שדרישות גור ובאיאן החברות שם נוקשות יותר. במסלול הכללי הוא כמו נתיב.

שלישית, סינון אתרוג הוא סינון על הדף. ויש האומרים שהוא טוב יותר.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
מעניין לעניין באותו עניין.
מה דעתכם על העניין הבא:
לפחות לרימון יש את האפשרות לסנן בתוך אתרים, ומכיון שלא שייך שמישהו יעבור על כל האתרים ויסנן, האתרים הגרפיים {לכל הפחות} אינם מסוננים כמעט, מה שגורם שהרבה אתרים אי אפשר לפתוח.
אפשר אולי שהחברה תיתן איזושהי אפשרות מכל מי שעובר ונתקל במשהו בעייתי ללחוץ על מקש מסוים וזה יתן בקשת הסרה לתמונה\התוכן לחברה.
בצורה כזאת יגיעו לרמת סינון גבוהה לאין ערוך מהקיים, וכך יוכלו גם לפתוח לציבור הרבה אתרים שעד היום סגורים.
מה אתם אומרים, אפשר לקדם מכאן את הרעיון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגפן;1407772:
מעניין לעניין באותו עניין.
מה דעתכם על העניין הבא:
לפחות לרימון יש את האפשרות לסנן בתוך אתרים, ומכיון שלא שייך שמישהו יעבור על כל האתרים ויסנן, האתרים הגרפיים {לכל הפחות} אינם מסוננים כמעט, מה שגורם שהרבה אתרים אי אפשר לפתוח.
אפשר אולי שהחברה תיתן איזושהי אפשרות מכל מי שעובר ונתקל במשהו בעייתי ללחוץ על מקש מסוים וזה יתן בקשת הסרה לתמונה\התוכן לחברה.
בצורה כזאת יגיעו לרמת סינון גבוהה לאין ערוך מהקיים, וכך יוכלו גם לפתוח לציבור הרבה אתרים שעד היום סגורים.
מה אתם אומרים, אפשר לקדם מכאן את הרעיון?

סינון ההמונים
השאלה אם לא יהיו מטרידים שסתם יקישו.
האמת תהיה אפש' לחסום אותם

• הוסף לסימניות
זה תלוי ברצונם הטוב של מנהלי רימון ומשום מה.. נראה לי שהם לא יסכימו,
מה זה חסר להם? למה להם להתעסק עם מאות אלפי פניות סינון?
מבחינתם, מי שרוצה סינון פחות טוב, שי"ירד דרגה.. "
ובפרט כאשר אין להם מתחרים בשוק..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צצפ;1407795:
זה תלוי ברצונם הטוב של מנהלי רימון ומשום מה.. נראה לי שהם לא יסכימו,
מה זה חסר להם? למה להם להתעסק עם מאות אלפי פניות סינון?
מבחינתם, מי שרוצה סינון פחות טוב, שי"ירד דרגה.. "
ובפרט כאשר אין להם מתחרים בשוק..
קודם כל יש את נתיב שמתחרה. שנית, זה יהפוך את העניין לחסר תקדים והרבה ירצו להצטרף אליהם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גפ"ן;1407723:

נכתב ע"י הגפן;1407727:
באתרים שהם לא בחבילה הם עושים סינון, כגון: בגוגל מפות לא מופיעות התמונות.

אני בנתיב ואין לי שום תמונות בגוגל מפות ואפי' במייל שאני מקבל פרסומות במייל מאתרים אני לא יכול לראות את התמונות כך שאני לא יודע מהיכן המידע הזה.

• הוסף לסימניות
איך אפשר לקבל פרטים מעודכנים מנט נקי?
טלפון? משו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה