רק אצל מבוגרים? מעניין למה...זה עובד עד שהגוף מתרגל לזה וזה כבר לא משפיע
יש גם למבוגרים, המלטונין עם מרשם רופא לא מומלץ, גורם לתופעות לוואי, הטבעי מעולה! יש לי 2 ילדים שבלי זה לא נרדמים.ו-זה מיועד רק לילדים?
מי יודע ויוכל לפתור לנו את כל הקושיות?
הטבעי עוזר תמיד.זה עובד עד שהגוף מתרגל לזה וזה כבר לא משפיע
שו"ת של מה?יש לי קובץ עם מלאי של שו"ת
זה נכון שזה יכול להיות רגשי,בס"ד
המלטונין משפיע בחלק הפיזי
אבל דווקא עכשיו
כ"כ מובן למה יש שינויים, בפרט בשינה.
הקורונה מדירה שינה גם מילדים.
ובכלל, כשיש מצב מורכב [ניסוח עדין...]
יש נסיגה , גם בדפוסי שינה.
עוד דבר, פעמים רבות אצל ילדים רגישים וגם אצל מבוגרים
עניינים פתוחים ביום גורמים לערות בלילה
[אם ראיתם הודעות שלי משעות הזויות, זו הסיבה]
לכן,
תנסו לבדוק, כמה דברתם איתה על הנושא
כמה עיבדתם
כמה היא מוטרדת, רגישה, זקוקה לשיחה אישית, לתשובות
תמכו בה והכילו את תגובותיה.
יש לי קובץ עם מלאי של שו"ת אם יעזור, אשמח לשלוח.
בהצלחה והרבה ס"ד.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים