האם לעבוד מהבית?
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
חייב להבין איך מספיק אז 2 ליטר???שותה המון קפה וקורנפלקס עם חלב משתמשים
נערך לאחרונה ב:
חייב להבין איך מספיק אז 2 ליטר???שותה המון קפה וקורנפלקס עם חלב משתמשים
ובמציאות הבוקרבחלום הלילה
דנה אותך לכף זכות על התגובה בגלל השעה.בחלום הלילה
ברור שכל אחד והיכולות שלו..גועל נפש של תגובות של אנשים פה.
כל אחד והעולם מושגים שלו, היכולות שלו והאפשרויות שלו.
אנשים לא מסוגלים להצטצטם, כואב להם לראות שמישהו יכול לחיות בלי יוגורטים (אני חיה בלי חשבון, ולא מחזיקה דבר כזה.. גם לא מרכך כביסה ועוד כל מיני "מותרות", דברים שפשוט נראים לי מיותרים)
פשוט רואים את התסכול של האנשים פה בתגובות, כואב לראות, לכו לטיפול.
הבעלמעניין מאוד:
מי מנהל אצלכם בבית את התקציב, הבעל או האשה?
סליחה, הייתי צריך לעשות פסיק אחרי המון קפהחייב להבין איך מספיק אז 2 ליטר???
האם חייבים כלומר מומלץ לרשום הוצאות במהלך החודש? האם אתם עושים מסגרת בבנק /נמנעים מלהיכנס למינוס?שני המרכיבים העיקריים בתקציב ביתי הם
1. הדברים הקבועים שכמעט כל חודש אותו הדבר
2. סעיף מזון, צריך כמה חודשים לרשום באופן מדוקדק ואז רואים בערך ממוצע כמה עולה כל חודש
ברגע שמתהלים מסודר מומלץ שרוב הדברים קונים בקניה חודשית אחת שמגיע כמעט ל50% מסעיף המזון
וחוץ מזה נשאר לירקות ומוצרי חלב שבועי שגם אפשר בערך לדעת כמה עולה לשבוע
ומה שנשאר מחלקים ל4 שבועות ומשתמשים במה שיש
ברגע שמתנהלים ככה אין הפתעות מיוחדת באמצע החודש חוץ מדברים חריגים כמו ביגוד תחילת עונה, חגים וכו
שחייבים להיערך אליהם מראש
גועל נפש של תגובות של אנשים פה.
כל אחד והעולם מושגים שלו, היכולות שלו והאפשרויות שלו.
אנשים לא מסוגלים להצטצטם, כואב להם לראות שמישהו יכול לחיות בלי יוגורטים (אני חיה בלי חשבון, ולא מחזיקה דבר כזה.. גם לא מרכך כביסה ועוד כל מיני "מותרות", דברים שפשוט נראים לי מיותרים)
פשוט רואים את התסכול של האנשים פה בתגובות, כואב לראות, לכו לטיפול.
ממש לא נעים לקרוא כאן את התגובות.
אצלינו גם ההוצאות הם גדולות בהרבה ממה שמתואר פה.
וגם ברוך ה' שההכנסות מספיקות, ואנחנו לא צריכים להתחשבן יותר מידי.
אנחנו חיים בדור של שפע, ויש בהחלט מה להעריך את מי שחי בצורה מדויקת.
כמו גם את מי שחי בצניעות, ומבין מה הצרכים שלו, ושהם לא בהכרח צריכים תואמים לשכן.
מה גם שהרבה מהשפע לא באמת נצרך,
והוא נובע מלחצים חברתיים או סתם פזרנות לא הגיונית.
פעם אמר לי חבר לי שאצלו בבית אין סלטים בשבת,
כי המציאות היא שאין צורך גם חלות וסלטים, גם דגים, וגם עוף ושתיים-שלוש תוספות.
והאמת - לרוב הוא צודק. וכאשר חיים כך, זורקים פחות אוכל.
סליחה אם נפגעתדנה אותך לכף זכות על התגובה בגלל השעה.
אפשר להגיב בצורה מכבדת גם אם אתם לא חיים בצורה כזו.
אני יודעת באופן חד משמעי מה ההכנסות וההוצאות שלנו ברוך ד’, חיים מסודר ונהנים מראש שקט. אז אם אני כותבת שזה הוצאות המחיה שלנו כנראה לא חלמתי על המספר הזה בלילה.
וואלה לא ידעתי שצריך להביא טיטולים למעון, הייתי בטוחה שמקבלים שם בחינם...סליחה אם נפגעת
אבל טיטולים מטרנה וצריך גם להביא למעון
וכל המסתעף זה אמור להגיע לכמה מאות שקלים לא נכנס לרזולוציות כמה פעמים מחליפים טיטול וביצים עולים 30 ועוף עולה 50 אז זה קצת לא הגיוני אלא אם אתם אוכלים פסטה אורז ועדשים
אפשר לקבל חלבונים וברזל מקטניות ומעוד דברים, בשר בקר זה לא הדבר הכי בריא.אני רואה שרוב האנשים אוכלים עוף ולא הודו ובשר בקר טחון ששם זה יותר חלבון וברזל..
מקווה שמשלימים לילדים את הברזל ממקורות אחרים..
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //