התייעצות ניהול תקציב

מי זה דניאל נבון ואיך מגיעים לטבלאות שלו?

אשמח להבין מה הממוצע הוצאות מזון לזוג +תינוק

אני גם שאלתי
משהו בין 600-800 ש"ח לנפש
אין פה משהו ממומחי מסיל"ה שידע לענות?
נראה לי לגמרי חשוב,
אני אשמח להבין בשביל שנוכל להתנהל נכון וחכם.

מה אמור להיות הוצאות מזון של זוג + תינוק,
והוצאות שוטפות לא כולל דיור,
מציינת שיש מטפלת 1100.

ובלי להכנס למבזבזים ואלה שפחות
סטנדרט

עברתי על כל האשכול הזה
והציבור פה פשוט
או שלא מחושבן או שחי ברמת חיים לא ברורה
אני לא מחשבן כל חודש כמה הוצאתי ספציפית בכל ענף ב"ה אין לי צורך כ"כ בזה
אבל
לכבוד השיח שנוצר פה
נכנסתי לאתר של חברת האשראי לבדוק כמה הוצאות יש לי על מזון בחודש(כל ההוצאות שלי בכ"א)
והחישוב של @די לא כזה מופקע
אני כן מחפש בסופר את הדברים הזולים וקונה מידי פעם במשנת יוסף אם יש שם פער משמעותי לסל שאני צריך
כן קונה מעדנים קונפלקס טונה שתיה מתוקה לשבת טיטולים חומרי ניקוי בשר סלמון דג אחד מתחלק אצלנו מקסימום ל8 לא יודע איך אפשר לחלק ל40 וכן חטיפים וכל הזבל שתואר לעיל
אוכלים עוף כמעט כל יום
הממוצע הוחדשי נע בין 1600 ל 2200
אם משהו הגיע לסכומים יותר גבוהים משמעותית הוא אוכל הרבה יותר מהסטנדרט
ועוד נושא לא תמיד יציאה לשבת להורים חוסך כסף כי שאני יוצא להורים דלק וכביש שש עולה לי 180 ש"ח אז מבחינתי זה יותר יקר

ועוד נושא לא תמיד יציאה לשבת להורים חוסך כסף כי שאני יוצא להורים דלק וכביש שש עולה לי 180 ש"ח אז מבחינתי זה יותר יקר
ז"א ששבת בבית אצלכם עולה פחות מ180 ש"ח ?
נשגב מבינתי

ואף אחד לא נוסע להורים כדי לחסוך בהוצאות
תאמינו שזה חוזר!

הדברים האקסטרא שצריך לשבת ולא משתמשים בהם ביום חול יוצא בסביבות הסכום הזה. לפחות לנו.
מה זה אקסטרה
שאני יבין אפה אוחז השיח קילו קשיו ועוגה ב60ש"ח??
ולאיזה משפחה
החישוב שלי הוא לפי מה ש @די כתב זוג +2

מיץ ענבים/יין
בקר בצולנט
חלות
דגים, סלטים ושתיה מתוקה
מנה אחרונה
פיצוחים ועוגות וממתקים
ח"פ מיוחד למי שלא אוכל בכלים אמיתיים

אנחנו מענגים את השבת! וטועמיה חיים זכו!
לשבת לא מתקמצנים!

הוצאות שבת חוזרות, ולמי שמשתמש בגנרטור אז זה גם הוצאה,
נמצאים יותר בבית החשמל בצריכה גבוהה וכו'

עברתי על כל האשכול הזה
והציבור פה פשוט
או שלא מחושבן או שחי ברמת חיים לא ברורה
אני לא מחשבן כל חודש כמה הוצאתי ספציפית בכל ענף ב"ה אין לי צורך כ"כ בזה
אבל
לכבוד השיח שנוצר פה
נכנסתי לאתר של חברת האשראי לבדוק כמה הוצאות יש לי על מזון בחודש(כל ההוצאות שלי בכ"א)
והחישוב של @די לא כזה מופקע
אני כן מחפש בסופר את הדברים הזולים וקונה מידי פעם במשנת יוסף אם יש שם פער משמעותי לסל שאני צריך
כן קונה מעדנים קונפלקס טונה שתיה מתוקה לשבת טיטולים חומרי ניקוי בשר סלמון דג אחד מתחלק אצלנו מקסימום ל8 לא יודע איך אפשר לחלק ל40 וכן חטיפים וכל הזבל שתואר לעיל
אוכלים עוף כמעט כל יום
הממוצע הוחדשי נע בין 1600 ל 2200
אם משהו הגיע לסכומים יותר גבוהים משמעותית הוא אוכל הרבה יותר מהסטנדרט
כמה נפשות אתם?

אנחנו מענגים את השבת! וטועמיה חיים זכו!
לשבת לא מתקמצנים!

הוצאות שבת חוזרות
נפלא ומעולה
ואם יש לכם אפשרות כלכלית אז בכלל יפה
במידה ואין אפשרות כלכלית
לא בטוח שזה הכוונה בהוצאות שבת מוחזרות אינני רב אבל תבררו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה