בכמה מוכרת?אם את מעוניינת יש לי דגם נינג'ה EG203 למכירה, חדש מהאריזה קיבלתי ולא משתמשת,
054-8448243
@אחת שחושבת. בדיוק אני חושבת ללכת על הדגם הזה...לנו יש את הדגם: AG653- Ninja grill MAX PRO
ואנחנו ממש מרוצים, הוא הדגם הכי גדול של נינג'ה כך שיספיק לארוחת צהרים למשפחה, הוא אופה מהר ונהדר ויש לו שימושים רבים ומגוונים, ממליצה בחום על המכשיר.
בהצלחה!
UP@אחת שחושבת. בדיוק אני חושבת ללכת על הדגם הזה...
קראתי חוות דעת מאוד טובות מלבד, עניין אחד שלא ברור לי -
אמנם יש בו הרבה חלקים וחידושים מרשמים אבל - אין בו סיר בישול....
מצד שני יש בו סלסלת טיגון מאוד גדולה.
האם הסלסלה מחוררת או אטומה?
הייתי רוצה למשל להכין מנת עופות עם תפו''א - אפשרי בסלסלת טיגון?
זה מה יש בדגם רגיל של XL A533:
צפה בקובץ המצורף 1834270
וזה בדגם החדש:
צפה בקובץ המצורף 1834271
אשמח לחוות דעתכם של כל משתמשי הנינג'ה עד כמה החסרון בסיר משמעותי.....
וכל עצה והמלצה תתקבל בברכה!
תודה
הסלסלה מחוררת@אחת שחושבת. בדיוק אני חושבת ללכת על הדגם הזה...
קראתי חוות דעת מאוד טובות מלבד, עניין אחד שלא ברור לי -
אמנם יש בו הרבה חלקים וחידושים מרשמים אבל - אין בו סיר בישול....
מצד שני יש בו סלסלת טיגון מאוד גדולה.
האם הסלסלה מחוררת או אטומה?
הייתי רוצה למשל להכין מנת עופות עם תפו''א - אפשרי בסלסלת טיגון?
זה מה יש בדגם רגיל של XL A533:
צפה בקובץ המצורף 1834270
וזה בדגם החדש:
צפה בקובץ המצורף 1834271
אשמח לחוות דעתכם של כל משתמשי הנינג'ה עד כמה החסרון בסיר משמעותי.....
וכל עצה והמלצה תתקבל בברכה!
תודה
rhon.co.il

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים