מצטרף למעקב. אין תגובות באשכולות של נינג'ה.. נ"ל החבר'ה כאן בלי נינג'ה.אני צריכה לבחור נינג'ה מבין הדגמים הבאים:
איזה דגם הכי מומלץ?
(לזוג עם ילדים קטנים)
צפה בקובץ המצורף 1912305
צפה בקובץ המצורף 1912308
לנו יש את הימני העליון (נראה לי). אבל אני לא מכירה את האחרים כדי לדעת מה ההבדלים ביניהם...אני צריכה לבחור נינג'ה מבין הדגמים הבאים:
איזה דגם הכי מומלץ?
(לזוג עם ילדים קטנים)
צפה בקובץ המצורף 1912305
צפה בקובץ המצורף 1912308
איזה חלקים יש בו למשל - סיר, סיר טיגון וכדו'?לנו יש את הימני העליון (נראה לי). אבל אני לא מכירה את האחרים כדי לדעת מה ההבדלים ביניהם...
השמאלי העליון נראה ממש תנור, בלי אפשרות של סיר או טיגון עם נוזלים. השמאלי התחתון הוא גריל חיצוני ומעשנה שזה לשימוש אחר.
שלנו קצת קטן למשפחה, האחרים נראים גדולים יותר, אבל שלנו כל החלקים נכנסים למדיח. כשקנינו, זה היה הדגם היחיד שהכל נכנס למדיח.
סיר. 2 פלטות (אפשר להניח אחת מהן בתוך הסיר או להשתמש בלעדיהן. נועדו לטיגון או לגריל). רשת מתכת לקליטת אדי השומן.איזה חלקים יש בו למשל - סיר, סיר טיגון וכדו'?
זה פחות נוח לעומת סיר רגיל. אבל אפשרי.אשמח לעזרה מי שיש את הדגם הזה Ninja Grill EG203
כתוב במפרט שיש לו סיר בישול בגודל של 5.7
השאלה שלי האם זה ממש סיר לבישול של תבשילי קדירה כמו גולש או מושט ברוטב ?
תודה
התכונתי בהשוואה לסיר נינג’ה האם בסיר של הנינג’ה גריל אפשר לבשל כמו בסיר נינג’הזה פחות נוח לעומת סיר רגיל. אבל אפשרי.
בשונה מסיר, החום מגיע מלמעלה, ולכן מה שיוצא מעל הנוזלים עלול להישרף.
פחות נוח - כי אם למשל המתכון מתחיל בטיגון בצל, ערבוב והוספה של פריטים - אז בנינג'ה זה יותר מסורבל לערבב (אפשרי. אבל לא קליל כמו סיר רגיל שמורידים את המכסה מערבבים וזהו).
אין לי סיר נינג'ה, אז לא יודעת להשוות לזה.התכונתי בהשוואה לסיר נינג’ה האם בסיר של הנינג’ה גריל אפשר לבשל כמו בסיר נינג’ה
לשיטתם החום מפוזר באופן שווה בכל במכשיר כך שלא יכול להיות מצב שחלק נשרף וחלק לא
ראיתי שיש סרטונים של אנשים שמבשלים בסיר נינג’ה בדיוק כמו בסיר רגיל
מתחילים בהשחמה אח”כ בשר אח”כ ירקות וזה נראה ממש אותו דבר כמו בסיר רגיל רק בפחות זמן המתנה בין נגלה לנגלה
אם אין לך נינג’ה אז מה הויכוחאין לי סיר נינג'ה, אז לא יודעת להשוות לזה.
מהניסיון בפועל, מה שמעל הנוזלים יכול להישרף, כמו בתנור. (זה לא בהכרח חיסרון, זה פשוט הבדל לעומת סיר רגיל. אם מכינים תבשיל קדירה, יצטרכו לערבב כל הזמן כדי שלא יישרף)
אפשר לבשל כמו בסיר רגיל, זה פשוט פחות נוח לטעמי.
לא מתווכחת עם אף אחד.אם אין לך נינג’ה אז מה הויכוח
הם כותבים שיש פיזור חום שווה זה הטכנולוגיה שלהם אז אני לא דואג לזה
וגם לשיטתך שזה בדיוק כמו סיר רגיל אז אין הבדל בשניהם תצטרכי לערבב
rhon.co.il

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים