רכבים ניסאן אקסטרייל

• הוסף לסימניות
מי שיכול בבקשה לתת חוות דעת על ניסאן אקסטרייל טקנה 2016 כבר כמעט קניתי עד שחבר אמר לי שלא שאני לא יעיז להתקרב לדבר הזה גם לא בחינם כי יש בזה הרבה תקלות האם זה באמת כך

• הוסף לסימניות
אני נוסע על ניסאן אקס טרייל 2017 טקנה, וב"ה לא היה כלום מאז שקניתי אותו, כבר הרבה זמן.

יש לי שתי חברים עם הרכב הזה וככה גם אצלם,

אני מדבר על הרכב עם מנוע דיזל, רק הוא אמין וטוב, כידוע מנועי דיזל מחזיקים ואמינים המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן, וגם חסכוניים בטירוף, אז אולי חבר שלך דיבר על בנזין או שסתם ככה בדיוק נפל עם כזה אחד.
אם תרצה פרטים נוספים תוכל להתקשר אליי בשמחה, וגם לבוא לראות ולהרגיש בעצמך.

• הוסף לסימניות
רנו קנו את ניסאן החל משנת 2014 וזה מספיק...
עיין כאן
אז סתם לידיעתך, רכבי רנו עם מנועי דיזל נוסעים 400,000 ק"מ בקלות, ושוב מנועי דיזל זה מנועים הכי אמינים שמחזיקים הכי הרבה זמן, וגם חסכוניים מאד,
נכון שהם מרעישים קצת יותר אבל זהו, ושוב החברות הללו נקראים ממש בעייתיות אבל לא בדיזל

• הוסף לסימניות
מה עם המחלה של הגירים?

• הוסף לסימניות
אני אשמח לשמוע מעוד מביני עניין בנושא
בודקים עכשיו אקס טרייל, אך שמענו ממספר מוסכניקים/ סוכני רכבים להתרחק מהרכב הזה...
די מבולבלים...
אשמח לקבל הסבר

• הוסף לסימניות
אני נוסע על ניסאן אקס טרייל 2017 טקנה, וב"ה לא היה כלום מאז שקניתי אותו, כבר הרבה זמן.

יש לי שתי חברים עם הרכב הזה וככה גם אצלם,

אני מדבר על הרכב עם מנוע דיזל, רק הוא אמין וטוב, כידוע מנועי דיזל מחזיקים ואמינים המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן, וגם חסכוניים בטירוף, אז אולי חבר שלך דיבר על בנזין או שסתם ככה בדיוק נפל עם כזה אחד.
אם תרצה פרטים נוספים תוכל להתקשר אליי בשמחה, וגם לבוא לראות ולהרגיש בעצמך.
אשמח ליצור איתך קשר מתעניין עבור אקסטרייל ולא יודע האם לקנות הדגם הוא טקנה 2017 דיזל

• הוסף לסימניות
אשמח ליצור קשר איתך עבור אקסטרייל 2017 דיזל האם לקנות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

שלום,
יש לי מחשב נייד עסקי של דל (ליטיטיוד 5430) שקניתי לפני כמעט 3 שנים ועדין בתקופת האחריות.
לאחרונה הוא התחיל להציק לי עם כיבויים פתאומיים או מקשים שלא מגיבים,
אמנם אפשר להמשיך איתו במצב הזה, אבל לאור זה שתקופת האחריות שלי עומדת להסתיים בעוד חודש
אז פיניתי לשירות לקוחות של דל ולאחר בדיקה הם קבעו שצריך להחליף כמה חלקים במחשב, אבל אין את החלקים במלאי
ולכן הם מנפיקים לי אישור להחלפת המחשב בחדש או שווה ערך או יותר יקר בתוספת תשלום. צירפתי צילום של ההודעה ששלחו לי.
אבל אני זה שצריך לפנות לחנות שקניתי בה את המחשבו והם יטפלו בזה בהתאם לאישור שנשלח אליהם מדל.
תכל'ס התקשרתי לטכנאי מחשבים שממנו קניתי את המחשב (
מוכר מאוד בב"ב) ורק אמרתי לו שיש לי אישור למחשב חדש,
הוא מיד התחיל להגיד שממש לא שווה לי כי זה כאב ראש ובלאגן גם לי וגם לו, כי צריך לעבור שרשרת של משווקים וכו' עד ליבואן שהוא זה שאמור לקבל את המחשב הישן ולתת חדש ולרדוף אחריהם בטלפון וכו' וכו',
וגם הוא טען שכיום אין מחשב מהסוג שלי במלאי והמחשבים ניידים העסקיים של דל התייקרו מאוד, וכמעט בטוח שהיבואן יציע לי רק מחשב שיקר בכמה אלפי שקלים בתוספת תשלום ולא שווה לי. את המחשב שלי קניתי ממנו במחיר ממש זול של 3,500 ש"ח.
תוך כדי שיחה אמרתי לו שאני רואה בכמה אתרים אמינים שיש במלאי מחשב עסקי מסדרת פרו פלוס המקבילה לשלי,
והמחיר באזור 5,000 ויתכן ששווה לי להשקיע 1,500 ש"ח ולקבל מחשב חדש, אז הוא אמר שיכול להיות, אבל שאני אקח בחשבון
שאני צריך למסור לו כבר עכשיו את המחשב הישן ולחכות כמה חודשים עד שיגיע לי המחשב החדש וגם אין לו כוח לזה וכו'.
בסופו של דבר הוא ממש טוען שלא שווה לי ולו כל העסק הזה, אולם הוא לא שלל לחלוטין את הזכות שלי ללכת על זה בכל זאת
עם כל ההמתנה הכרוכה והתוספת שכנראה אני אצטרך לשלם על מחשב חדש.
השאלה שלי מאלו שאינם נגועים בדבר האם באמת כדי לסגת מזה, או כן לנצל את ההזדמנות למחשב חדש?
האם יש מישהו שהתנסה בשירות הזה של החלפת חשב מטעם דל?
אשמח ממש לייעוץ בעניין.

באתי כאן בקוצר אמרים, לעורר על דברים נסתרים,

שהרבה מאד הורים, לא יודעים על המון המון מקרים,

שבו הם רושמים את ילדיהם הצעירים,

לכל מיני מוסדות חינוך, ש'מצטיירים' כאילו הם מאד מסורים,

אבל באמת באמת הם רק סופרים, כמה ילדים תחת ידם עוברים,

ובפועל צומחים שם המון עלים אפורים,

בלא שמחה וחדוות נעורים.

מנביטים שם מבטים שחורים, בלא חיבוק חם ואהבת מורים,

בלא חיבור אמיתי לתורה הקדושה ולספרים,

אחרי זה עוד ישאלו 'למה יש הרבה נושרים'....

>>> <<<

ומכאן הקריאה הקדושה,

שאם לא ביררתם היטב עם חקירה ודרישה,

אסור לרשום ילד לשום מוסד !!

אסור לנו לתת לזה יד !!

לא יתכן שנעמיד על ילדינו, את מי שיזיק לבננו,

איך נפקיד את היקר לנו מכל, בידי מי שהכסף חשוב לו מכל.

>>> <<<

מצורפים בזה דוגמאות אמיתיות,

כמובן טשטשנו את הדמויות,

שלא יבואו אלינו אחר כך בטענות, שלא יעשו לנו בעיות,

בתפילה שלא יצאו מתחת ידינו תקלות או טעויות.

>>> <<<

הרב?! 'אין טישו בשירותים' לחש הילד במבוכה,

'בדקת בכולם'? פלט ה'רבה' באנחה,

'בכולם אין' הגיב הילד שומר על איפוק,

'אולי תשאל את האיש תחזוקה' הציע העסוק,

שאלתי אותו כבר השיב הסובל המתוק,

הוא אמר שרק ביום שלישי הוא שם טישו...

רשרוש ניירות היתה התגובה, 'תבא עוד עשר דקות !! אתה לא רואה שאני עסוק?! נזף בו המלמד הידוע'....

'טוב אני כבר לא צריך' מלמל הילד, דוחה את הקץ למועד לא ידוע ....

>>> <<<

מה זה היה ... ?? הזדקף בכאב, בעודו מעסה את מצחו הדואב,

שוב הרב תפס אותו בוהה, ושוב לעצמו הוא תוהה,

למה צריך לזרוק עליי לורדים של לוח?

האם זה הדרך לגרום לי להצליח ? אולי כדאי לי לברוח ?

אולי בחיידר אחר, כן יידעו איך לעזור לי לפרוח ... ???

>>> <<<

'לא יוצאים להפסקה עד שגומרים' !! נשמע כרוז החלטי, אופייני לימי הביניים...

עשרות כוססי העפרונות המשיכו לבהות בדפים הריקים, מנסים מגרדים חורקים שיניים...

נכון, אתמול נתנו להם ללמוד שעתיים,

אבל איך זה מספיק כדי לחזור על ארבע דפים מלפני חודשיים ? ....

הרב ? מי הכין את השאלות ?

העיז אחד המיואשים לשאול, מדליק בדבריו עשרות עינים מתייסרות מייחלות,

אנחנו לא מכירים את הסגנון,

וחוצמיזה הרבה דברים כאן לא למדנו, ממש המון....

'צא החוצה' !! מה 'אין לך אצבע' ?? 'איזו חוצפה' !! הגיעה התגובה, המרושעת המתעלמת והמעליבה,

הרי אין לו על זה באמת תשובה,

אסרו עליו לגלות שזה מבחן שהועתק מאיזה 'ישיבה',

אחרי זה מה יאמרו על המערכת החשובה ...

>>> <<<

בדיחות עצובות....

• שאלה: איזה כפתור ה'רבה' שלי מסובב, כשהוא רוצה להנמיך את ה'ווליום' בכיתה?
תשובה: את ה'אוזן' של אחד הילדים.....

• שאלה: האם הכסא שלך מתנדנד בגלל שהוא עקום?
תשובה: לא בגלל זה, בגלל שהמזגן עובד.....

• שאלה: למה אתה לא אוכל את הטשולנט?
תשובה: כי זה מזכיר לי את הטשולנט שהביאו פעם ב'חיידר'....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה