ניסיתי, הפעם עם תאורה אחורית

• הוסף לסימניות
זה מוצלח? בכלליות, איך הקומפו' והתאורה, (זה הכי נמוך שאפשר, כמובן שלא אותו דבר כדי שלא יראה "שטוח")

אה, ואיך הבובה שלי, דוגמנית טובה:D?

קבצים מצורפים

• aaa (26)_800x536.JPG
    KB 85.1 · צפיות: 13
  • aaa (13)_800x536.JPG
    KB 79.3 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
מתוק מתוק! (מתוקה מתוקה :) )

בעיני הלא מקצעות, התאורה נראית מצוין.

• הוסף לסימניות
נראה הרבה יותר טוב!!!!!
הרבה הצלחה!

אבל הכי חשוב שהיא מטריפה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1023278:
זה מוצלח? בכלליות, איך הקומפו' והתאורה, (זה הכי נמוך שאפשר, כמובן שלא אותו דבר כדי שלא יראה "שטוח")

אה, ואיך הבובה שלי, דוגמנית טובה:D?
הבובה יפה, הדוגמנית עוד יותר.:)
אני לא רואה תאורה אחורית. פעם הבאה כבי את מקור האור הקדמי הפעילי את האחורי בלבד ותראי מה התוצאה ורק לאחר מכן חזרי והפעילי את התאורה הקדמית.
לגבי התאורה הקדמית, ניכר שיפור - אבל עדין יש מה לשפר, השארתי לך אתמול באישי את המספר שלי בבית, בכדי שאנסה לעזור לך. :confused:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אחינועם;1023313:
הבובה יפה, הדוגמנית עוד יותר.:)
אני לא רואה תאורה אחורית. פעם הבאה כבי את מקור האור הקדמי הפעילי את האחורי בלבד ותראי מה התוצאה ורק לאחר מכן חזרי והפעילי את התאורה הקדמית.
לגבי התאורה הקדמית, ניכר שיפור - אבל עדין יש מה לשפר, השארתי לך אתמול באישי את המספר שלי בבית, בכדי שאנסה לעזור לך. :confused:

ראה ראיתי, אבל כמיטב הבנתי, לא היתה לך אפשרות אתמול (וגם לי לא, היום בל"נ)

• הוסף לסימניות
מאוד יפה.
וגם ממש לטעמי..

• הוסף לסימניות
אני לא צלמת מקצועית אבל זו דעתי:
הילדה מקסימה ממש - מוארת להפליא וברורה בהחלט
הבעיה היא ברקע
השחור מפריע מאוד וגם העין בורחת לצד בגלל ההבזק שעל השחור
בכל אופן מאוד התקדמת לאחרונה
הרבה הצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י veredb;1023337:
אני לא צלמת מקצועית אבל זו דעתי:
הילדה מקסימה ממש - מוארת להפליא וברורה בהחלט
הבעיה היא ברקע
השחור מפריע מאוד וגם העין בורחת לצד בגלל ההבזק שעל השחור
בכל אופן מאוד התקדמת לאחרונה
הרבה הצלחה

צודקת, התכוונתי לערוך-אבל, בסוף שכחתי... (אני כל הזמן שוכחת:D)

• הוסף לסימניות
שושיה את מתקדמת פלאים!
אני חושבת שמקור הבעיה הוא שמלכתחילה הרקע בתמונה(כשהיא לא ערוכה)מאוד מאוד לא אטום.ולכן בעריכה הכל מתפקשש......-הצבעים נהרסים!!!!!
אני חושבת שאת צריכה ללמוד טכניכות איך לצלם מלכתחילה שחור כמה שיותר אטום
וכן בלבן לצלם מלכתחילה שהרקע יהיה כמה שיותר שרוף(מבלי שיזלוג על הנושא של התמונה).............

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 1020;1023916:
שושיה את מתקדמת פלאים!
אני חושבת שמקור הבעיה הוא שמלכתחילה הרקע בתמונה(כשהיא לא ערוכה)מאוד מאוד לא אטום.ולכן בעריכה הכל מתפקשש......-הצבעים נהרסים!!!!!
אני חושבת שאת צריכה ללמוד טכניכות איך לצלם מלכתחילה שחור כמה שיותר אטום
וכן בלבן לצלם מלכתחילה שהרקע יהיה כמה שיותר שרוף(מבלי שיזלוג על הנושא של התמונה).............

צודקת, בעקרון.
אבל פה ספציפית הרקע מאחורה זהו עץ ואין לי כל ענין לאטום את הרקע שממילא לא רציתי אותו אטום. ניסיתי (ואולי לא בהצלחה) לשדר חמימות ואור. (טעיתי בזה שעניתי לזו שטרם ערכתי את התמונה (כי לא זכרתי איזו היא בסוף:cool:) כי לא התכוונתי לערוך את הרקע.)

• הוסף לסימניות
ושוב אני שואלת-איך שורפים את הרקע בסטודיו כי אני לא מצליחה באופן מושלם. יש לי 2 מבזקים ורפלקטור ענק (-קרי קיר לבן....) איך אתם מייעצים שיהיה מקסימליסטי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

בעקבות האתגר של קשקשת בקשת עלה לי רעיון לפודקאסט חביב, הבעיה שלא ידעתי אם מתאים לאתגר..
בכל אופן - תוכלו לקבל אותו כאן..
אז----

- שלום וברוכים הבאים לפודקאסט מדברים עם חגים, אחרי הפרק הקודם שחרך את הרשת עם ל''גבה, הגיע הזמן לארח את ידידנו, אהוב ליבנו וביטננו - חג השבועות!

- שלום לכולם! שמח להיות כאן, בבמה מכובדת זו.

- גם אנחנו שמחים כמובן, ורגע לפני שנתחיל - יש לי שאלה חשובה בנוגע לשמך, חג קדוש ויקר, האם תוכל להשיב לי על השאלה?

- בוודאי.

- ובכן, נתחיל מהשם הקלאס - שבועות. במלעיל? במלרע? איך הוגים את השם?

- זאת שאלה יפה, שלצערי הרבה מתווכחים עליה סביב שולחן החג. התשובה כמובן קשורה למגזר ממנו אתה מגיע.

- אני מבין. ואיך אתה קורא לעצמך? שבועות או שאבועות?

- מעדיף שלא להיכנס לזה. אני חג של - אחדות.

- אה, אה. אחדות. לכן יש וויכוח תמידי על מי תכין את הלזניה והילדים של מי יחסלו את הפחזניות ראשונים?

- שוב, לא נכנס לזה.

- אתה עוגת גבינה קשה לעיכול, אתה. טוב, אם כבר אחדות, איך אתה עם השם הזה? חג האחדות?

- האמת? שם כבד. העם הזה לא יודע להיות מאוחד. אפילו להחליט אם לעשות סעודה חלבית של ממש או רק טעימת בוקר הם לא הצליחו.

- כן, יש בזה משהו. וחג הביכורים? בטח אתה עף על השם.

- איזה! בממוצע כל אישה שלישית מגדפת את הקופירייטר הלא מוצלח שהפך את הכ' לק' וקרא לי חג הביקורים. אתה מבין? הכלות מתעצבנות עליי שהשוויגער מגיעה לבקר אותן בחג הביקורים ונותנת להן ביקורות..

- כן, קופירייטרים זה עם מרושע.

- מה אמרת שאתה עושה ביום יום?

- קופירייטר..

- אממ.

- טוב, מפאת קוצר הזמן נאלץ לסיים. לסיכום חג הקציר שלנו, זה הזמן להגיד לך תודה שהקדשת מזמנך כדי להשתתף בפודקאסטינו הנפלא. מאזינים נכבדים, אתם מוזמנים להוקיר גם אתם לחג מתן תודה.

- מצחיק וקופי בוגר מצידך.

- זה נאמר בציניות?

- כמובן.
תשמעון סיפור קצרצר שהיה לי לפני שבוע

(כמובן שהפרטים המזהים טשטשו)

הגיע אלי לקוח לפגישת איפיון אברך ליטאי.
(פגישה ראשונה, פגישה של איסוף נתונים, וניתוח ממוקד)

התחלתי לדבר עם הלקוח שלי
ולשאול אותו שאלות ולאסוף נתונים.
ובעיקר להבין מה עומד מתחת.

תוך כדי הפגישה הבנתי שחסר לו בסביבות ה4,000 ש"ח בחודש

וחשבתי לעצמי מעניין האם אני ימצא דרך לעזור לו לסגור את המינוס הזה
כבר בפגישה הזאת.

תאכלס במהלך הפגישה הזאת, תוך כדי השאלות ששאלתי אותו גילתי דבר מעניין.

יש לו הוצאה של כ1,500 ש"ח בחודש על מוניות

בעיקרון אני בחיים לא אומר לאדם להוריד הוצאה מסוימת!
מה שכן אני מראה לאדם את עצמו במראה.
ואז הוא יכול להחליט בעצמו האם הוא רוצה להוריד את ההוצאה הזאת או לא.

והסיבה שאני לא אומר ללקוחות שלי להוריד הוצאות מסוימות
היא סיבה יחסית פשוטה, כל דבר שאני יצווה אדם לעשות אז גם במידה והוא יחליט להקשיב לי, הוא לא עשה את זה מבחירה אמיתית, אלא רק כי אמרתי לו.

וזה בדיוק ההבדל בין תהליך מוצלח, לבין תהליך לא מוצלח

כי בתהליך שאדם החליט בעצמו איזה שינויים הוא רוצה להטמיע בחייו, ההחלטות שלו יצליחו להחזיק מעמד לעומת תהליך שהיועץ אמר ללקוח מה לעשות.

בהמשך הפגישה;
שאלתי אותו בעצם מה הסיבה שהוא משתמש במוניות,
ניסיתי להבין מה הצורך שלו בזה,
והבנתי ממנו שהוא נוסע עם זה לעבודה
שאלתי אותו האם זה רק בהלוך או גם בחזור.
והוא ענה לי שהוא נוסע בהלוך כי הוא קם מאוחר לעבודה ובחזור הוא נוסע עם ההסעה מטעם העבודה.

והבנתי שיש לי את זה.

בעצם אם הלקוח שלי יחליט
רק לקום שעה מוקדם יותר ויקפיד לנסוע בהסעה.

הוא ירוויח 2 דברים
1 לחסוך את ההוצאות בסך של 1,500 ש"ח
2 הוא ירוויח כ1,400 ש"ח נוספים בעבודה על השעה הנוספת.

אז בעצם הצלחתי להבין שאם עבודה יחסית קלה הלקוח שלי יכול לצמצם את הפער מ4,000 ש"ח ל1,100 ש"ח בחודש

שלזה כבר הרבה יותר קל להגיע.

ללקוח עדיין לא סיפרתי את זה כמובן כי רוצה שהוא יבחר בכזה מהלך.
ולא שהוא יעשה את זה כי אני אמרתי לו.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה