- הוסף לסימניות
הבובה יפה, הדוגמנית עוד יותר.נכתב ע"י שושיה;1023278:זה מוצלח? בכלליות, איך הקומפו' והתאורה, (זה הכי נמוך שאפשר, כמובן שלא אותו דבר כדי שלא יראה "שטוח")
אה, ואיך הבובה שלי, דוגמנית טובה?
נכתב ע"י אחינועם;1023313:הבובה יפה, הדוגמנית עוד יותר.
אני לא רואה תאורה אחורית. פעם הבאה כבי את מקור האור הקדמי הפעילי את האחורי בלבד ותראי מה התוצאה ורק לאחר מכן חזרי והפעילי את התאורה הקדמית.
לגבי התאורה הקדמית, ניכר שיפור - אבל עדין יש מה לשפר, השארתי לך אתמול באישי את המספר שלי בבית, בכדי שאנסה לעזור לך.![]()
נכתב ע"י veredb;1023337:אני לא צלמת מקצועית אבל זו דעתי:
הילדה מקסימה ממש - מוארת להפליא וברורה בהחלט
הבעיה היא ברקע
השחור מפריע מאוד וגם העין בורחת לצד בגלל ההבזק שעל השחור
בכל אופן מאוד התקדמת לאחרונה
הרבה הצלחה
נכתב ע"י 1020;1023916:שושיה את מתקדמת פלאים!
אני חושבת שמקור הבעיה הוא שמלכתחילה הרקע בתמונה(כשהיא לא ערוכה)מאוד מאוד לא אטום.ולכן בעריכה הכל מתפקשש......-הצבעים נהרסים!!!!!
אני חושבת שאת צריכה ללמוד טכניכות איך לצלם מלכתחילה שחור כמה שיותר אטום
וכן בלבן לצלם מלכתחילה שהרקע יהיה כמה שיותר שרוף(מבלי שיזלוג על הנושא של התמונה).............
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים