דרוש מידע ניצול סייעת צמודה-לימודית

• הוסף לסימניות
זה הבעיה פה
אני עובדת דרך עמותת לביא שהם השלוחה של העירייה בירושלים והם עושים ככל העולה על רוחם חוזה לא הגיוני בכלל
אולי עדיף לעבוד בבית ספר שלא דרך העמותה-דתי או ממלכתי?
האם ניסית לדבר עם מישהו מהעמותה? הבהרת להם עד-כמה את מרגישה מנוצלת?
ובכלל, אם בכל-כך הרבה שיעורים את ממלאה 'חורים' בבית הספר - מתי את מספיקה להיות עם התלמידה 'שלך'?!
בעיני, נראה הגיוני שמורה תבקש ממך מתן עזרה לתלמידות בתוך הכיתה של התלמידה, אבל לא להיות 'מורה פרטית' או מ"מ ללא שכר תואם.
אם אחרי הכל לא תתוגמלי בהתאם, הייתי חושבת להציע שתעשי הסבה ותבקשי לעבוד כמורה פרטית. גם כך את עושה את זה. לפחות תקבלי יותר...

• הוסף לסימניות
האם ניסית לדבר עם מישהו מהעמותה? הבהרת להם עד-כמה את מרגישה מנוצלת?
ובכלל, אם בכל-כך הרבה שיעורים את ממלאה 'חורים' בבית הספר - מתי את מספיקה להיות עם התלמידה 'שלך'?!
בעיני, נראה הגיוני שמורה תבקש ממך מתן עזרה לתלמידות בתוך הכיתה של התלמידה, אבל לא להיות 'מורה פרטית' או מ"מ ללא שכר תואם.
אם אחרי הכל לא תתוגמלי בהתאם, הייתי חושבת להציע שתעשי הסבה ותבקשי לעבוד כמורה פרטית. גם כך את עושה את זה. לפחות תקבלי יותר...
לא יתנו לי

• הוסף לסימניות
תגידי להורים שלא יכולת איקס ואי זד, כי המנהלת ביקשה בדיוק מ"מ.
הם עצמם יפנו ויטפלו בזה...

• הוסף לסימניות
עם טיפש טיטפש..
תכנסי לכיתה, שבי בשקט ליד שולחן המורה ותני לבנות לצרוח ולהשתולל כאוות נפשן....
אם יבואו בטענות, תסבירי שאת לא מצליחה להשתלט. פעם פעמיים וייגמר הסיפור.

• הוסף לסימניות
עם טיפש טיטפש..
תכנסי לכיתה, שבי בשקט ליד שולחן המורה ותני לבנות לצרוח ולהשתולל כאוות נפשן....
אם יבואו בטענות, תסבירי שאת לא מצליחה להשתלט. פעם פעמיים וייגמר הסיפור.
ואז היא תעיף אותי מהבית ספר ותגיד לאחראית סייעות שתביא לה סייעת אחרת במקומי

• הוסף לסימניות
תופעה מוכרת,המנהלת היא לא המעסיקה שלך!! ויפה שתבין את זה שעה אחת קודם!!
רק העיריה!! היא מעסיקה שלך
כמובן עדיף שתהלכי בין הטיפות,אבל עדיין תעבירי את המסר הזה הלאה!!
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
ואז היא תעיף אותי מהבית ספר ותגיד לאחראית סייעות שתביא לה סייעת אחרת במקומי

אני במקומך הייתי מתייעצת עם רב על כל הנתונים, ושואלת אם אפשר לעבוד לעשות את אותה עבודה בבי"ס של משרד החינוך.
אני בטוחה ששם המנהלות טיפה יותר מפוקחות ולא ככה מתנהגות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה