- הוסף לסימניות
ג"כ כבוד מי "מובילי דעה" בציבור ב2023מבחינתי זה כבוד
ג"כ כבוד מי "מובילי דעה" בציבור ב2023מבחינתי זה כבוד
אני הבנתי טוב מאוד.לא הבנת.
כוונתי שבושה שהצייצנים הם הקימו את המחאה והם סגרו אותה
מבחינתי הם לא הובילו דעה אלא מהלך.ג"כ כבוד מי "מובילי דעה" בציבור ב2023
הצייצנים לא מעלים ולא מורידים,כוונתי שבושה שהצייצנים הם הקימו את המחאה והם סגרו אותה
שום דבר לא מצליח ללא מנהיג/מפקד/יוזםהצייצנים לא מעלים ולא מורידים,
הם יכולים לנסות אלף חרמות ולא יצליחו באחד.
כאן זה ישב על מקום עמוק של הציבור, כבוד התורה וכבוד הציבור !
הם "יזמו" הם "דחפו" (ומי שקצת יודע - הם גם "ביטלו")מבחינתי הם לא הובילו דעה אלא מהלך.
רק לי היה רושם שהוא הוכרח לעשות זאת?רק חושבת כמה כוחות נפש ההתנצלות הזאת דרשה מבר לב. אני כנראה לא הייתי מסוגלת לעשות את זה.
ואיך הוא יצא רע מול השמאל, שזה המגרש הביתי שלו.
פורסם כבר אתמול שנשיא המדינה הוא זה שיזם ותיווך בכבודו ובעצמו בין משפחת הרב לאנג'ליםרק חושבת כמה כוחות נפש ההתנצלות הזאת דרשה מבר לב. אני כנראה לא הייתי מסוגלת לעשות את זה.
ואיך הוא יצא רע מול השמאל, שזה המגרש הביתי שלו.
מי ששאל אם להחרים , שישאל אם לקנות ,כל אחד ישאל את רבותיו
לדעתי העניה, הרבה אנשים טעו לחשוב שנגררנו אחרי קבוצת צייצנים.מי ששאל אם להחרים , שישאל אם לקנות ,
מי שלא שאל אם להחרים , מה הקשר לשאול עכשיו ?
לדעתי העניה, הרבה אנשים טעו לחשוב שנגררנו אחרי קבוצת צייצנים.
זו טעות גדולה.
אני לא רוצה לכתוב בפומפי מה אני חושב על הקבוצה הזו.
אבל כאשר גדול ראשי הישיבות תמכו בחרם בישיבותיהם הקדושות,
אנחנו הבנו שזה אכן דבר צודק.
בפרט כאשר מרן הגר"י זילברשטיין שליט"א התבטא בעניין.
בהתחלה כתבתי חריף יותר ומחקתי, אבל לגופו של עניין חשוב שנזכור,הלו, הלו, לא יפה!
הם לא עשו לך שום דבר רע!
מי שיצא והכפיש את הציבור החרדי
האחיין או הנכד של אנג'ל , "שפיגל"
איפה הוא?
הוא צריך להתנצל!!
לפני זה לא נראה שהענין הסתיים.
כל מילה!!!!דורש פיצוי
משבר אנג׳ל - עורך ׳בקהילה׳ שלמה קוק לגרודקה ב׳קול ברמה׳: ״עם כל הכבוד לדיבורים, אני מצפה מאנג׳ל לתרום מיליון ש״ח לאברכים. לא קונים את הציבור החרדי במילים אחרי חודש שבו עולם התורה נרמס. מדובר בחברה שעשתה ארגזים של כסף מהציבור החרדי״.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים