מישהוא עבר את זה ?? התנסה??
יש פיתרונות טבעיים למניעת ניתוח?? המלצות כל שהם... נשמח לשמוע...
עובד עם כל הקופות ומומלץ ע"י כל מי שמכיר אותו.ממליצה כמובן על ד"ר רון ביליק ממכבי יש לו אבחנה מעולה. (מנהל מחלקה כירורגית בביה"ח תל השומר)
בקע מפסעתי אצל בנים יכול לעבור גם ללא ניתוח. אצל בנות אין לי מושג.יש לי רושם שיש כאלו שעונות על בקע מפסעתי ויש על בקע טבורי.
למיטב ידיעתי בקע טבורי יכול לעבור מעצמו עד גיל 5, בקע מפסעתי לא עובר ללא ניתוח ויכול להביא לסיכון של כליאת מעיים.
כדאי להתייעץ עם מי שמעודכן בנושא, משום שבדרך כלל בגיל חודשיים מנתחים רק רופאים מומחים מן השורה הראשונה, גם לא פרטי. (מנסיון)
תלוי מאוד בגודל הבקע, ובסיכון שהמעים או איברים פנימיים אחרים יכלאו בו, יש גודל בקע שיש סיכון גבוה במיוחד לפני גיל שנה שייפתח גם הצד השני,בקע מפסעתי אצל בנים יכול לעבור גם ללא ניתוח. אצל בנות אין לי מושג.
לבן שלי שהיה בן פחות מחודש היה בקע בצד אחד, כמה פעמים המעי נכלא בפנים אבל כנראה לא בצורה חמורה ביותר.תלוי מאוד בגודל הבקע, ובסיכון שהמעים או איברים פנימיים אחרים יכלאו בו, יש גודל בקע שיש סיכון גבוה במיוחד לפני גיל שנה שייפתח גם הצד השני,
מי שהורו לו על ניתוח, ולא נתנו אופציה לחכות ולראות איך זה מתפתח, יכול לקבל חו"ד שניה, אבל לא לזלזל,
כי מי שעבר בגיל הזה כליאת מעים, את הטראומה הזו לתינוק, והאשפוז הכרוך בכך (מכירה 2 תינוקות כאלו מקרוב) לא בטוח שכדאי להמתין...
במיוחד ששיקום מניתוח כזה בגיל מבוגר יותר, הוא קשה מאוד,
אגב אחד המומחים בההע"כ בי-ם הוא ד"ר חליל, ניתן לשלם לו בפרטי, בתינוקות בגילאים כאלו הרבה בעמים הוא גם מנתח ברפואה הציבורית.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים