נכתב ע"י רותי בן שימ;1069572:רוב ההמלצות הן לא לעשות את זה כי זה חוזר.
למרות שאני יודעת שיש הרבה שעושים את זה כדי להימלט לפחות לתקופה מהכאבים.
יש אפשרות של זריקות אבל זה קורטיזון...
נכתב ע"י דאלארס;1069629:עזבי, פרוג לא המקום לזה.
תפני אליו, תגידי לי אח"כ תודה...בהצלחה רבה.
המחלקה לייעוץ רפואי:
רח' רבינוב 5 בני ברק טל. 03-6144488 / 03-6144484
פקס. 03-6144480
הרב שמעון רגובי - נייד 052-5809005
נכתב ע"י דאלארס;1069629:עזבי, פרוג לא המקום לזה.
תפני אליו, תגידי לי אח"כ תודה...בהצלחה רבה.
המחלקה לייעוץ רפואי:
רח' רבינוב 5 בני ברק טל. 03-6144488 / 03-6144484
פקס. 03-6144480
הרב שמעון רגובי - נייד 052-5809005
נכתב ע"י חן שיין;1070321:תודה רבה רבה!!!!
זה עזר לי מאוד!!
נכתב ע"י אפרתה;1070373:למי שעוד לא הבין- כששואלים כאן ומבקשים המלצות זה כדי לקבל כיוונים מבעלי נסיון ולדעת למי לפנות. לא נראה לי שמישהו עושה צעד מסוים בעיקבות ייעוץ כאן. די להיות טמבלים.
נכתב ע"י אפרתה;1070408:אף אחד לא בא לנתוח אצל חברי פרוג. כל מה שביקשו הוא קצה חוט כדי לדעת לאן לפנות, אז כמו שלכבודו יש המלצה על אותו יועץ כך גם לניקים אחרים ישנן המלצות מנסיונם הם.
נכתב ע"י אפרתה;1070464:את העזרה שלי אני מגישה באישי. אפשר להיות רגועים.
נכתב ע"י אפרתה;1070471:במקרה שיש לי המלצה ספציפית.
נכתב ע"י אפרתה;1070373:די להיות טמבלים.
נכתב ע"י רחלים;1070500:שיגיד את דעתו, בכיף, בקור ובענייניות
מכאן עד לרדת לעלבונות עבור מי שלא סובר כמוך, הדרך רחוקה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים