>> ניתוח בשורש כף היד

• הוסף לסימניות
יש למישהו ניסיון
עבר ניתוח כזה?
המלצות / רעיונות.

אשמח לקבל

• הוסף לסימניות
רוב ההמלצות הן לא לעשות את זה כי זה חוזר.
למרות שאני יודעת שיש הרבה שעושים את זה כדי להימלט לפחות לתקופה מהכאבים.
יש אפשרות של זריקות אבל זה קורטיזון...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי בן שימ;1069572:
רוב ההמלצות הן לא לעשות את זה כי זה חוזר.
למרות שאני יודעת שיש הרבה שעושים את זה כדי להימלט לפחות לתקופה מהכאבים.
יש אפשרות של זריקות אבל זה קורטיזון...

לא חשבתי לרגע לא לנתח!!!
חייבים!

רק השאלה היא על מי ממליצים, איפה? וכ'

• הוסף לסימניות
אז שיהיה בהצלחה.
אין לי מושג איפה.

• הוסף לסימניות
עזבי, פרוג לא המקום לזה.

תפני אליו, תגידי לי אח"כ תודה...בהצלחה רבה.

המחלקה לייעוץ רפואי:
רח' רבינוב 5 בני ברק טל. 03-6144488 / 03-6144484
פקס. 03-6144480
הרב שמעון רגובי - נייד 052-5809005

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאלארס;1069629:
עזבי, פרוג לא המקום לזה.

המחלקה לייעוץ רפואי:
פקס. 03-6144480

יש להם מידע ספציפית על זה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאלארס;1069629:
עזבי, פרוג לא המקום לזה.

המחלקה לייעוץ רפואי:
פקס. 03-6144480

תודה רבה רבה!!!!
זה עזר לי מאוד!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חן שיין;1070321:
תודה רבה רבה!!!!
זה עזר לי מאוד!!

את לא מתארת לעצמך כמה שהתגובה הזאת משמחת אותי.

נפתחים כאן אשכולות בענייני רפואה ולאנשים יש את האומץ לענות וליעץ על דברים שאין להם מושג, אין להם שום אחריות ובד"כ הם פשוט מבלבלות/ים את המוח.

אני לא מדבר על כינים בראש או קרחת לתינוק (עייני בערך ההזוי מי הדסים) ואפילו לא על חצ'קון בפני נער/ה מתבגרת....כאשר יש עניין רפואי יש כתובות וזה לא כאן בפרוג נקודה.

יש כ"כ הרבה ארגוני חסד שממתינים לעזור לכם, אנשים שכבר ראו הכל שיודעים ומבינים מה כתוב במסמך רפואי ויש להם את הידע ההבנה והכלים להפנות אותך למומחה מס' 1 לבעיה שאת צריכה, בד"כ ההפניה היא לרופא מומחה שמקבל מהקופה שלכם כך שגם אין הוצאות מיותרות.

אני מזכיר תמיד הרב רגובי מעזר מציון (אדם שליווה אותנו במתן יעוץ לאורך תקופה ארוכה מקצוען אמתי) אבל אני יודע שלכל ארגון חסד ואפילו לכל קהילה או חסידות (גור) יש יועץ רפואי שישמח לעזור לכם....זה יהיה הרבה יותר מועיל מאשר המקום הזה.

בהצלחה רבה ורפואה שלמה.

• הוסף לסימניות
למי שעוד לא הבין- כששואלים כאן ומבקשים המלצות זה כדי לקבל כיוונים מבעלי נסיון ולדעת למי לפנות. לא נראה לי שמישהו עושה צעד מסוים בעיקבות ייעוץ כאן. די להיות טמבלים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1070373:
למי שעוד לא הבין- כששואלים כאן ומבקשים המלצות זה כדי לקבל כיוונים מבעלי נסיון ולדעת למי לפנות. לא נראה לי שמישהו עושה צעד מסוים בעיקבות ייעוץ כאן. די להיות טמבלים.

אני שמח להיות "מהטמבלים שלא מבינם" לא צריך להיות חכם ברמה שלך על מנת לבדוק כמה עצות אחיתופל ניתנו ע"י חברי הפורום בענייני רפואה, אם אני לא טועה גם לך אבל אין לי זמן לעשות חיפוש....
אני רק יכול לאחל לכולם כולל לך שהבעיות הרפואיות שלכם יהיו ברמה כזאת שחברי פרוג יכולים לתת לכם סעד ופתרון, עייני ערך חצקונים למעלה.

• הוסף לסימניות
אף אחד לא בא לנתוח אצל חברי פרוג. כל מה שביקשו הוא קצה חוט כדי לדעת לאן לפנות, אז כמו שלכבודו יש המלצה על אותו יועץ כך גם לניקים אחרים ישנן המלצות מנסיונם הם.

• הוסף לסימניות
במקרה שלי!!!
עזרה לי מאוד ההתייעצות בפרוג!
הגעתי למקום הנכון בזמן הנכון!

במידה ויש לעוד מישהו עיצה/רעיון
אשמח לקבל!!

• הוסף לסימניות
עכשיו אני כבר מבולבל לגמרי...
אם היה לי חלק בעזרה, זה ממש נהדר.
ואם לא...אולי בפעם אחרת למישהו אחר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1070408:
אף אחד לא בא לנתוח אצל חברי פרוג. כל מה שביקשו הוא קצה חוט כדי לדעת לאן לפנות, אז כמו שלכבודו יש המלצה על אותו יועץ כך גם לניקים אחרים ישנן המלצות מנסיונם הם.

אין עניין לעוות את דברי פעם אחר פעם.

מעולם לא ראיתי עצה בסגנון אני מכיר בחוג שלי יועץ בשם....רוצי אליו הוא מעולה...תמיד הבלים ושטויות ללא נטילת אחריות.

למה לתת קצה חוט כאשר אפשר לתת את כולו, אצל אנשים שקולים ורציניים שלא יתנו לך עצות שטות!

לא מתאים לך היועץ "שלי" (הרב רגובי היועץ של עזר מציון) תני שם של מישהו אחר (כמובן שאת מעולם לא עשית זאת..)

• הוסף לסימניות
את העזרה שלי אני מגישה באישי. אפשר להיות רגועים.

• הוסף לסימניות
?

נכתב ע"י אפרתה;1070464:

????

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1070464:

נכתב ע"י אפרתה;1070471:
במקרה שיש לי המלצה ספציפית.

גיחי גיחי, הצחקת אותי כשכתבת "את העזרה שלי אני מגישה באישי"

אבל יפה מאוד, כך יורדים מעץ גבוה כשמטפסים אליו...אבל למה עם הראש לכיוון הקרקע...זה לא נעים...

• הוסף לסימניות
אף עצה בפרוג עוד לא הרגה מישהו,
לא הייתי רוצה לרדת לפסים אישיים כמו כל התגובות באשכולות של הרפואה.
אבל אנשים כותבים בפרוג כדי לקבל כיוונים, ולקבל פרופורציות.
ועצות סבתא אף פעם לא מזיקות, מקסימום לא עובדות
ואם מישהו לא בדעה שאפשר להתייעץ גם עם אנשים רגילים ולא רק עם רופאים
זכותו.
שיגיד את דעתו, בכיף, בקור ובענייניות
מכאן עד לרדת לעלבונות עבור מי שלא סובר כמוך, הדרך רחוקה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1070373:
די להיות טמבלים.

נכתב ע"י רחלים;1070500:
שיגיד את דעתו, בכיף, בקור ובענייניות
מכאן עד לרדת לעלבונות עבור מי שלא סובר כמוך, הדרך רחוקה.

כרגיל, קריאה סלקטיבית, אבל זה בסדר אני כבר התרגלתי לזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה