>> ניתוח בשורש כף היד

• הוסף לסימניות
אוקי,
יש לי אומץ לכתוב מה שרציתי לכתוב אחרי שראיתי את הכותרת למרות שקראתי את כל האשכול....

אבא שלי עבר את זה לפני הרבה שנים אני כבר לא זוכרת מדויק כמה וזה גם לא משנה,זה חזר כמו שכתבו אבל רק אחרי הרבה מאד זמן ובינתיים הבן אדם עבד כרגיל ולא סבל מכאבים והכל היה מצוין,וכשחזר הלך לרופא שטיפל בו בזמנו,הוא כבר פרש לפנסיה בינתיים והוא המליץ לו על רופא מסוים שהיה לנו מאד קשה להשיג בטלפון כי הזמנים המפורסמים מעטים מאד,בקיצור פה בא לעזרתי ר' גוגל ומצאתי את הרופא ושלחתי לו מייל שאבא שלי מצב 90 אחוז חסימה המזכירה חזרה אלי מייד ותוך שבוע הוא היה מנותח,הביקור אחרי הניתוח גם סודר במייל,אבא שלי היה מאד מרוצה,מכל ההנהלות,עבר כבר שוב נראה לי שנתיים שלוש והכל בסדר איתו.ברוך השם!!!

עכשיו תגידו לי חברים,לכתוב פה את השם של הרופא שטיפל בו או לשלוח באישי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומית;1070563:
אוקי,
יש לי אומץ לכתוב מה שרציתי לכתוב אחרי שראיתי את הכותרת למרות שקראתי את כל האשכול....

אבא שלי עבר את זה לפני הרבה שנים אני כבר לא זוכרת מדויק כמה וזה גם לא משנה,זה חזר כמו שכתבו אבל רק אחרי הרבה מאד זמן ובינתיים הבן אדם עבד כרגיל ולא סבל מכאבים והכל היה מצוין,וכשחזר הלך לרופא שטיפל בו בזמנו,הוא כבר פרש לפנסיה בינתיים והוא המליץ לו על רופא מסוים שהיה לנו מאד קשה להשיג בטלפון כי הזמנים המפורסמים מעטים מאד,בקיצור פה בא לעזרתי ר' גוגל ומצאתי את הרופא ושלחתי לו מייל שאבא שלי מצב 90 אחוז חסימה המזכירה חזרה אלי מייד ותוך שבוע הוא היה מנותח,הביקור אחרי הניתוח גם סודר במייל,אבא שלי היה מאד מרוצה,מכל ההנהלות,עבר כבר שוב נראה לי שנתיים שלוש והכל בסדר איתו.ברוך השם!!!

עכשיו תגידו לי חברים,לכתוב פה את השם של הרופא שטיפל בו או לשלוח באישי?

אני לא יודעת אם זה נוגע אלי ספציפית.
אצלי זה נגרם מנפילה -נשברו לי 3 מוקדים בשורש כף היד.
(לא נראה לי שזה משהו שאמור לחזור)

בכל אופן תני ת'שם!!!
נבדוק ונתייעץ!

• הוסף לסימניות
חיפשתי באנשי קשר שלי כדי להזכר.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
דוקטור או פרופסור אני לא יודעת "יורם עוזר" המליץ עליו דוקטור קמחין.
תבררי!!
הרבה בריאות!!!

• הוסף לסימניות
לניתוח בשורש כף היד יכול להיות הרבה סיבות.
אני מניח שהתגובות שלמעלה שהדבר חוזר ואין טעם לנתח הם נכונות אך מוגבלות, כי כך זה רק לפעמים.

מה שכן, אני יכול לתרום מניסיון אישי, ולא, אף אחד לא ימות מזה. אם לא יועיל לא יזיק. לי זה הועיל מאד.
אני מתעסק הרבה בהקלדה והיה לי דלקת בשורש כף היד.
לקחתי כדורים ולא עזר.
לקחתי כדורים אחרים וגם זה לא עזר.
שמתי סד, ולא הועיל.
הרופא אמר לי שאני ילך תקופה נוספת עם סד, ואם זה לא יעבור צריך זריקה (קורטיזון). ותוך כדי דיבור הוא אמר לי, שאם גם זה לא יעזור צריך ניתוח. (היה נשמע ממנו, שמן הסתם הזריקה לא תעזור לאורך זמן).
יום אחד נשלח לי שליח משמים, ואמר לי שהיה לו משהו דומה, והוא הלך ל'חמי יואב' כמה פעמים והכל עבר.
אמרתי לעצמי, אם לא יועיל לא יזיק. מה כבר יכול להיות (חוץ מהוצאה כספית קטנה).
הלכתי לשם 3 פעמים (אבל באדיקות. כל הזמן עם היד במים), ובס"ד זה עבר כמעט לגמרי.
אני עדיין מקליד עם הסד, אך בעיקר זה כדי למנוע כאבים עתידיים.
מומלץ לכה"פ לנסות.
בהצלחה, ולבריאות.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שכולם מדברים על דלקת בתעלה הקרפלית - בשורש כף היד. (דבר שלפעמים חוזר)
את מדברת על שבר בעצמות הקרפליות. זה שתי דברים נפרדים.
את צריכה להתייעץ לגבי הבעיה הספציפית הזו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה