נכתב ע"י דסי;552500:סתם משפט ששמעתי פעם:
חסרונות יש לכל אחד
אצל השמנים רואים את זה
נכתב ע"י BRO;552496:ההתנצלות מתקבלת, אני יודעת שלא התכוונת לפגוע, אבל, תדעי לך שאני מכירה גם כמה גבוהות קיצוני, שדווקא כן נפגעות כשמדברים על הגובה שלהם...
ואני מאחלת לך להראות רק 999 אלף דולר....
נכתב ע"י BRO;552487:אז, בחיי שאין לך מושג גם מה פרוש בעיות של תת משקל, כן, את קוראת נכון!!! נכון שאתם השמנים הכי מסכנים בעולם, אבל, אני לא מבטיחה לך שלמי שקשה לעלות במשקל קל יותר ממך. כשישבתי עם הדיאטנית שלי, היא אמרה לי שהיא לא יודעת למי קל יותר, לאדם שמן לרדת במשקל או לאדם רזה (שקשה לו) לעלות במשקל...
אני לא באה להגיד לך תשמחי שאת שמנה, כמו שאת לא תעזי להגיד לי תשמחי שאת רזה (כי אני ממש לא שמחה!)
אני באה להגיד לך שגם את אל תכלילי את כל האנשים הרזים או כל ה"חכמים".
וחוץ מזה, סתם שתדעי שיש עוד בעיות, וגם לרזים אומרים לפחות 3 פעמים ביום: "תגידי, את לא אוכלת כלום?!" או " אולי תתחילי לדאוג על הבריאות שלך?!" ורוזי לפעמים מסוכן לא פחות, ואולי אפילו הרבה יותר משומן!!!
אז, כולנו בעולם של קשיים, לכל אחד הקושי שלו, ולעתיד לבוא, כל אחד ירוץ לקחת את החבילה שלו...
אז, מה לנו כי נתלונן?! נאמין, נתמודד ונתחשל....
זה מה שמזעזע פה, השמנים משמינים להם בכיף, בעוד שבאפריקה מיליונים מתים ברעב.נכתב ע"י moti!a;552602:דודה של אישתי שהיא אישה מאוד שמנה אמרה לי פעם:
" למה אני צריכה להתבייש מזה שאני שמנה? גנבתי את זה ממישהו? הרווחתי
כל גרם ביושר ובכיף גדול"![]()
אני מכירה מקרוב גם כאלו מקרים, והיו מקרים מעולם. אמרו לקרובת משפחתי שבאמת לא שמנה, יש לה ק"ג עודפים, אבל, ממש לא משהו דרמטי, שהבעיות שלה בתחום מסוים נובעות בעיקר, מעודף השומן, וזה כאשר היא בכלל לא שמנה, הכי קל לייחס הכל לשומן.נכתב ע"י גינגית;552606:נוי, את צודקת מאד, אבל בכל זאת שתינו מדברות על משהו טיפה שונה. יש הבדל תהומי בין הערות פוגעות של נשמות טובות שנולדו עם חסרון בויטמין הטאקט, לבין רופאים או כל אנשים מקצוע אחרים שמפלים שמנים לרעה, ומסרבים לתת טיפול, או שמתיחסים כאל טפשים חסרי בינה ונותנים את הטיפול הלא מתאים בגלל זה. וזה כולל גם את זה, שבכל פעם כשישנה בעיה, תמיד משייכים אותה לשומן. הרופאים נוטים להאשים בשומן את הכל ומסרבים לבדוק.
.
נכתב ע"י נוי;552609:זה מה שמזעזע פה, השמנים משמינים להם בכיף, בעוד שבאפריקה מיליונים מתים ברעב.![]()
גם כאלו דברים יש, ואני מכירה לא אחת שעשתה את זה...נכתב ע"י bbr;552618:ואין לי ספק שאם היו מציעים לאלה שבתת משקל לעשות איזה ניתוח שיעזור להם להגיע למשקל היעודי שלהם הם גם היו בודקים את זה וחושבים על זה
אז בהצלחה לכל אחד בדרכו שלו!!!
נכתב ע"י נוי;552609:זה מה שמזעזע פה, השמנים משמינים להם בכיף, בעוד שבאפריקה מיליונים מתים ברעב.![]()
נכתב ע"י גינגית;552622:זו הערה שנובעת מחסרון בויטמין
את מזכירה לי רופאה שאמרה לי, שבאושוויץ כולם היו רזים.
נכתב ע"י גינגית;552622:זו הערה שנובעת מחסרון בויטמין
נכתב ע"י גינגית;552606:נוי, את צודקת מאד, אבל בכל זאת שתינו מדברות על משהו טיפה שונה. יש הבדל תהומי בין הערות פוגעות של נשמות טובות שנולדו עם חסרון בויטמין הטאקט, לבין רופאים או כל אנשים מקצוע אחרים שמפלים שמנים לרעה, ומסרבים לתת טיפול, או שמתיחסים כאל טפשים חסרי בינה ונותנים את הטיפול הלא מתאים בגלל זה. וזה כולל גם את זה, שבכל פעם כשישנה בעיה, תמיד משייכים אותה לשומן. הרופאים נוטים להאשים בשומן את הכל ומסרבים לבדוק.
הערות כמו שכתבו למעלה אני אישית דווקא לא שומעת מאנשים. אני רואה במבטם אבל זה נאמר ללא מלל.
סתם דוגמא אישית - עברתי איזה טיפול תרופתי שהייתי אלרגית אליו והוא גרם לי להשמין ב- 2 קילו על כל זריקה שקיבלתי. מיותר לציין שהוא לא הצליח ובפחות משנה עליתי 30 קילו. בתחילת הטיפול אמרו שלא יודעים מה הבעיה. בסוף הטיפול אמרו שזה בגלל המשקל ועד שלא ארזה לא יעזור הטיפול. את מבינה למה אני מתכוונת? התחלתי רזה כמו שתמיד הייתי, וסיימתי טיפול שמנה. ולמה הוא לא הצליח? כי אני שמנה.
כן... אבל מי שהתחיל רזה לא נשאר !נכתב ע"י גינגית;552622:זו הערה שנובעת מחסרון בויטמין
נכתב ע"י BRO;552608:מוטי צדקת מאד במסר שלך, והגישה שלך לחיים, באמת ראויה לחיקוי.
אבל, אל תקנא בכל הרזים, יש כאלו שאוכלים (ואני מכירה לא אחד, ולא שניים) וכל ביס נתקע להם בגרון, אבל, הם חייבים לאכול בשביל לעלות במשקל. הם אוכלים באמת גם שוקולדים וגלידות, אבל, אין להם בכלל את חווית האכילה שאתה מדבר עליה, כל האוכל במצב כזה, הופך למאוס...
rhon.co.il
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים