- הוסף לסימניות
אז כנראה שאין לכם מספיק ניסיון, או שיש לכם אשליה בעניין.אמרתי שכן?
מנסיון זה עוזר.
אז כנראה שאין לכם מספיק ניסיון, או שיש לכם אשליה בעניין.אמרתי שכן?
מנסיון זה עוזר.
אני די חובבנית בשוק ההון,
קוראת הרבה, רואה סרטונים,
והתחום של ניתוח טכני מרתק אותי, אני רוצה ללמוד אותו באופן מקצועי
לא בשביל מסחר יומי,
לא במקום השקעות פסיביות,
רק כי הוא פשוט מענין אותי מאד. תחביב.
איך אני יכולה להגיע לרמת ידע גבוהה בתחום? מאיפה אני קוראת חומרים?
לא אכפת לי אפילו לשלם על זה
בתנאי שמדובר על קורס / ספר מקצועי ממש
שמלמד את כל החומר מהבסיס
ולא קורס שמבטיח להפוך אותי למליונרית בשיטת xyz
אשמח להמלצות/ חוות דעת/ דיס
www.wise-money.co.il
זה עובד ככהיש בימים אחרונים התעוררות בעניין ניתוח טכני בפורום -- כבר כמה אשכולות
קשור לעשרת ימי תשובה?
התעוררות כלל עולמית בשיא כל הזמניםיש בימים אחרונים התעוררות בעניין ניתוח טכני בפורום -- כבר כמה אשכולות
קשור לעשרת ימי תשובה?
אמרתי שכן?
מנסיון זה עוזר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים